Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Δράμα στο δράμα της Ζωζώς

❱❱ Τι συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι όπου η μεγάλη πρωταγωνίστρια είδε τα όνειρά της να γίνονται στάχτεςΕφιάλτης ξανά για τη Ζωζώ! Εννέα μήνες μετά την καταστροφή του σπιτιού της στην Κινέτα, που έγινε στάχτη από τη μεγάλη πυρκαγιά που σάρωσε την περιοχή, άγνωστοι άρπαξαν τους εναπομείναντες «θησαυρούς» της! Το νέο χτύπημα της μοίρας για τη «βασίλισσα της νύχτας» ήρθε πριν από λίγες ημέρες.

Σε ένα δωμάτιο στο ισόγειο της βίλας, που είχε μείνει αλώβητο από τη φωτιά, η λατρεμένη όλων Ζωζώ είχε συγκεντρώσει προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν είχε προλάβει να μεταφέρει στο διαμέρισμά της, στου Μακρυγιάννη.

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες, που δεν σεβάστηκαν ούτε την ιστορία της ούτε και τα απανωτά δράματα που έζησε η καλλιτέχνιδα με την απώλεια αγαπημένων της προσώπων και την καταστροφή του «παλατιού» της, έσπασαν την πανάκριβη πόρτα, μπήκαν μέσα χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και στην κυριολεξία άδειασαν τον χώρο.

«Δεν άφησαν τίποτα. Είναι αλήθεια ότι συνέβη. Ο,τι υπήρχε μέσα το πήραν και έφυγαν» επιβεβαιώνει στην «Espresso» η σπουδαία αρτίστα φανερά απογοητευμένη. «Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ο,τι και να πω είναι λίγο για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου» αναφέρει, θυμίζοντάς μας γιατί όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για παγκόσμιο φαινόμενο ανεξάντλητης ζωντάνιας, θετικής σκέψης, αλλά και ταλέντου και χαράς!

Θρυλικό «παλάτι»

Η Ζωζώ είχε προλάβει να μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου της, έπιπλα και ρούχα που γλίτωσαν από την καταστροφική μανία της πύρινης λαίλαπας που πέρασε πέρυσι το καλοκαίρι πάνω από το θρυλικό «παλάτι» της Κινέτας, στο διαμέρισμά της στην Αθήνα, ωστόσο μετά το σοκ που υπέστη δεν είναι σε θέση να θυμάται τι ακριβώς αφαίρεσαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το κατεστραμμένο σπίτι της. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή εδώ και κάμποσο καιρό περιπολούν εταιρίες security, ύστερα από ανάλογα «χτυπήματα», ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το κακό!

Να θυμίσουμε ότι η σχεδόν ολοσχερής καταστροφή της βίλας της στις 23 Ιουλίου 2018 για τη Ζωζώ ήταν το κερασάκι στην τούρτα… 

f2 9
Κατεστραμμένη η βίλα από την πύρινη λαίλαπα

Εναν μήνα νωρίτερα είχε χάσει την αγαπημένη της αδελφή Βάσω, το άλλο της μισό, και λίγες εβδομάδες αργότερα ήρθε ο θάνατος της καλύτερης φίλης της, της Ελπης. Δράμα στο δράμα, λοιπόν, για τη λαμπερή showwoman, που όμως δεν χάνει την αισιοδοξία της και κοιτάζει πάντα μπροστά!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...