Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

27 λεπτά στον Παράδεισο

❱❱ Η ανατριχιαστική εμπειρία 50χρονης που πήγε και ήρθε έξι φορές μέσα σε λίγη ώραΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η συνταρακτική ώρα του θανάτου, όταν η ψυχή χωρίζεται από το σώμα, esr 2606 007 cmykαποτελεί ένα διαρκές μυστήριο που δεν έχει ερμηνευτεί… Δεν είναι, όμως, λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που επέστρεψαν από τον θάνατο και μπόρεσαν να περιγράψουν τη μοναδική εμπειρία της εξόδου της ψυχής τους καθώς και όλα όσα είδαν στη διάρκεια της απουσίας της από το σώμα. Μια νέα συγκλονιστική εμπειρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας προκαλεί σοκ και δέος!

Οσα εξομολογείται η 50χρονη Τίνα Χάινς, η οποία πέθανε και «αναστήθηκε» έξι φορές μέσα σε λίγη ώρα, παραμένοντας νεκρή συνολικά για 27 ολόκληρα λεπτά, παγώνουν το αίμα. Η ίδια μάλιστα κατάφερε να γράψει με μεγάλη προσπάθεια σε μια κόλλα χαρτί προκειμένου να αφηγηθεί την ανατριχιαστική επιθανάτια εμπειρία της!

«Είναι πραγματικό» ήταν οι δύο λέξεις που έγραψε στο χαρτί αμέσως μόλις άνοιξε τα μάτια της, ενώ, όταν πλέον κατάφερε να μιλήσει, υποστήριξε ότι είδε τον Παράδεισο και τον Ιησού να την περιμένει.

Για την Τίνα Χάινς όλα άρχισαν τον Φεβρουάριο του 2018, όταν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Azfamily.com, η ίδια και ο σύζυγός της Μπράιαν από το Φίνιξ της Αριζόνας βγήκαν βόλτα και εκείνη κατέρρευσε ξαφνικά. Το ιατρικό προσωπικό που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε ότι η γυναίκα είχε υποστεί έμφραγμα. Δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε, αλλά οι νοσηλευτές προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή κάνοντάς της τεχνητή αναπνοή και μαλάξεις.

Τελικά, κατάφεραν να την «αναστήσουν» στιγμιαία, καθώς η Τίνα απέκτησε ασθενή σφυγμό, όμως σχεδόν αμέσως σταμάτησε να έχει σημάδια ζωής. Οι γιατροί συνέχισαν την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση επαναφέροντάς τη στη ζωή άλλες τέσσερις φορές, για να τη «χάσουν» ξανά. Η έκτη φορά που η Τίνα άφησε πίσω της τον θάνατο αγκαλιάζοντας τη ζωή αποδείχτηκε καθοριστική, αφού η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε.

Οι συγγενείς

Συνολικά η Χάινς παρέμεινε νεκρή για 27 λεπτά και όταν άνοιξε τα μάτια της δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά με νοήματα ζήτησε να της δώσουν χαρτί και στιλό. Σχεδίασε μια σειρά από γραμμές οι οποίες με την πρώτη ματιά έμοιαζαν με ορνιθοσκαλίσματα. Οταν οι συγγενείς της και οι γιατροί τις παρατήρησαν καλύτερα, διαπίστωσαν ότι σχημάτιζαν τη φράση «It’s real» (είναι πραγματικό).

Αμέσως τη ρώτησαν τι εννοούσε και εκείνη σήκωσε το βλέμμα της προς τον ουρανό. Οταν ήταν σε θέση να μιλήσει, υποστήριξε ότι με τη φράση αυτή αναφερόταν στον Παράδεισο. Ισχυρίστηκε ότι είδε τη φιγούρα του Ιησού Χριστού να στέκεται μπροστά από τις «μαργαριταρένιες πύλες» του Παραδείσου, ενώ πίσω του υπήρχε λαμπερό φως. «Ηταν τόσο πραγματικό, τα χρώματα ήταν πολύ έντονα» περιέγραψε στην ιστοσελίδα.
Πρόσφατα η ανιψιά της Μάντι έκανε το σχέδιο της θείας της τατουάζ στον καρπό της, λέγοντας ότι της δίνει δύναμη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...