Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

27χρονος δράστης: Την είδα και ερεθίστηκα!

❱❱ Ο 27χρονος δράστης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών

Ενας 27χρονος (παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών), γιος ιερέα, που κατάγεται από το Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά, ο οποίος φέρεται ότι «φτιαχνόταν» στη θέα άγνωστων και ασυνόδευτων γυναικών, είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Σούζαν Ιτον.

Μάλιστα, γνώριζε σαν την τσέπη του τις παλιές και δαιδαλώδεις γερμανικές πυριτιδαποθήκες, σε μία από τις οποίες βρέθηκε νεκρή η άτυχη Αμερικανίδα πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της από το ξενοδοχείο της στο Κολυμπάρι Χανίων, 10 χιλιόμετρα μακριά από αυτό!

Ο 27χρονος αγρότης Γιάννης Παρασκάκης, ο οποίος μένει στην Κίσσαμο και διαθέτει κτήματα κοντά στη σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι, όπου βρέθηκε το πτώμα της βιολόγου του Ινστιτούτου Max Planck στη Δρέσδη, έβαλε τέλος στο θρίλερ που κράτησε με κομμένη την ανάσα την κοινή γνώμη και τους συναδέλφους της Αμερικανίδας, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Ωστόσο, το κίνητρό του καλύπτεται από σκοτάδι και αναπάντητα ερωτήματα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης από τα ίχνη του αυτοκινήτου του δράστη, τα οποία βρέθηκαν κοντά στη σπηλιά όπου είχε κρυφτεί η σορός της. Το στοιχείο αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στην επίμαχη περιοχή από τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας, οδήγησε στον καθορισμό του προφίλ του.

Μάλιστα, κάποια ευρήματα που είχαν περισυλλεγεί από τον τόπο του εγκλήματος περιόρισαν τον κύκλο των υπόπτων και αποκάλυψαν την ταυτότητα του δολοφόνου, οδηγώντας στη σύλληψη του 27χρονου χθες το μεσημέρι.

49193182 2608503839192211 5144295124573880320 n

«Λύγισε»

Ο νεαρός δολοφόνος ομολόγησε προφορικά το ειδεχθές έγκλημά του, καθώς «λύγισε» από την ανάκριση και παραδέχθηκε πως τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του όταν την είδε να περπατά μόνη της στον δρόμο επειδή τον… ερέθισε η εικόνα της!

Σύμφωνα με την ομολογία του, είναι ηδονοβλεψίας και ένιωσε ακατανίκητη ηδονή στη θέα της καλοστεκούμενης 60χρονης, η οποία ήταν κάτοχος μαύρης ζώνης στο τάε κβον ντο και ιδιαίτερα αθλητική.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive.gr, πέρασε τουλάχιστον δύο τρεις φορές από πάνω της με το αυτοκίνητο όσο ήταν ακόμα ζωντανή (!) και μετά την έβαλε στο πορτμπαγκάζ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η 60χρονη πάλεψε σθεναρά για τη ζωή της, χτυπώντας τις λαμαρίνες του οχήματος για να την ακούσουν.

Ομως η κίνησή της αυτή αποδείχθηκε μοιραία, καθώς, για να τη σταματήσει ο 27χρονος, της κατάφερε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι!

Επειδή εκείνη συνέχιζε να καλεί σε βοήθεια, την αποτελείωσε φράζοντάς της το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του!

Επειτα έκρυψε το άψυχο κορμί της στη σπηλιά που είχε εξερευνήσει εξονυχιστικά στο παρελθόν και μάλιστα είχε ανεβάσει βίντεο στο YouTube με τις έρευνες που είχε κάνει!

Το ερώτημα που δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση είναι γιατί τα έκανε όλα αυτά… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δεν έχει παραδεχτεί στις Αρχές ότι είχε βιάσει τη βιολόγο.

Ετσι, αναμένονται τα αποτελέσματα της σύγκρισης του γενετικού υλικού του με τα ευρήματα στη σορό της 60χρονης, ώστε να εξακριβωθεί αν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση, ίσως ακόμη και μετά θάνατον!

328528 278793478829937 1478622696 o

Ενα δεύτερο ερώτημα που παρέμενε αναπάντητο ως αργά χθες αφορούσε το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να διέθετε συνεργό, τουλάχιστον στην απόκρυψη του πτώματος.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένας αλλοδαπός που εργαζόταν για τον 27χρονο και υπάρχουν ενδείξεις ότι τον βοήθησε να μεταφέρει το πτώμα της 60χρονης για να το κρύψει στη δαιδαλώδη τεχνητή σπηλιά που χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη εκρηκτικών από τα γερμανικά στρατεύματα την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η 60χρονη είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιουλίου και η σορός της εντοπίστηκε πέντε μέρες αργότερα, έπειτα από κινητοποίηση τόσο των τοπικών Αρχών όσο και της οικογένειάς της.

Αμέσως οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή ειδικών της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας που έφτασαν από την Αθήνα, άρχισαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπιστεί ο δολοφόνος της που είχε διεθνή αναγνώριση στον χώρο της και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή.

vlcsnap 2019 07 15 21h12m28s719

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...