Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Τζένη είπε το «ναι»

❱❱ Γάμος «βόμβα» Κικίλια – Μπαλατσινού! Η επανασύνδεση τα Χριστούγεννα μετά τον χωρισμό τους πέρσι την άνοιξη και το happy end στο ειδύλλιό τουςΓαμήλια αποκάλυψη τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1! Η Τζένη Μπαλατσινού είπε το «ναι» και θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια μέσα στο καλοκαίρι, «πιάνοντας στον ύπνο» δημοσιογράφους και παπαράτσι!

Εκεί που όλοι πίστευαν πως η παρουσιάστρια της εκπομπής «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», η οποία ξεκινάει αυτό το Σάββατο, και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχαν χωρίσει οριστικά τον περασμένο Απρίλιο, τελικά μας την… έσκασαν, αφού χθες το πρωί δημοσιεύθηκε η αγγελία του γάμου τους σε καθημερινή εφημερίδα.

«Ο Βασίλειος Κικίλιας γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, γιος του Παναγιώτη και της Μαρίας, το γένος Βουτσίνου και η Πολυξένη-Τζένη Μπαλατσινού γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Αθηνών Αττικής, κόρη του Βασιλείου και της Σοφίας, το γένος Χριστοδούλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Talk of the town

Τα γαμήλια νέα έγιναν σε δευτερόλεπτα talk of the town! Από τη Βουλή, μέχρι τα κοσμικά στέκια του Κολωνακίου έως τα γραφεία τηλεοπτικών σταθμών! Στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης οι κόρες της παρουσιάστριας, Αμαλία και Αλεξάνδρα, φρόντισαν μέσω Stories στο Instagram να εκφράσουν τη χαρά τους για τη μητέρα τους. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα ανάρτησε κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό». Από την πλευρά της, η Αμαλία Κωστοπούλου ανέβασε ένα παλιό στιγμιότυπο με τη μαμά της και αρκέστηκε να σημειώσει: «Οταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ». Μετά τον ξαφνικό χωρισμό τους στα μέσα της περασμένης άνοιξης, η Τζένη και ο Βασίλης έμειναν για λίγο διάστημα χωριστά, όμως τα συναισθήματα και η βαθιά αγάπη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον τούς έφεραν και πάλι κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από άνθρωπο στο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, η επανασύνδεσή του έγινε την περίοδο των Χριστουγέννων.

*Δεξιά από πάνω: Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου και η Αμαλία Κωστοπούλου

Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν κοινές εξόδους για φαγητό, αλλά μόνο σε φιλικά σπίτια, προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από δημοσιογράφους και παπαράτσι… Κάτι που το κατάφεραν, μια και οι άνθρωποι του φιλικού περιβάλλοντός τους φρόντισαν να μη βγει το παραμικρό προς τα έξω! Ετσι, τέσσερις μήνες τώρα, ζούσαν τον έρωτά τους ανενόχλητοι, ευτυχισμένοι, κάνοντας σχέδια για δύο! 

Ο γάμος τους θα αποτελέσει το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού, ενώ η ιστορία τους διαθέτει κοινά στοιχεία με το επικό love story της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

Τρισευτυχισμένοι

Οι δύο φίλες και κουμπάρες γνώρισαν για δεύτερη φορά τον έρωτα και αποφασισμένες να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, βρήκαν την ευτυχία αδιαφορώντας για τα σχόλια και τις κριτικές τρίτων. Οι πρώτες δηλώσεις για το ευτυχές γεγονός έγιναν από τον Βασίλη Κικίλια στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του Σκάι: «Φυσικά και το σκέφτηκα πολύ καλά. Είμαι και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε με χαμόγελο όταν ρωτήθηκε για τον γάμο του και αποκάλυψε ότι το ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα τον Ιούνιο σε ενορία της Αθήνας. Μάλιστα, πηγές της «Espresso» αναφέρουν πως ο βουλευτής της Ν.Δ. είναι πολύ χαλαρός, άνετος και χαίρεται πολύ που θα εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων. Οσο για την Τζένη Μπαλατσινού; Και εκείνη είναι πολύ ευτυχισμένη από την εξέλιξη της σχέσης της με τον Βασίλη Κικίλια, με τη μέλλουσα νύφη να ανοίγει πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή, η οποία είχε τα πάντα! Ερωτες, «θύελλες» αλλά και happy end!

