Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η νύφη «αράχνη» της «συμμορίας των 10»!

❱❱ «Στα δίχτυα» της 52χρονης έπεσε γνωστός επιχειρηματίας, τον οποίο παντρεύτηκε για να τσεπώσει την περιουσία του 

❱❱ Αυτοκίνητο αξίας 10.700 ευρώ, χρυσό Rolex αξίας 7.200 ευρώ και διαμαντένιο δαχτυλίδι, τα δώρα που της έκανε ο 72χρονος.

Θύμα απάτης και εκμετάλλευσης από την καλλιτεχνική μάνατζερ επωνύμων Χ.Π., η οποία κατηγορείται ότι είναι μέλος της «συμμορίας των 10», που φέρεται ότι άρπαζε περιουσίες με πλαστές διαθήκες, υποστηρίζει πως έπεσε γνωστός Ελληνας επιχειρηματίας με αλυσίδα εστιατορίων στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο 72χρονος ομογενής Β.Ρ., η 52χρονη τον παντρεύτηκε για να τσεπώσει την περιουσία του και να εξασφαλίσει σύνταξη χηρείας όταν εκείνος θα πέθαινε!

Οπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά στην αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας, το διάστημα κατά το οποίο ήταν παντρεμένος με την 52χρονη τον έπεισε να της αγοράσει κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 10.700 ευρώ.

Το χειρότερο όλων όμως είναι πως, όταν την κάλεσε μέσω εξώδικης πρόσκλησης να του επιστρέψει όλα τα πράγματα που της είχε αγοράσει και να προχωρήσουν σε συναινετική λύση του γάμου τους, ο ίδιος άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα στο κινητό του από έναν άγνωστο αριθμό, με συνέπεια να φτάσει να φοβάται για την ίδια του τη ζωή!

Σύμφωνα με όσα περιγράφει στην αρχή της αγωγής του, ο 72χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του στην Αμερική. Εκεί γνώρισε την πρώτη σύζυγό του, με την οποία έζησε ευτυχισμένος έως τον θάνατό της, το 2015.

Μη αντέχοντας να ζει ολομόναχος σε μια ξένη χώρα, ο Β.Ρ. αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Πράγματι, στις αρχές Μαΐου του 2017 εγκαταστάθηκε στο σπίτι όπου μένει έως σήμερα και άρχισε να συναναστρέφεται κόσμο και να κάνει φιλίες.

Στις αρχές Φεβρουαρίου του 2018 γνώρισε μέσω μιας γνωστής του την 52χρονη καλλιτεχνική μάνατζερ και σύντομα, όπως αναφέρει, άρχισε να τρέφει αισθήματα αγάπης για εκείνη.

Καθώς δεν είχε ιδέα για τα μπλεξίματα της 52χρονης με τη Δικαιοσύνη, ο 72χρονος της ζήτησε να τον παντρευτεί και μόλις τέσσερις μήνες αργότερα, στα τέλη Μαΐου του 2018, έγινε και ο γάμος τους σε δημαρχείο της νοτιοανατολικής Αττικής.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εκείνη τη μέρα -τις οποίες δημοσιεύει αποκλειστικά η «Espresso»– η 52χρονη λάμπει μέσα στο σομόν φόρεμά της από δαντέλα, ενώ δίπλα της καμαρώνει ο καλοστεκούμενος επιχειρηματίας.

Ωστόσο η χαρά του ερωτευμένου άνδρα δεν κράτησε πολύ, καθώς, προτού τινάξουν καλά καλά τα ρύζια από πάνω τους, η νύφη… το ‘σκασε!

Οπως ισχυρίζεται ο 72χρονος, από την πρώτη μέρα του σύντομου έγγαμου βίου τους η κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγός του απέφευγε να εγκατασταθεί στο σπίτι του, επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες, όπως ότι «φοβάται την κοινωνική κατακραυγή», επειδή είχε χάσει πρόσφατα τη μητέρα της, ή δεν ήθελε να εγκαταλείψει τα κατοικίδια που φρόντιζε.

Εν τω μεταξύ ο επιχειρηματίας συνέχιζε να της κάνει όλα τα χατίρια, ενώ το διάστημα που ήταν μαζί φέρεται ότι της αγόρασε ένα χρυσό Rolex αξίας 7.200 ευρώ, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 2.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο, για την απόκτηση του οποίου κατέβαλε το ποσό των 10.700 ευρώ! Παρ’ όλα αυτά, η 52χρονη εξακολουθούσε να μη θέλει να βρίσκεται κάτω από την ίδια στέγη με τον σύζυγό της, ενώ απέφευγε να ανταποκριθεί και στα συζυγικά καθήκοντά της.

