Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Θυσία στον Σατανά η όμορφη Αρετούλα;

❱❱ Οι γονείς της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω λένε ότι δεν αυτοκτόνησε και κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Ανατριχιαστική τροπή παίρνει η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας Αρετής Α. μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, καθώς οι γονείς της κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, αφήνοντας υπόνοιες ότι είχε μπλέξει με κυκλώματα σατανιστών!

Το σενάριο ότι η φοιτήτρια από την Ηλεία δεν αυτοκτόνησε, όπως είχαν συμπεράνει εξαρχής οι αστυνομικοί, ενισχύει το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή στις 20 Μαρτίου, ημέρα της εαρινής ισημερίας, που θεωρείται σημαντική για την «Εκκλησία του Σατανά» και μάλιστα συνέπεσε με τη λεγόμενη «πανσέληνο των σκουληκιών».

Οι γονείς έπαθαν σοκ όταν ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές. Θορυβημένοι, συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, παράλληλα με τη μήνυση που κατέθεσαν. Η οικογένεια αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας της Αρετούλας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας, που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το δωμάτιο της κοπέλας. Επιπλέον, οι γονείς της αμφισβητούν ότι ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα που υποτίθεται ότι άφησε η 22χρονη είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

Πραγματογνώμονας

Επειτα από όλα αυτά, ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Αρετής και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση, που ως τώρα χειριζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω. Στο μεταξύ, οι δικηγόροι των γονέων της Αρετής Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας έχουν ζητήσει τον ορισμό πραγματογνώμονα από την οικογένεια και την Εισαγγελία, ο οποίος θα διενεργήσει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση.

Η 22χρονη είχε βρεθεί νεκρή από μια συμφοιτήτριά της στη Σχολή Ψυχολογίας όπου φοιτούσε και είχε ανησυχήσει από την απουσία της. Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής που έφτασαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι η άτυχη κοπέλα είχε το κεφάλι τυλιγμένο με μια σακούλα και στο στόμα της ένα σωληνάκι, που κατέληγε σε μια αμπούλα η οποία βρέθηκε δίπλα της και κατά πάσα πιθανότητα περιείχε «αέριο γέλιου»! Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που έκανε τη νεκροτομή δεν διαπίστωσε ευρήματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ωστόσο περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Η κοπέλα είχε μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου» πρόσθεσε. Ωστόσο, ο κ. Τζαβάρας υποστηρίζει ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική.

«Σκηνοθετημένη αυτοχειρία»

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Από τα πιο σκοτεινά σημεία είναι ότι το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης από τη Βαρβάσαινα ήταν κενό, δηλαδή είχαν σβηστεί επαφές, μηνύματα, διαδικτυακές εφαρμογές, ακόμα και το ιστορικό των περιηγήσεων στο διαδίκτυο. Επιπλέον, οι γονείς της διαπίστωσαν ότι η Αρετή είχε κλείσει το προφίλ της στο facebook τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν βρεθεί νεκρή και εκτιμούν ότι, μετά τον θάνατό της, κάποιος καθάρισε το διαμέρισμα και εξαφάνισε όλα τα διαδικτυακά ίχνη που ήταν δυνατόν να ενοχοποιήσουν τους σατανιστικούς κύκλους. Γι’ αυτό έχουν ζητήσει άρση απορρήτου επικοινωνιών και ανάκτηση των δεδομένων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

«Εχουν σβηστεί οι κλήσεις και οι εγγραφές από laptop, ipad και άλλες συσκευές. Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών» επισήμανε o δικηγόρος, επισημαίνοντας ότι φωτογραφίες της 22χρονης βρέθηκαν σε προφίλ σατανιστών.

Το σπίτι της 22χρονης ήταν κανονικά κλειδωμένο και τακτοποιημένο, ενώ δίπλα της βρέθηκε ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της αυτοκτονίας της. Ωστόσο, είναι πολλά τα σκοτεινά σημεία, που κάνουν τους γονείς της να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το παιδί τους ουσιαστικά οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, μέσω κυκλωμάτων που ήθελαν ένα θύμα στον βωμό του Σατανά, ανήμερα της εαρινής ισημερίας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...