8595 adonis georgiadis evgenia manolidoy tzeni mpalatsinoy vasilis kikilias 23102017
Μπαλατσινού και Κικίλιας σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις τους λίγο μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης τους

Τα βλέμματα στο πλατό και οι βόλτες χέρι χέρι στην Πάτμο

mpalatsinou kikilias 2Το ειδύλλιο ανάμεσα στον πρώην υπουργό και στη λαμπερή παρουσιάστρια έγινε γνωστό όταν τον Αύγουστο του 2017 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τρυφερά ενσταντανέ (φωτό) από τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους στην Πάτμο.

Το νησί της Αποκάλυψης αποτελεί ησυχαστήριο για εκείνη και στο υπέροχο εξοχικό που διατηρεί εκεί το ζευγάρι έζησε τις πρώτες ανέμελες στιγμές του. Μάλιστα, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν τους έδειχναν να βολτάρουν μέρα μεσημέρι στα παραδοσιακά πέτρινα σοκάκια της Χώρας, πιασμένοι χέρι χέρι. Ο Βασίλης και η Τζένη, πάντως, πρωτογνωρίστηκαν το 2016 στην ψυχαγωγική εκπομπή «Jenny Jenny» στον ΑΝΤ1, όπου η Μπαλατσινού ως οικοδέσποινα υποδέχτηκε στο πλατό τον μέλλοντα σύζυγό της.

«Δεν γνωρίζονταν, ωστόσο ο Βασίλης Κικίλιας από την πρώτη στιγμή τη χαλάρωσε, κάνοντας χιούμορ και απαντώντας σε κάθε ερώτησή της. Υπήρξε μια τρυφερή οικειότητα και συνάμα μια έκρηξη συναισθημάτων ανάμεσά τους. Ηταν έρωτας με την πρωτιά ματιά» λένε στην «Espresso» τότε συνεργάτες της.
Λίγους μήνες αργότερα, οι δυο τους συναντήθηκαν σε κοινή παρέα και η ατμόσφαιρα… ηλεκτρίστηκε. Τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν και δεν χρειάστηκε να πουν πολλά. Το γλυκό παραμύθι της αγάπης μόλις ξεκινούσε!

Σε σύντομο διάστημα νοίκιασαν ένα υπέροχο διαμέρισμα στο Κολωνάκι και ζούσαν μαζί ευτυχισμένοι, μέχρι που ο Πέτρος Κωστόπουλος -πρώην σύζυγος της παρουσιάστριας- μετακόμισε ακριβώς απέναντι για να είναι κοντά στον γιο τους Μάξιμο, αλλά και στην επιχείρηση εστίασης στην οποία δραστηριοποιούνταν.

Ο Κικίλιας και η Μπαλατσινού δεν είδαν με καλό μάτι τον νέο γείτονα κι εκεί άρχισαν οι αναταράξεις στη σχέση τους που κατέληξε (προσωρινά) σε έναν χωρισμό, πέρυσι, τέτοιες ημέρες. Εκείνος εγκατέλειψε το σπίτι τους και επέστρεψε στο πατρικό του, με την Τζένη να ζει με τις αναμνήσεις και τον αδέσποτο σκυλάκο που μάζεψαν από τον δρόμο μια βραδιά! Ομως, τίποτα δεν είχε τελειώσει πραγματικά, αφού ξανάσμιξαν και το happy end της σχέσης τους θα γραφτεί το καλοκαιράκι με παπά και με κουμπάρο!

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...