Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Θα σου βγάλω τα άντερα

❱❱ Στο φως νέα ανατριχιαστικά μηνύματα του μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριου στη σύντροφό του
❱❱ Αίμα και ατελείωτες απειλές στον πρωτοφανή πόλεμο του ζευγαριού!Ανατριχίλα προκαλεί το άγριο παρασκήνιο όσων προηγήθηκαν του ανελέητου ξυλοδαρμού της Μαντώς Τζαβάρα από τα χέρια του διάσημου μπασκετμπολίστα, πρώην συντρόφου της Μανώλη Παπαμακάριου. Oπως καταγγέλλει η 44χρονη, o αθλητής όχι μόνο την απειλούσε ότι θα την… ξεκοιλιάσει, αλλά τα δολοφονικά χτυπήματά του στο παρελθόν έγιναν αιτία να χάσει το μωρό που είχε στην κοιλιά της!

61865994 432912360620631 8539901302493151232 nΤο θύμα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook τα αρρωστημένα μηνύματα που δεχόταν από τον σύντροφό του, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, παραθέτοντας αυτούσιες τις γραπτές συνομιλίες τους. Μάλιστα, σε κάποιες εξ αυτών ο μπασκετμπολίστας την προειδοποιεί ότι θα τη σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια!

«Ξέκ…λο. Θα μου κλάσεις τα αρχ…ια. Ακούς; Μπασταρδοπαίδι. Θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα κολιέ! Πουτ…α» φέρεται ότι γράφει, μεταξύ άλλων, στη σύντροφό του ο Μανώλης Παπαμακάριος!

«Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Στο ορκίζομαι. Γ..ώ τον σταυρό σου» συνεχίζει ακάθεκτος λίγη ώρα αργότερα. Απειλές, που λίγο έλειψε να υλοποιήσει όταν επιτέθηκε με μένος σε βάρος της Μαντώς Τζαβάρα, κάνοντάς τη «μαύρη» στο ξύλο.

Βίαιο επεισόδιο

Ομως, όπως αποκαλύπτει η γυναίκα, δεν ήταν το μοναδικό θύμα της κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της… Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, πριν από λίγο καιρό είχε μείνει έγκυος από τον 39χρονο μπασκετμπολίστα, αλλά ένα ακόμη βίαιο επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα να αποβάλει!

«Δεν είναι μόνο θυμός για τη συνεχόμενη χειροδικία του, αλλά και ότι εξαιτίας αυτών χάθηκε μια ζωή από αιμορραγία που προήλθε από κλοτσιές στην κοιλιά» αναφέρει εξοργισμένη η Μαντώ Τζαβάρα, εξηγώντας σε άλλη ανάρτησή της με πικρία ότι, κατά τη διάρκεια των ξυλοδαρμών, «ήμουν έγκυος και απέβαλα από τα χτυπήματα του καθ..κιού».

Σε βίντεο που δημοσιεύει, μάλιστα, ο Μανώλης Παπαμακάριος εμφανίζεται να την εξυβρίζει χυδαία, αποκαλώντας την «γα..ιολα», «που η κωλοτρ…δα σου έχει γίνει πηγάδι από τους παππούδες», ενώ η ίδια τον κατηγορεί πως της τρώει χρήματα, εμπλέκοντας και την αδελφή του στην υπόθεση. Την ίδια ώρα, σε τηλεοπτική συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου, περιέγραψε αναλυτικά όλα όσα βίωσε στα χέρια του πρώην συντρόφου της, ενώ επιχείρησε να εξηγήσει τη συμπεριφορά του.

«Είμαστε μαζί δύο χρόνια, δεν είχε συμβεί ποτέ αυτό, τσακωνόμασταν λεκτικά. Η πρώτη χειροδικία ήταν τον Δεκέμβριο. Με γρονθοκόπησε και έπαθα κάταγμα στη μύτη. Επαναλήφθηκε έξι επτά φορές. Ηταν παιδί με πρόβλημα και ήθελα να τον βοηθήσω» είπε, προσθέτοντας ότι και η ίδια προέρχεται από οικογένεια όπου η ενδοοικογενειακή βία ήταν καθημερινότητα.

«Οταν του είπα ότι θέλω να διακόψουμε, μου είπε ”δεν πάω πουθενά, φώναξε Αστυνομία, θα μείνω εδώ”» τόνισε η Μαντώ Τζαβάρα και εξήγησε πως η ίδια ανεχόταν τα βίαια ξεσπάσματά του από συμπόνια. «Είναι ένα παιδί που το ”πέταξε” η μητέρα του. Αν τον ”πέταγα” κι εγώ, τι θα γινόταν; Να εκμεταλλευτώ ότι δεν έχει σπίτι να πάει κάπου; (…) Είναι ένα παιδί που δεν του δόθηκε η ευκαιρία, την έχει ανάγκη, έχει και το πρόβλημα, πήγε στον πάτο, δεν του έδωσα κλοτσιά» ανέφερε, επικαλούμενη την οικονομική καταστροφή που υπέστη στο παρελθόν ο μπασκετμπολίστας, αλλά και την απώλεια του πατέρα του. 

«Στη θέση αυτή που είμαι εδώ, έχω δει τη μητέρα μου. Η μάνα μου δεν σώθηκε γιατί ήταν δειλή και έμεινε εκεί. Γιατί δεν είχε σπίτι και δουλειά. Εγώ έμεινα για να βοηθήσω αυτόν τον άνθρωπο» κατέληξε, αναφερόμενη στις δυσκολίες που βίωσε και η ίδια.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...