Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Λίστα θανάτου με 22 άφαντες υπηρέτριες

❱❱ «Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία» λέει για ένα από τα θύματά του

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Αλλες 22 (!) Φιλιππινέζες υπηρέτριες, που έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς χωρίς να δώσουν σημεία ζωής, ίσως περιλαμβάνονται στη λίστα θανάτου του serial killer Νίκου Μεταξά!

Το ενδεχόμενο οι αγνοούμενες να έχουν δολοφονηθεί εξετάζουν οι κυπριακές Αρχές μετά την ομολογία του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς ότι στραγγάλισε την 38χρονη Mary Rose Tiburcio και την 28χρονη Arian Palanas Lozano μετά τις σεξουαλικές επαφές που είχε μαζί τους και πέταξε τα άψυχα κορμιά τους στο φρεάτιο του τρόμου στο μεταλλείο του Μιτσερού!

Τις υποψίες ότι στη λίστα με τα θύματα του serial killer υπάρχουν και άλλες γυναίκες, εκτός από τις δύο άτυχες Φιλιππινέζες για τις οποίες έχει ήδη ομολογήσει, ενισχύουν οι πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ, επικαλούμενο τον αρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας.

Η κοινή γνώμη πάγωσε ακούγοντας τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου να δηλώνει ότι τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο της φρίκης είναι «πολύ περισσότερα από δύο»!

Από την έρευνα των ανδρών του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος φαίνεται να προκύπτει ότι ο στρατιωτικός είχε επαφές μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης με τουλάχιστον άλλες τέσσερις γυναίκες, που έχουν δηλωθεί εξαφανισμένες!

Σεξουαλική διέγερση

Αλλωστε το ανθρωπόμορφο τέρας ομολόγησε με περίσσιο θράσος πως του αρέσουν οι Φιλιππινέζες και ότι ένιωθε σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση όταν έπνιγε τα θύματά του! «Οταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία» είπε, 6 7 f2 arian lozanoσύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», αναφερόμενος στην άτυχη Mary Rose Tiburcio. Ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η δήλωση του προέδρου του συνδέσμου οικιακών βοηθών Κύπρου Λούη Κουτρουκίδη, σύμφωνα με την οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δηλωθεί 22 εξαφανίσεις γυναικών από τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες!

* Φωτό πάνω: Η Mary Rose Tiburcio. Φωτό κάτω: Η Arian Palanas Lozano

Οπως αναφέρει το Sigmalive, οι υποθέσεις αυτές είναι δύσκολο να διερευνηθούν, γιατί ίσως οι αγνοούμενες γυναίκες να έχουν περάσει στα Κατεχόμενα. Ομως όλον αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει εξέλιξη στις έρευνες και πλέον εκφράζονται φόβοι για την τύχη τους! Ανάμεσα στις αλλοδαπές που αγνοούνται το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο βρίσκονται η Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες, που εξαφανίστηκε από τη Λευκωσία στις 13 Δεκεμβρίου 2017, η 16χρονη Βουλγάρα Yianitca Dineva, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τη Λεμεσό στις 19 Ιουνίου 2018, και η 17χρονη Σομαλή Mona Jabiri, που σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ώρα που η κοινωνία σε Κύπρο και Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις σχετικά με τα αποτρόπαια εγκλήματα του κατά συρροήν δολοφόνου, οι Αρχές προσπαθούν να διευκρινίσουν ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των θυμάτων του παρανοϊκού 35χρονου.

Οι επαφές του «Ορέστη»

Γι’ αυτό «ξεσκονίζουν» τις επαφές του «Ορέστη», όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών Badoo για να «ψαρεύει» ερωτικές συντρόφους και συστηνόταν ως φωτογράφος.

Οι Κύπριοι ανακριτές που «ξεψαχνίζουν» όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης-θρίλερ ελέγχουν τα ταξίδια που έκανε ο μακελάρης στο εξωτερικό και, ιδιαίτερα, στην Ελλάδα.

Αυτά που αναζητούν είναι πιθανά κρούσματα εξαφανίσεων ή δολοφονιών γυναικών την περίοδο από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2018, οπότε ο 35χρονος βρισκόταν στη χώρα μας για στρατιωτική μετεκπαίδευση. Αλλωστε ο δράστης είχε σπουδάσει στη Σχολή Ευελπίδων στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, τρόμο και ανατριχίλα προκαλούν οι κυνικές περιγραφές του 35χρονου λοχαγού για τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Mary Rose.

Αναγκάστηκε

Οπως φέρεται ότι αποκάλυψε στους ανακριτές, αναγκάστηκε (!) να στραγγαλίσει την 38χρονη, επειδή πανικοβλήθηκε και άρχισε να… φωνάζει όταν είδε την 6χρονη κορούλα της Sierra να πνίγεται με τον εμετό της! Μέχρι στιγμής, πάντως, αρνείται ότι δολοφόνησε το κοριτσάκι και ισχυρίζεται ότι πέθανε από εισρόφηση.

Ωστόσο, οι έρευνες στο φράγμα Ξυλιάτου ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης 6χρονης κόρης της Mary Rose, που ο serial killer παραδέχθηκε πως πέταξε εκεί, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με το πώς είχε δέσει το πτώμα με σεντόνια και είχε βάλει πέτρες για να βυθιστεί στο νερό.

Αυτό κάνει τις Αρχές να πιστεύουν ότι ο λοχαγός είπε επίτηδες ψέματα, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες από το φρεάτιο του Μιτσερού.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...