Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σε δίκη ο Τερλέγκας για «δανεικά κι αγύριστα»

❱❱ Τα εξωφρενικά ποσά για ρούχα, παπούτσια και επισκευή αυτοκινήτου«Ενα χρυσό μηδενικό ήσουν και ψέμα μόνο / τα πλήρωνα τα “σ’ αγαπώ” κι ακόμα τα πληρώνω» είναι το τραγούδι που συμπυκνώνει το νόημα της αγωγής την οποία κατέθεσε σε βάρος του Βασίλη Τερλέγκα η πρώην σύντροφός του!

Ο γνωστός λαϊκός αοιδός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον άλλοτε μεγάλο έρωτά του στις δικαστικές αίθουσες, καθώς βρέθηκε να της χρωστά 10.236 ευρώ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια σε αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, κατηγορώντας τον δημοφιλή τραγουδιστή -που τον καιρό της δόξας του υπήρξε μέχρι και ιδιοκτήτης νησιού στις Εχινάδες(!)- ότι δεν της επέστρεψε ποτέ χρήματα τα οποία του είχε δανείσει. 

Η ξανθιά πρώην σύντροφος του Βασίλη Τερλέγκα, όπως ισχυρίζεται στο δικόγραφο, τον… έντυνε, του κάλυπτε τα έξοδα για τα ταξίδια του και πλήρωνε αδιαμαρτύρητα μέχρι και τη δόση του τραπεζικού δανείου του.

Εκανε τον… Κινέζο

Ομως, όπως λέει, εκείνος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της και, μετά τον χωρισμό τους το 2008, όταν άρχισε να τον πιέζει για να της δώσει τα χρωστούμενα, έκανε τον… Κινέζο, επιδεικνύοντας αδιαφορία αλλά και προκλητική συμπεριφορά!

Μάλιστα, η επί πέντε χρόνια σύντροφος του καλλιτέχνη διεκδικεί χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από τη συμπεριφορά του.

Στην επίμαχη αγωγή, που κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2015, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, και αναμένεται να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες, η ενάγουσα υποστηρίζει ότι, αν και ο γνωστός αοιδός το 2007 «απολάμβανε το μεσουράνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, δεδομένου ότι προτού επέλθει η οικονομική κρίση οι αμοιβές των καλλιτεχνών ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά», ο ίδιος ήταν εξαιρετικά σπάταλος, με αποτέλεσμα να γυρεύει δανεικά από εκείνη!

Κάλυπτε τα έξοδα

Οπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά, ο λαϊκός τραγουδιστής «κατάφερνε να σπαταλά τις μηνιαίες απολαβές του», με αποτέλεσμα εκείνη να καλύπτει τα έξοδά του από τον μισθό της.

Αλλωστε, το ζευγάρι εκείνη την περίοδο έμενε κάτω από την ίδια στέγη και, ενώ τα έξοδα έπρεπε να είναι μοιρασμένα, η ίδια αναγκαζόταν να καταβάλλει εξωφρενικά ποσά για τα ρούχα και τα παπούτσια του τραγουδιστή! Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφονται αναλυτικά ποσά χιλιάδων ευρώ που χρεώθηκαν σε πιστωτική κάρτα της για ρούχα, παπούτσια, για τουριστικές υπηρεσίες, για την επισκευή του αυτοκινήτου, αλλά και για την εξόφληση δόσεων του προσωπικού δανείου του Βασίλη Τερλέγκα.

Οπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη, από την άνοιξη του 2007 μέχρι τα τέλη της ίδιας χρονιάς, τα δύο μέρη συνήψαν άτυπες συμβάσεις άτοκων δανείων συνολικού ύψους 10.236 ευρώ «προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του, στις οποίες περιλαμβάνονταν η εξειδικευμένη ένδυση και η καλλιτεχνική προβολή του τραγουδιστή».

Ομως, όταν το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό τον Μάιο του 2008, ο Βασίλης Τερλέγκας δεν της επέστρεψε ούτε ένα ευρώ, ενώ απέφευγε κάθε επικοινωνία μαζί της. 

Οπως υποστηρίζει η ενάγουσα, ο τραγουδιστής δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο εξώδικο που του έστειλε, με αποτέλεσμα η ίδια να αναζητήσει το δίκιο της και τα «δανεικά και αγύριστα» στις δικαστικές αίθουσες.

ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

«Παθιασμένος» με τις γυναίκες, «πάντα ερωτευμένος» και «ευαίσθητος, όπως κάθε καλλιτέχνης», δήλωνε ο Βασίλης Τερλέγκας στην «Espresso» λίγους μήνες πριν. «Οι γυναίκες είναι το πάθος μου! Η μεγάλη μου αγάπη. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχει πλάσει η φύση. Θεωρώ ότι ήμουν και παραμένω -δυστυχώς- ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ το ωραίο φύλο! Μου αρέσει να συναναστρέφομαι ωραίες γυναίκες και γενικώς γυναίκες! Μου αρέσει να τις θαυμάζω, να τους λέω όμορφα λόγια, να ερωτοτροπώ μαζί τους» είχε πει στο πλαίσιο μιας εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα μας τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στη δυσκολία των αντρών να μείνουν πιστοί σε μια γυναίκα. «Ενας άντρας είναι δύσκολο να είναι πιστός… Είναι σχετική έννοια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιστός άντρας. Γιατί είναι πολύ απλά θέμα εγωισμού. Εγώ υπήρξα φοβερά εγωιστής και έπαιρνα επιβεβαίωση μέσω των γυναικών και των ερωτικών μου περιπετειών. Ικανοποιούσα τον εγωισμό μου» είχε δηλώσει τότε στην «Espresso».

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Τερλέγκας έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους και δύο διαζύγια, ενώ απέκτησε δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον 18χρονο σήμερα Θοδωρή και τον 13χρονο Δημήτριο-Παύλο. Να θυμίσουμε πως ο λαϊκός ερμηνευτής και δημιουργός, ο οποίος μετράει δεκαετίες καριέρας στο τραγούδι με 35 δίσκους και πολλές επιτυχίες, υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και ιδιοκτήτης ενός νησιού, το οποίο αγόρασε το 1990 από μια Αμερικανίδα. Πρόκειται για τη Σωρό, που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, έχει έκταση 330 στρέμματα και συγκαταλέγεται στα έξι νησιά τα οποία απέκτησε το 2013 ο εμίρης του Κατάρ Αλ Θάνι, για να τα κάνει δώρο στη γυναίκα του και στα 24 παιδιά του.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...