Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Διαβόητος κρατούμενος άνοιξε «γυράδικο» μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού

❱❱ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ!  ❱❱ Κατάδικος άνοιξε γυράδικο σε κελί του Κορυδαλλού, που είναι η… χαρά των φυλακισμένωνΤα Σαββατοκύριακα θυμίζουν… Τσικνοπέμπτη στις Φυλακές Κορυδαλλού, με τις μύτες να «σπάνε» από τις δελεαστικές μυρωδιές που αναδίνονται από την Α΄ Πτέρυγα! Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Και όλα αυτά στο Νο1 σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, που συνηθίζει να είναι συχνά πυκνά στην επικαιρότητα με όσα απίθανα συμβαίνουν εντός και εκτός των κελιών! 

Δεν είναι μόνο πλέον οι αποδράσεις ή οι άγριες συμπλοκές κρατουμένων που είδαν το φως της δημοσιότητας στην «ατζέντα» της καθημερινότητας πίσω από τα κάγκελα!

Η κατάσταση είναι τόσο ανεξέλεγκτη, που έγκλειστοι χωρίς κανέναν φόβο μήπως τους κάνουν τσακωτούς αποφάσισαν να ανοίξουν ένα πλήρως εξοπλισμένο… σουβλατζίδικο! Εμπνευστής της… ιδέας και ιδιοκτήτης του γυράδικου είναι διαβόητος κρατούμενος, ο οποίος εκτίει πολυετή ποινή για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση!

Το… γυράδικο, που έχει κάνει θραύση σε όλη τη φυλακή (και λειτουργεί κάτω από τη μύτη ή την ανοχή των σωφρονιστικών υπαλλήλων), είναι ανοιχτό μόνο Σαββατοκύριακα και έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί ως και 400 κρατουμένους!

Σύμφωνα με το astinomiko.gr που αποκάλυψε την ύπαρξή του, το σουβλατζίδικο της Α΄ Πτέρυγας λειτουργεί σε κελί του δευτέρου ορόφου, είναι πλήρως εξοπλισμένο και στο μενού -εκτός από τα ανάρπαστα σουβλάκια- περιλαμβάνονται ακόμη κρέπες, ομελέτες, καφέδες, ροφήματα και αφεψήματα, αλλά και αλκοόλ!

Τα Σαββατοκύριακα που λειτουργεί το σουβλατζίδικο-κελί επικρατεί το αδιαχώρητο και οι… πελάτες κάνουν ουρά για να ικανοποιήσουν την πείνα τους και να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, έχοντας την αίσθηση πως βρίσκονται σε κατάστημα εστίασης και όχι στις φυλακές! Μάλιστα, οι κρατούμενοι ψωνίζουν όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για συγκρατούμενούς τους που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε οι ίδιοι.

Αλλωστε, οι τιμές είναι πολύ πιο χαμηλές από των αντίστοιχων καταστημάτων της περιοχής που κάνουν delivery και πολύ πιο προσιτές στο πενιχρό βαλάντιο των φυλακισμένων.

To προσωπικό

Μάλιστα, για να στελεχώσει το (απαραίτητο) προσωπικό, ο καταδικασμένος τρομοκράτης και υπεύθυνος του καταστήματος εμπιστεύτηκε ομογενείς κρατουμένους που προέρχονται από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης.

Το… αφεντικό, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι και καλοπληρωτής, αφού πληρώνει πάντοτε στην ώρα του τους… σερβιτόρους και ψήστες που έχει προσλάβει! Και γιατί να μην το κάνει, αφού τα έσοδα της επιχείρησης πάνε πολύ καλά.

Η αποκάλυψη για το σουβλατζίδικο-κρεπερί στον Κορυδαλλό έρχεται λίγες μέρες μετά την αναταραχή που ακολούθησε την εισβολή των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας, κατά την οποία εντοπίστηκαν κελιά που άλλα είχαν μετατραπεί σε… μίνι καζίνα με τραπέζια και μάρκες και άλλα σε αποθήκες ηλεκτρονικών συσκευών, αλκοολούχων ποτών και ναρκωτικών!

Οπως και να έχει, ο τρομοκράτης και νυν σουβλατζής φαίνεται ότι έχει ετοιμάσει την επόμενη μέρα μετά την αποφυλάκισή του, καθώς πλέον διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία. Ετσι, μπορεί να αφήσει κατά μέρος τον τρόμο και τις βομβιστικές επιθέσεις και να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, κάνοντας τους πάντες να παραμιλάνε για τα… εκρηκτικά σουβλάκια του!

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...