Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Κτήνος σκότωσε για εκδίκηση το «αγγελούδι» του

❱❱ Η εμμονή ότι η σύζυγός του τον απατούσε όπλισε το χέρι 27χρονου, ο οποίος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε 
❱❱ Τα ουρλιαχτά της μητέρας αναστάτωσαν μια ολόκληρη γειτονιά στο ΧαλάνδριΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Βούρκωσαν ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί, όταν βρέθηκαν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, όπου η εμμονή ενός 27χρονου με ψυχολογικά προβλήματα ότι η γυναίκα του τον απατούσε όπλισε το χέρι του. Για να την εκδικηθεί, σκότωσε τον 4χρονο γιο του πυροβολώντας τον εν ψυχρώ στο κεφάλι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα!

Πρώτη η 21χρονη μητέρα του παιδιού βρέθηκε χθες το μεσημέρι αντιμέτωπη με την απίστευτη τραγωδία, όταν ανησύχησε επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον 27χρονο, με τον οποίο ήταν σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και είχε πάρει το αγγελούδι τους για το Σαββατοκύριακο. Αμέσως έτρεξε στο διαμέρισμα της οδού Τυμφρηστού και, μόλις μπήκε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη φρίκη που μπορούσε να διανοηθεί… Το άψυχο κορμάκι του μόλις 4 χρόνων Βασιλάκη ήταν πλημμυρισμένο στο αίμα μέσα στο κρεβατάκι του και δίπλα του ήταν νεκρό το κτήνος που του είχε κόψει το νήμα της ζωής!

Τα σπαραχτικά ουρλιαχτά της νεαρής μητέρας συγκλόνισαν τη γειτονιά και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Ακόμα και οι σκληροί αστυνομικοί, που έχουν δει τόσα τα μάτια τους, λύγισαν από το τραγικό θέαμα και βγήκαν με δάκρυα στα μάτια από το σπίτι του ολέθρου. Μαζί τους είχαν τη μοιραία καραμπίνα που είχε κλαπεί το 2018 από ένα σπίτι στην περιοχή του Γέρακα.

Οπως έγινε γνωστό από συγγενείς του 27χρονου, ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 17 ετών, καθώς έχασε νωρίς τον πατέρα του από καρκίνο, με αποτέλεσμα να γίνει βίαιος απέναντι στη μητέρα του και στους συγγενείς του. Το τελευταίο διάστημα, πριν χωρίσει από τη σύζυγό του, είχε απευθυνθεί σε ειδικό, ο οποίος του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, το 2015 είχε συλληφθεί για ληστεία σε βάρος των ιδιοκτητών ενός σπιτιού στον Γέρακα, όπου διέμενε και ο ίδιος, αλλά τελικά είχε αθωωθεί στο δικαστήριο.

Στον Γέρακα, σε ηλικία 21 ετών, είχε γνωρίσει και τη Ρομά μετέπειτα σύζυγό του, η οποία τότε ήταν ανήλικη, και παντρεύτηκαν, καθώς κυοφορούσε το αγγελούδι που έμελλε να σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια. Ομως, πριν από περίπου έναν χρόνο, ενώ το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο Χαλάνδρι, η 21χρονη -πια- μητέρα αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, αφήνοντας το παιδί στον πατέρα του, καθώς η ζωή της είχε γίνει αφόρητη. Ο σύζυγός της είχε εμμονή πως η 21χρονη διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις, με αποτέλεσμα να προκαλεί καθημερινά καβγάδες και βίαια επεισόδια σε βάρος της.

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε άλλος ένας καβγάς, τηλεφωνικός αυτή τη φορά, πάλι εξαιτίας του 27χρονου, που πίστευε ότι η 21χρονη είχε άλλη σχέση. Παρόλο που η αδελφή της τον πήρε τηλέφωνο και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, λέγοντάς του πως η εν διαστάσει σύζυγός του ήταν μαζί της, ο 27χρονος δεν πείστηκε. Για να την εκδικηθεί, πυροβόλησε στο κεφάλι το παιδί του τα ξημερώματα της Κυριακής και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...