Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Αίμα, πάθη και εξώδικα!

❱❱ Νέο επεισόδιο στον «πόλεμο» Καλλίτση – Χριστοπούλου με φόντο τον πολύκροτο χωρισμό τουςΣυνεχίζεται ο «πόλεμος» Ελενας Χριστοπούλου και Πάνου Καλλίτση! H coach του «GNΤΜ» έστειλε εξώδικο στον Alpha μετά τη συνέντευξη του πρώην άντρα της και γνωστού hair stylist και make up artist στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, προκαλώντας έτσι ένα νέο επεισόδιο στην κόντρα τους, που μαίνεται σχεδόν δύο χρόνια τώρα!

Ο τελευταίος είχε αναφερθεί στην άγρια νύχτα, όπου δέχτηκε μια σφαίρα σχεδόν εξ επαφής στην καρδιά, έξω από το σπίτι του από κακοποιούς, είχε εξηγήσει πώς η περιπέτεια αυτή επηρέασε τη ζωή του και τον οδήγησε στον χωρισμό από την τότε σύζυγό του, ενώ είχε απαντήσει και σε όλα όσα είχαν γραφτεί και ακουστεί μέχρι τότε για το διαζύγιό τους.

Φαίνεται όμως πως όσα εξομολογήθηκε στον αέρα της late night εκπομπής του Alpha για τον χωρισμό τους δεν βρήκαν σύμφωνη την booker μοντέλων, η οποία, φανερά ενοχλημένη, έστειλε εξώδικο στο κανάλι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα», προβλήθηκε και η απάντηση του Alpha στο εξώδικο της Ελενας Χριστοπούλου με κάρτα που εμφανίστηκε στην οθόνη: «Με εξώδικη δήλωσή της προς τον σταθμό μας, η εν διαστάσει σύζυγός του Ελένη Χριστοπούλου διαψεύδει κατηγορηματικά τις αναφορές του κ. Καλλίτση στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που άπτονται στον χωρισμό τους».

Αυστηρά προσωπικές

«Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή “ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ”, και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από τον σταθμό».

Να θυμίσουμε ότι, στην εκπομπή της 12ης Ιουνίου, ο Πάνος Καλλίτσης είχε τονίσει πως ενοχλήθηκε περισσότερο από τον τρόπο, παρά από το ίδιο το γεγονός του χωρισμού τους. «Με την Ελενα χωρίσαμε γιατί ήθελε να βρει τον εαυτό της. Εφυγε από το σπίτι. Ηθελε κάτι άλλο. Προσπάθησα να της αλλάξω γνώμη και να συζητήσουμε. Εκανα τα πάντα για να προσπαθήσω να σώσω την κατάστασή μας, γιατί ήξερα πως κάτι συνέβαινε» ανέφερε αρχικά.

4 5 f8 sos pigi newsit 1

«Ο χωρισμός μου από την Ελενα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω περάσει στη ζωή μου. Οχι τόσο το διαζύγιο, αλλά η συμπεριφορά ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί. Ξέρεις, είναι ο τρόπος που το κάνεις. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί ήταν επιλογή μου. Το ήθελε η ίδια και το έκανε. Η ίδια επέλεξε τη δικαστική οδό και εγώ απλά ακολουθώ» πρόσθεσε και έκλεισε λέγοντας: «Ο τρόπος που έγινε ήταν σαν βόμβα. Η Ελενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο. Τι να κάτσεις να πεις; Της είχα ζητήσει να τα βρούμε και μου είπε “όχι, έχει πάρει τον δρόμο του”».

«Σχέση με κοινό φίλο μας»

Στην ίδια συνέντευξη, τέλος, ο Πάνος Καλλίτσης δεν δίστασε να αναφερθεί και στη νέα σχέση της εν διαστάσει συζύγου του.
«Η νέα σχέση της Ελενας ήταν κοινός φίλος μας. Τον γνώριζα από πριν. Οταν το έμαθα… Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, απλά δεν περίμενα πως θα συμβεί και στη δική μου οικογένεια. Για εμένα είναι αλλιώς τα πράγματα. Για εμένα οι γυναίκες των φίλων μου είναι έπιπλα. Είναι καναπεδάκια. Τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...