Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Πόσες «Αμαλίες» παγίδευσε το κτήνος;

❱❱ Στο… μικροσκόπιο το κινητό και ο υπολογιστής του Δημήτρη Λ., για να εντοπίσουν πόσα άλλα κοριτσάκια είχαν πέσει στα «δίχτυα» τουΤη «βεντάλια» των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων του 43χρονου ψιλικατζή από το Μοσχάτο ξεδιπλώνουν οι Αρχές που, εκτός από το εγκληματικό παρόν το οποίο οδήγησε τη 14χρονη Αμαλία στις ράγες του τρένου, διευρύνουν τις έρευνες και στο παρελθόν του κατηγορουμένου, αναζητώντας και άλλα κορίτσια που ενδέχεται να έπεσαν θύματα αποπλάνησης.

Η καταγγελία-σοκ των γονέων του κοριτσιού και η τραγική κατάληξη της 14χρονης, που υπό το βάρος των αποκαλύψεων έβαλε τέλος στη ζωή της αφήνοντας εμβρόντητο το πανελλήνιο, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου γύρω από τη δράση του 43χρονου Δημήτρη Λ., στο στόχαστρο του οποίου φέρεται ότι έμπαιναν ευάλωτα ανήλικα κορίτσια.

Η κυνική παραδοχή του αναφορικά με τα επανειλημμένα περιστατικά αποπλάνησης της νεαρής μαθήτριας, που ήταν στην ηλικία της κόρης του (!), αλλά και το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στο κινητό του από άλλη 14χρονη, στην οποία φέρεται ότι είχε ασελγήσει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως το αρρωστημένο «μοτίβο» που ακολουθούσε ο 43χρονος ενδέχεται να έχει οδηγήσει και άλλα κορίτσια στα σκοτεινά μονοπάτια της αποπλάνησης.

Γι’ αυτό και οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων «ξεσκονίζουν» τα τελευταία 24ωρα το κινητό και τον υπολογιστή του κατηγορουμένου, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είχε απλώσει τα πλοκάμια του και σε άλλα ανήλικα θύματα. Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν, ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε, περιγράφοντας με σοκαριστικές λεπτομέρειες πώς κατάφερε να πείσει τη 14χρονη Αμαλία να ενδώσει στις διαθέσεις του. 

Οπως φέρεται ότι είπε, γνώρισε τη μαθήτρια πριν από τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στο Μοσχάτο, καθώς το ανυποψίαστο κορίτσι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια.

Εύκολος στόχος

Η ανήλικη φέρεται ότι αποτέλεσε εύκολο στόχο για τον δράστη, που κατάφερε να εκμεταλλευτεί το νεαρό της ηλικίας της για να τη μετατρέψει σε υποχείριό του. Ετσι, δεν άργησε να βρει την ευκαιρία και, όταν μια μέρα την είδε στενοχωρημένη, προσποιούμενος πως ήθελε να την παρηγορήσει κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Η μεταξύ τους παρέα άρχισε να γίνεται πιο στενή και ο 43χρονος άρχισε να ξεδιπλώνει τις ανώμαλες ορέξεις του. Μάλιστα, φέρεται ότι παραδέχθηκε χωρίς ίχνος μεταμέλειας στους αστυνομικούς πως είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κορίτσι. Συμμαθητές και φίλοι της 14χρονης μιλούν για ένα κορίτσι που το τελευταίο διάστημα είχε αλλάξει, προφανώς επηρεασμένο από τη σχέση εξάρτησης που είχε καλλιεργήσει με προσοχή ο 43χρονος.

Την ίδια ώρα, η ανάρμοστη «οικειότητα» που είχε αναπτύξει ο κατηγορούμενος με την ανήλικη Αμαλία δεν είχε περάσει απαρατήρητη από κατοίκους της γειτονιάς, οι οποίοι τον έβλεπαν να ξεμοναχιάζει το κοριτσάκι στο ψιλικατζίδικο της φρίκης. Μάλιστα, στις 9 Μαΐου, πολίτης είχε καταγγείλει σε εθελοντικό οργανισμό πως ένας άνδρας κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού, επειδή η εν λόγω καταγγελία κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή, δεν ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία της υποβολής αναφοράς στην Εισαγγελία, αλλά συνέδεσαν άμεσα τον καταγγέλλοντα με το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο άνδρας, είχε δει την ανήλικη κοπέλα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ είχε διαπιστώσει και δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα, που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέσης εξάρτησης και κακοποίησής της από τον συγκεκριμένο άντρα. 

Παρά την καταγγελία δύο εβδομάδες πριν το κορίτσι προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, κανείς δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο…

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...