Κακούργημα

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε όταν ο εξ Αμερικής επιχειρηματίας έμαθε ότι η μάνατζερ του είχε αποκρύψει την επαγγελματική ιδιότητά της και, κυρίως, ότι ήταν αντιμέτωπη με βαρύτατα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος για γνωστή υπόθεση με πλαστές διαθήκες.

Παράλληλα, ο Β.Ρ. πληροφορήθηκε από κοινούς γνωστούς ότι πρόθεση της 52χρονης ήταν εξαρχής να βάλει χέρι στην περιουσία του και να πάρει σύνταξη λόγω χηρείας!

Υστερα από όλα αυτά ο 72χρονος απέστειλε εξώδικο στην καλλιτεχνική μάνατζερ, καλώντας τη να γνωστοποιήσει τα στοιχεία του πληρεξούσιου δικηγόρου της για την άμεση έκδοση συναινετικού διαζυγίου, όπως και να του επιστρέψει τα πράγματα που της είχε αγοράσει. Εκτοτε ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον επιχειρηματία, καθώς, όπως υποστηρίζει, σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα από έναν άγνωστο αριθμό.

Συγκεκριμένα, τα ανορθόγραφα μηνύματα που έλαβε ο επιχειρηματίας στο κινητό τηλέφωνό του ανέφεραν: «Φίλε, κοίτα να βάλεις μυαλό πριν να είναι αργά», «Ο,τι έγινε έγινε. Μην το προχωράς το θέμα», «Και να θυμάσαι καλά, όπου και να κρυφτείς, άμα μπλέξει η φίλη μας, θα σε βρω», «Και τότε θα καταλάβεις τι θέλω να πω, αλλά θα είναι πολύ αργά»!

Στη συνέχεια ο τρομοκρατημένος άνδρας έκανε αίτηση διαζυγίου, ενώ υπέβαλε και μήνυση κατά αγνώστου για απειλή και ηθική αυτουργία σε αυτή, με την υπόθεση να έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες, μπλόκαρε όλους τους λογαριασμούς του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς η γνωστή μάνατζερ είχε πρόσβαση παντού.

Η ΣΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΖΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χ.Π. πρόκειται να καθίσει τον ερχόμενο Μάιο στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την περίφημη υπόθεση με τις πλαστές διαθήκες.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν τόσο η ίδια όσο και οι συγκατηγορούμενοί της είναι βαρύτατα, καθώς κατηγορούνται ότι μέσα σε μόλις πέντε χρόνια κατάφεραν να υφαρπάξουν 12 ακίνητα (διαμερίσματα, καταστήματα και εξοχικές κατοικίες) σε Αθήνα, Πειραιά, Λουτράκι και Κορωπί, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει το 1.300.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, μόλις τα μέλη της σπείρας πληροφορούνταν τον θάνατο εύπορων ατόμων, τα οποία συνήθως δεν είχαν σύζυγο ή παιδιά, προέβαιναν στην κατάρτιση πλαστών ιδιόγραφων διαθηκών, τις οποίες κατέθεταν στη συνέχεια στα αρμόδια Πρωτοδικεία.

Εκμετάλλευση

Χρησιμοποιώντας ως μάρτυρες άλλα μέλη της ομάδας, βεβαίωναν τη γνησιότητα των διαθηκών και αμέσως μετά προχωρούσαν στην εκμετάλλευση των ακινήτων που είχαν κληρονομήσει!

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί, μάλιστα, και πρώην βουλευτής της Ν.Δ., ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.

Στην απολογία του ο 82χρονος πρώην πολιτευτής είχε αποδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη 47χρονη τότε ιδιοκτήτρια καλλιτεχνικού γραφείου, με την ίδια να αρνείται επίμονα τις κατηγορίες.

«Δεν γνώριζα για τις πλαστές διαθήκες. Μπλέχτηκα εξαιτίας της γνωριμίας μου με τον βουλευτή, που ήταν δικηγόρος στο καλλιτεχνικό γραφείο μου» είχε δηλώσει η Χ.Π. λίγη ώρα αφότου είχε βγει από το γραφείο του ανακριτή, ο οποίος την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα, είχε ισχυριστεί ότι ο 82χρονος της χρωστούσε 30.000-40.000 ευρώ, καθώς τον είχε βοηθήσει με δανεικά στην προεκλογική καμπάνια του στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2006.

offer

{{-PCOUNT-}}33{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...