Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Νέος έρωτας στη βίλα του Ανδρέα!

❱❱ Η «Espresso» τσάκωσε τον εγγονό του Παπανδρέου, Κωνσταντίνο Κατσανέβα, με την ανερχόμενη τραγουδίστρια ΙφιγένειαΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Στο σπίτι στο οποίο έγραψε ιστορία η οικογένεια Παπανδρέου, στο Καστρί, στεγάζουν (όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso») τον έρωτά τους ο εγγονός του αείμνηστου Ελληνα πρωθυπουργού Κωνσταντίνος Κατσανέβας και η αγαπημένη του, η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ιφιγένεια. Εκεί, στη βίλα που έχει συνδεθεί με την ιστορία των Παπανδρέου, ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τούς απαθανάτισε πρώτη φορά μαζί!

Είναι Τετάρτη απόγευμα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει το ζευγάρι φτάνει στο σπίτι που αποτέλεσε το… κάστρο της δράσης της φημισμένης φαμίλιας, καθώς εκεί ζούσαν αρχικά ο Γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου, η προτομή του οποίου κοσμεί την αυλή του σπιτιού, και στη συνέχεια ο Ανδρέας Παπανδρέου.

dsc 123701

Το αυτοκίνητο του όμορφου ζευγαριού σταθμεύει ακριβώς έξω από την είσοδο του σπιτιού και ο… ιππότης Κωνσταντίνος Κατσανέβας ανοίγει την πόρτα στην αγαπημένη του για να κατέβει. Ο ακροβολισμένος φωτογράφος «αιχμαλωτίζει» το ζευγάρι που εδώ και λίγους μήνες χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα. Ο Κωνσταντίνος ανοίγει την εξώπορτα, όπου δεσπόζει η προτομή του Γέρου της Δημοκρατίας.

33 2

Οι δυο τους κατευθύνονται στο εσωτερικό και ύστερα από λίγη ώρα, με τον καλό καιρό σύμμαχο, το ζευγάρι απολαμβάνει τον απογευματινό καφέ του στο μπαλκόνι, το ίδιο στο οποίο έβγαιναν ο Γεώργιος Παπανδρέου με τη Σοφία Μινέικο και αργότερα ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Μαργαρίτα Τσαντ – Παπανδρέου και χαιρετούσαν τον κόσμο, που ζητωκραύγαζε στις πολιτικές νίκες τους. Χωρίς να έχουν αντιληφθεί τον φωτογραφικό φακό της «Espresso» που καιροφυλακτεί και καταγράφει τις κινήσεις τους, απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Love story

Τα τρυφερά βλέμματα που υποδηλώνουν τον έρωτα του ζευγαριού δίνουν και παίρνουν, ενώ η όμορφη τραγουδίστρια δεν αφήνει ούτε λεπτό από κοντά της τον γοητευτικό Κωνσταντίνο. Το Καστρί, όπως καταγράφει ο φακός, είναι πλέον το «καταφύγιό» τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!

33 3

Για τον γιο της Σοφίας Παπανδρέου και του Θόδωρου Κατσανέβα δεν είναι μόνο ένα μέρος όπου φωλιάζει το love story του με τη γλυκιά σύντροφό του. Είναι ένα μέρος το οποίο ήταν ανέκαθεν ταυτισμένο στη μνήμη των πολιτών με τη δημοκρατική ιστορία του τόπου και ο Κωνσταντίνος, ως συνεχιστής της πολιτικής παράδοσης της οικογένειας, έχει πλούσιο κοινωνικό έργο.

33 5

Σπούδασε Πολιτική Οικονομία στο πανεπιστήμιο του Τορόντο, όπου ήταν πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών, και με αυτή την αρμοδιότητα και έπειτα από πολύ κόπο κατάφερε να δεσμεύσει 1.000.000 δολάρια (περίπου 600.000 ευρώ) από το Ιδρυμα Ελληνικής Κληρονομιάς, για τη δημιουργία νέας έδρας Ελληνικών Σπουδών στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο ΠΑ.ΠΕΙ.

33 1

Οπως αποκάλυψε η «Espresso» πριν από δύο μήνες, η πρώτη κοσμική εμφάνιση του ζευγαριού (που όμως δεν κατέγραψαν οι κάμερες) ήταν στην ειδική εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα για τον παππού του Κωνσταντίνου, Ανδρέα Παπανδρέου. Μάλιστα, η πανέμορφη τραγουδίστρια, η οποία, όπως μάθαμε, μετά το Πάσχα θα αρχίσει τις εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Οικονομόπουλο, έχει ήδη γνωρίσει την οικογένεια του αγαπημένου της και, όπως όλα δείχνουν, η σχέση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

33 4

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...