Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Αυτή με έσπρωξε από τον τρίτο όροφο

❱❱ 39χρονος έκανε βουτιά από τον τρίτο όροφο και πριν μπει στο χειρουργείο έδειξε ως υπαίτια τη σεξοβόμβα φίλη του

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 39χρονος επιχειρηματίας ο οποίος έκανε βουτιά από τον τρίτο όροφο, κάτω από συνθήκες που ερευνούν η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, αλλά σώθηκε από θαύμα.

f3 12Μάλιστα, κατονόμασε ως υπαίτια για την πτώση του την 32χρονη εκρηκτική Ελληνολιβανέζα σύντροφό του, η οποία είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνει καριέρα μοντέλου!

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι κάτοικοι στην οδό Δροσίνη στην περιοχή της Βούλας άκουσαν τις κραυγές πόνου και εκκλήσεις για βοήθεια από τον 39χρονο, ο οποίος σερνόταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο έπειτα από την πτώση του, από f1 3το μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου. Αν και σοβαρά τραυματισμένος, σύρθηκε μέχρι το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο σημείο, και κάλεσε από το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ.

Οπως διαπιστώθηκε στο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε άμεσα, ο επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχείων, γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στα κλαδιά ενός δέντρου που φρενάρισαν την πτώση του! Το αποτέλεσμα της βουτιάς του από τον τρίτο όροφο ήταν να υποστεί πολλαπλά κατάγματα που δεν εγκυμονούσαν κίνδυνους για τη ζωή του αλλά και ένα καρδιακό επεισόδιο, το οποίο όμως αντιμετωπίστηκε από τους γιατρούς.

Αποκάλυψη

Τόσο στη Βούλα όσο και στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί που είχαν αναλάβει να διερευνήσουν τις συνθήκες της πτώσης του από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διαμένει με την καλλονή σύντροφό του. Λίγο προτού εισαχθεί στο χειρουργείο, ο επιχειρηματίας πρόλαβε να ψελλίσει στους αστυνομικούς: «…Αυτή με έσπρωξε».

Η εντυπωσιακής ομορφιάς 32χρονη Ε.Λ., η οποία έχει καταγωγή από τον Λίβανο και έχει την επαγγελματική ιδιότητα της μεταφράστριας και της διερμηνέα, συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, αλλά υποστήριξε πως δεν ξέρει τι συνέβη και πώς βρέθηκε στο κενό ο σύντροφός της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τον είχε… κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ώσπου να ηρεμήσει, καθώς μεταξύ τους είχε προηγηθεί ένας έντονος καβγάς!

«Δεν ξέρω τι έγινε και βρέθηκε στο κενό. Εγώ δεν έχω καμιά σχέση με αυτό» υποστήριξε η 32χρονη φίλη του επιχειρηματία.

Τελικά, η εκρηκτική 32χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή. Δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη γυναίκα απασχολεί τις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε αλληλομηνυθεί με τον επιχειρηματία γιο γνωστής παρουσιάστριας, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, έπειτα από έναν επεισοδιακό διαπληκτισμό, ο οποίος είχε καταλήξει σε ξυλοδαρμούς εκατέρωθεν!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...