Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ερμαια στα χέρια του «κτήνους»

❱❱ Την ώρα που η κόρη του κοιμόταν, ο ψιλικατζής αποπλανούσε στο σαλόνι τη φίλη της 
❱❱ Το Ι.Χ. της αμαρτίας και τα «τετ α τετ» σε ξενοδοχεία των νοτίων προαστίωνΣτο αυτοκίνητό του και σε ξενοδοχεία των νοτίων προαστίων είχε τις ερωτικές επαφές του ο 43χρονος ψιλικατζής από το Μοσχάτο με την άτυχη 14χρονη, που αυτοκτόνησε βουτώντας στις γραμμές του ηλεκτρικού, καθώς πίστευε ότι εκείνη ευθυνόταν για τη σύλληψή του, αφού είχε καταφέρει με την πειθώ του να την κάνει να πιστέψει ότι ήταν ένα φυσιολογικό ζευγάρι!

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του παιδεραστή, έπειτα από απόφαση του εισαγγελέα που χειρίζεται τη δικογραφία για την αποπλάνηση της 14χρονης. Ηδη ο 43χρονος Δημήτριος Λάπας του Στέφανου και της Φωτεινής, που γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1976 στην Αθήνα, έχει προφυλακιστεί στις Φυλακές της Τρίπολης.

Ομως οι αποκαλύψεις από τις καταθέσεις που είχε δώσει η άτυχη Αμαλία στους ψυχολόγους του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής μια ημέρα προτού αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της είναι πράγματι ανατριχιαστικές. Απαντώντας στις ερωτήσεις των ειδικών, το ανήλικο κορίτσι είχε προσπαθήσει αρχικά να καλύψει τον 43χρονο, υποστηρίζοντας ότι απλώς κουβέντιαζαν και έκαναν παρέα. Στην αρχή της κατάθεσής της η 14χρονη Αμαλία είχε μιλήσει γενικόλογα για τη γνωριμία της με τον «Δημήτρη», όπως τον αποκαλούσε:

«Το απόγευμα είχα κανονίσει να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου. Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη, που είναι δίπλα στο φροντιστήριό μου, για να πάρω ένα ενεργειακό ποτό. Εκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του, την…, που είναι έναν χρόνο πιο μεγάλη από μένα και κάνουμε παρέα. Υστερα από λίγο, πήγα να φύγω. Εξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ηρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει ο Δημήτρης».

Αρχικά, η Αμαλία είχε αρνηθεί πως είχαν κάποια ερωτική σχέση, στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πράγματι είχαν σεξουαλικές σχέσεις και μάλιστα ολοκληρωμένες, περιγράφοντας τις βόλτες που έκαναν με το αυτοκίνητο του 43χρονου και τα πρώτα φιλιά που είχαν ανταλλάξει σε αυτό. «Στις 13 Φεβρουαρίου είχαμε πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητό του. Κάποια στιγμή εγώ τον φίλησα στο στόμα. Αρχικά, ντράπηκα και έκανα πίσω. Εκείνος με πήρε αγκαλιά και με φίλησε» είχε πει η 14χρονη, δείχνοντας με τα λεγόμενά της ότι κάθε άλλο παρά τον απέτρεψε να τη σύρει σε μια άρρωστη κατάσταση. 

Στιγμή δεν σκέφτηκε ότι ήταν ένα παιδί που είχε αφεθεί στα χέρια του, χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, και το οποίο είδε ως μόνη επιλογή για να λυτρωθεί τον θάνατο.

Κυνικός

Στη δική του κατάθεση στην Ασφάλεια, ο 43χρονος είχε περιγράψει με πραγματικά κυνικό και ανατριχιαστικό τρόπο πώς προσέγγισε το ανήλικο κορίτσι, αλλά και πώς έφτασαν στο σημείο να έχουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές, σαν να διηγούνταν μια συνηθισμένη ερωτική ιστορία μεταξύ δύο ενηλίκων: «Κάπου τον Απρίλιο του 2019 κάναμε για πρώτη φορά έρωτα στο αυτοκίνητό μου, κάπου στην παραλία. Μέσα στο αυτοκίνητο το κάναμε τέσσερις ή πέντε φορές. Αρκετές φορές βρεθήκαμε μέσα στο μαγαζί, εκεί όμως δεν κάναμε έρωτα, μόνο προκαταρκτικά. Χθες ήμουν μαζί της πίσω από το ταμείο και μιλούσαμε».

Μάλιστα, ο 43χρονος, που είναι πατέρας μιας κόρης 15 ετών, είχε το θράσος να ρίξει την ευθύνη στη 14χρονη για την ερωτική σχέση τους, ισχυριζόμενος ότι η ίδια η Αμαλία επέμενε να ολοκληρώσουν τον δεσμό τους, λέγοντας: «… είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της»!

Ανατριχίλα, επίσης, προκαλούν ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες που είχε στο κινητό του ο 43χρονος με τη 17χρονη σήμερα κοπέλα, που είχαν τραβηχτεί στο σαλόνι του σπιτιού του. Σύμφωνα, μάλιστα, με καταθέσεις, οι δυο τους συνευρίσκονταν την ώρα που η κόρη του 43χρονου κοιμόταν στο δωμάτιό της! 

Ομως στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα βρίσκεται και άλλη μια καταγγελία, που ερευνάται με προσοχή, από τους γονείς μαθήτριας από την ίδια περιοχή, οι οποίοι έχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και το παιδί τους είχε πέσει θύμα αποπλάνησης από τον αδίστακτο παιδεραστή.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...