Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Διπλό χτύπημα για τη Χρονοπούλου

❱❱ Η σταρ έχασε ξαφνικά τον φύλακα άγγελό της, που ήταν δίπλα της εδώ και δύο δεκαετίεςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ράκος η Μαίρη Χρονοπούλου! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου υπέστη διπλό… χτύπημα, αφού χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματά της, ενώ έχασε και τον φύλακα άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της, η οποία ήταν δίπλα της από το 2001 και τη στήριζε σε όλα τα μεγάλα προβλήματα και τις αρρώστιες της.

Πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα, όπως είναι το όνομά της, επέστρεψε στην πατρίδα της. Μάλλον οριστικά τούτη τη φορά, καθώς η γυναίκα το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στην ηθοποιό ύστερα από ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, «η ηθοποιός μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού της δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά… εξαφανίστηκε για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν».

Οπως μας μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, «αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Σήμερα η αγαπημένη Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται πάλι στο σπίτι της και, παρόλο που κάποιοι φίλοι της προσπαθούν να καλύψουν το κενό που άφησε η Λαμάρα, εκείνη νιώθει ακόμα μια φορά σαν… ακρωτηριασμένη.

Πάντως, οι δύο γυναίκες, που είναι τόσο πολύ δεμένες και επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασυναντηθούν στην Ελλάδα, ίσως σε ενδεχόμενες διακοπές της Λαμάρα στη χώρα μας.

«Οπως ξέρετε, εγώ δεν αυτοεξυπηρετούμαι και έχω απόλυτη ανάγκη τη βοήθεια ενός ανθρώπου. Η Λαμάρα δεν ήταν για εμένα μόνο η βοηθός μου στο σπίτι για όλες τις δουλειές και ο άνθρωπος που με κουράριζε. Ηταν φύλακας άγγελός μου, αφού βρισκόταν στο πλευρό μου σε όλους τους πόνους μου, στις οδύνες μου, ακόμη και στις ανακοπές μου, για να με τρέξει στα νοσοκομεία. Τα μισά από τα χρόνια που ήμασταν μαζί τα περάσαμε σε θεραπευτήρια στην Ελλάδα και στο Ισραήλ. Ηταν πάντα εκεί, δίπλα στο κρεβάτι μου. Αν δεν ήταν η Λαμάρα, δεν θα είχα επιβιώσει. Είχαμε μεγάλη ταύτιση, να πω ότι διαβάζαμε τα ίδια βιβλία και ακούγαμε την ίδια κλασική μουσική, και θα μου λείψουν οι συζητήσεις που κάναμε» είχε δηλώσει η Μαίρη Χρονοπούλου στην «Espresso» μετά το πρώτο φευγιό της βοηθού της στη Γεωργία το 2015.

Αλλά και η Λαμάρα, που είχε φωτογραφηθεί με την «κυρία της» αποκλειστικά για την εφημερίδα μας πριν από λίγα χρόνια, δήλωνε: «Είναι βιβλιοφάγος, όπως κι εγώ. Στη Γεωργία ήμουν βιβλιοθηκάριος και πάρα πολλές φορές μιλούσαμε για βιβλία και συγγραφείς που είχαμε διαβάσει και οι δύο, όπως είναι ο Κοέλιο. Υστερα από τόσα χρόνια στενής σχέσης τη βλέπω σαν δικό μου άνθρωπο…»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...