Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Tην έπνιξε γιατί… ξενυχτούσε!

❱❱ Η άτυχη σερβιτόρα βρήκε τραγικό τέλος στην μπανιέρα από τα χέρια του άντρα της

Από την
Εύα Παπαδάτου

Καταπέλτης ήταν το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τον 45χρονο Πατρινό που έπνιξε την εν διαστάσει σύζυγό του στην μπανιέρα του σπιτιού τους στην Αγυιά, επειδή έβγαινε τα βράδια και τη ζήλευε παράφορα, καθώς του επέβαλε ισόβια!

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας ανέτρεψε την κρίση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, που είχε καταδικάσει σε κάθειρξη 20 ετών τον χειριστή γερανών Θ.Λ. αναγνωρίζοντάς του τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και του βρασμού ψυχικής ορμής.

woman55

Η 48χρονη σερβιτόρα Γ.Σ., με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, βρήκε φρικιαστικό θάνατο στις 24 Μαΐου 2015, όταν ο πατέρας του παιδιού της τής έστησε καρτέρι θανάτου. Η άτυχη γυναίκα επέστρεψε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην Αγυιά απ’ όπου είχε φύγει μαζί με τον 14χρονο γιο τους, επειδή ο έφηβος την είχε παρακαλέσει να το κάνει.

Την έδεσε με χειροπέδες

Ομως, ο ανήλικος μαθητής έλειπε και εκεί βρισκόταν μόνο ο 45χρονος, ο οποίος φέρεται ότι άρπαξε από τα μαλλιά την άτυχη γυναίκα, την έσυρε στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου την έδεσε με χειροπέδες, και γέμισε με νερό την μπανιέρα, μέσα στην οποία την έπνιξε! Μετά, τη μετέφερε στο κρεβάτι τους και προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με ξυραφάκι.

woman7 0

Το φονικό αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος γιος του ζευγαριού επέστρεψε στο σπίτι και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα με το κλειδί του, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο πατέρας του είχε κλειδώσει από μέσα και είχε αφήσει το κλειδί πάνω στην κλειδαριά.

Ανήσυχος ο μαθητής ενημέρωσε τη θεία του (αδελφή του πατέρα του), η οποία προσπάθησε να επικοινωνήσει αρχικά με τον αδελφό της και κατόπιν με τη νύφη της, δίχως να τα καταφέρει. Τη γυναίκα έζωσαν τα φίδια, καθώς γνώριζε την εκρηκτική σχέση του ζεύγους, και ειδοποίησε την Αστυνομία, φοβούμενη ότι είχε γίνει κάτι κακό.

me paidi

Αστυνομικοί έσπευσαν στην πολυκατοικία της οδού Μειλίχου και το ανατριχιαστικό σκηνικό που αντίκρισαν μπαίνοντας στο διαμέρισμα επιβεβαίωσε τον φόβο της γυναίκας. Η άμοιρη σερβιτόρα ήταν νεκρή στο κρεβάτι και δίπλα της, μέσα στα αίματα και χωρίς τις αισθήσεις του, ήταν πεσμένος ο 45χρονος. Κατά τη χθεσινή δίκη, η υπεράσπιση του κατηγορουμένου χαρακτήρισε το θύμα μια γυναίκα που ήθελε να βγαίνει τα βράδια, να φλερτάρει και να συνάπτει ερωτικές σχέσεις με άλλους άντρες, γεγονός που δεν μπορούσε να αντέξει ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Από την πλευρά της, η πολιτική αγωγή περιέγραψε τον δράστη ως ένα άτομο που ήθελε να ασκεί εξουσία πάνω στη γυναίκα του και ο οποίος την είχε ξυλοκοπήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές στο παρελθόν, ενώ μάλιστα είχε προσπαθήσει ξανά να την πνίξει με ένα μαξιλάρι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...