Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Αιματοβαμμένη ολέθρια σχέση

❱❱ Ο πρώην σύντροφος της όμορφης Σοφίας την πυροβόλησε στο κεφάλι και αυτοκτόνησε 
❱❱ Η μοιραία συνάντηση έπειτα από το ξαφνικό τηλεφώνημα και το «όχι» που οδήγησε στην τραγωδίαΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Η ερωτική σχέση του 35χρονου Πέτρου Παπαντωνίου με την 26χρονη μητέρα ενός εξάχρονου κοριτσιού αποδείχθηκε ολέθρια, όταν έφτασε η στιγμή του οριστικού «αντίο». Λόγο στον λόγο, πάνω στον τελευταίο καβγά, άρχισαν να πέφτουν βροχή τα σκάγια, με αποτέλεσμα να φύγουν και οι δύο από τη ζωή!

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις συγκλονιστικές πτυχές της διπλής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στο πεδίο βολής της Αγίας Φύλας, στη Λεμεσό.

Εκεί, θολωμένος από το ερωτικό πάθος και την απόρριψη, ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι την 26χρονη πρώην σύντροφό του Σοφία Ζήνωνος, η οποία πλήρωσε με τη ζωή της την απόφασή της να αποτρέψει τον 35χρονο από το να κάνει πράξη την απειλή του να αυτοκτονήσει!


Το πεδίο βολής όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία

Ο άγγελος, που τη μορφή του είχε «χτυπήσει» με τατουάζ στην ωμοπλάτη η αδικοχαμένη γυναίκα, δεν κατάφερε να τη σώσει! Τρελός από τύψεις, ο άλλοτε εραστής της έστρεψε αμέσως μετά το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, όταν ο πατέρας του φονιά και αυτόχειρα διαπίστωσε πως ο γιος του είχε φύγει από το σπίτι παίρνοντας μαζί του μια κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με το Sigmalive, ανησύχησε και άρχισε να τηλεφωνεί σε γνωστούς και φίλους του παιδιού του και να τους ρωτά αν ήξεραν πού βρίσκεται, ενώ φέρεται ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει και με την 26χρονη.

Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, λίγο πριν από την τραγωδία ο τραγικός πατέρας είχε δεχθεί τηλεφώνημα από τον 35χρονο, με αποτέλεσμα να πάει στην ερημική περιοχή που χρησιμοποιείται ως πεδίο βολής στην Αγία Φύλα και να αντικρίσει έντρομος τον γιο του και την πρώην φίλη του να κείτονται νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος! Κατά πληροφορίες, ο 35χρονος και η 26χρονη, η οποία είχε και ένα εξάχρονο κοριτσάκι από προηγούμενη σχέση, ήταν χωρισμένοι τον τελευταίο καιρό. Οπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, οι δύο εραστές συναντήθηκαν στο πεδίο βολής για να συζητήσουν.

Σύμφωνα με μία ελεγχόμενη πληροφορία, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον 35χρονο, η αδικοχαμένη Σοφία Ζήνωνος ανησύχησε μήπως κάνει κακό στον εαυτό του και πήγε με το αυτοκίνητό της στο σημείο!

Oταν η άτυχη κοπέλα αρνήθηκε να επανασυνδεθούν, γράφτηκε ο τραγικός επίλογος, καθώς ο Πέτρος Παπαντωνίου έστρεψε στο μέρος της την κάννη του κυνηγετικού όπλου του και την πυροβόλησε κεφάλι, ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Οι ανακριτές αναμένεται να ζητήσουν διάταγμα άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, σε μια προσπάθεια να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Τα ευρήματα των ιατροδικαστών Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελικής Παπέττα, οι οποίοι έκαναν την αυτοψία, έδειξαν ότι ο θάνατος των δύο νέων επήλθε από αιμορραγία συνεπεία τραυματισμού από πυροβόλο όπλο. Ωστόσο, οριστικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...