Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Θρίλερ με σκελετό που «φορούσε» ψηλοτάκουνα

❱❱ Αγριο έγκλημα στην Ερέτρια, βγαλμένο από την αστυνομική σειρά «CSI»! Το μακάβριο εύρημα βοσκού και ο συναγερμός που σήμανε στην ΑστυνομίαΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Σκηνικό από ταινία τρόμου, που λες και βγήκε από την αστυνομική σειρά «CSI», αποκαλύφτηκε χθες το πρωί στην Ερέτρια της Εύβοιας, όταν ένας βοσκός εντόπισε σε δύσβατο σημείο σκελετό με ψηλοτάκουνα! Αμέσως σήμανε συναγερμός στις τοπικές Αρχές που ανέλαβαν την έρευνα, καθώς όλα έδειχναν ότι πρόκειται για ένα στυγερό έγκλημα.

Ο βοσκός είχε βγάλει τα πρόβατά του να βοσκήσουν στη συγκεκριμένη περιοχή, όταν διέκρινε πίσω από θάμνο ένα ζευγάρι μπότες που νόμισε ότι ήταν πεταμένες. Μόλις πλησίασε το αίμα του «πάγωσε», καθώς είδε έναν ανθρώπινο σκελετό πεσμένο μπρούμυτα! Μάλιστα, κατάλαβε ότι πρόκειται για γυναίκα από τα ρούχα που φορούσε και ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια Χαλκίδας, άνδρες της οποίας ανέλαβαν τις πρώτες έρευνες.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τη σορό μαζί με ιατροδικαστή διαπίστωσαν ότι φορούσε γυναικείο βραδινό ένδυμα και ψηλοτάκουνες χειμωνιάτικες μπότες. Τα ευρήματα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο σημείο, είτε νεκρή είτε ζωντανή, από κάποιους, οι οποίοι στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα κάτω από θάμνο στην απόκρημνη περιοχή. Οι αστυνομικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα μεταφέρθηκε εκεί όπου βρέθηκε από τον ίδιο ή τους ίδιους που τη σκότωσαν – με άγνωστο έως τώρα τρόπο. Και αυτό γιατί θα ήταν αδύνατον για μια γυναίκα με ψηλά παπούτσια να φτάσει στο συγκεκριμένο δύσβατο σημείο και μάλιστα σε χειμερινή περίοδο, όπως φαίνεται από τα ρούχα της.

Ηδη ο σκελετός έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για ανθρωπολογική εξέταση και εξαγωγή DNA από τους λιγοστούς ιστούς, ώστε να γίνουν συγκριτικές εξετάσεις με τους συγγενείς γυναικών για τις οποίες έχει δηλωθεί εξαφάνιση τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, από τα αρχεία των αστυνομικών υπηρεσιών διαπιστώθηκε ότι τα τελευταία τρία χρόνια δεν υπάρχουν δηλωμένες εξαφανίσεις γυναικών στην Εύβοια.

Γι’ αυτό δόθηκε εντολή από ανώτερο αξιωματικό που συντονίζει τις έρευνες και έχει μεγάλη εμπειρία, λόγω της προηγούμενης θητείας του σε ανθρωποκτονίες και εξαφανίσεις, να υπάρξει άμεση συνεργασία με το τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής. Οι έμπειροι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Χαλκίδας έχουν ανοίξει τους φακέλους εξαφανισμένων γυναικών τα τελευταία χρόνια σε Αθήνα και Στερεά Ελλάδα. Αν εντοπιστούν περιπτώσεις που να μοιάζουν με την υπόθεση στην Ερέτρια, θα γίνει σύγκριση του DNA του πτώματος με αυτό συγγενών των εξαφανισμένων γυναικών, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης των στοιχείων της άτυχης θανούσης.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...