Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άνεργοι στην ουρά για προνοστάρ

❱❱ Νέοι και… γέροι πέρασαν απο οντισιόν για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην
❱❱ Μέχρι και νοικοκυρές σε απόγνωση θέλουν να παίξουν σε τσόνταΟυρές σχημάτισαν χθες δεκάδες άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και έφτασαν στο σημείο να πετάξουν τα ρούχα τους και να επιδοθούν σε «καυτές» πόζες on camera, ελπίζοντας ότι το casting από το οποίο πέρασαν θα τους ανοίξει διάπλατα την πόρτα της εγχώριας βιομηχανίας πορνό, ώστε να εξασφαλίσουν τα προς το ζην!

Ως τώρα είχαμε δει καλλίγραμμες νεαρές να ξεροσταλιάζουν για μια θέση σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας, casting για ενδιαφερόμενες που διεκδικούσαν ένα εισιτήριο για τους… αιθέρες ως αεροσυνοδοί, ακροάσεις για μελλοντικά αστέρια του πενταγράμμου, όμως οντισιόν για συμμετοχή σε… τσόντα πρώτη φορά βλέπαμε!

Το ραντεβού για το casting, που διοργάνωσε η εταιρία παραγωγής του Τεό και της Ινας, του ζευγαριού που έγινε γνωστό από τις αισθησιακές ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνιστεί, είχε κλειστεί για τις 9 χθες το πρωί. Και η «Espresso» ήταν εκεί, καταγράφοντας αποκλειστικές εικόνες.

Άνεργοι που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα τον καιρό της κρίσης, «νοικοκυρές σε απόγνωση» που διψούν για νέες εμπειρίες και άνθρωποι κάθε ηλικίας οι οποίοι προσβλέπουν σε μια καλή αμοιβή για να πληρώσουν το ενοίκιο ή τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς τους, ακόμη και φοιτητές που θέλουν να δοκιμάσουν την εμπειρία ή την επαγγελματική τους τύχη στη «βιομηχανία διασκέδασης ενηλίκων» βγάζοντας και χαρτζιλίκι στήθηκαν από τις 8.30 χθες το πρωί έξω από γνωστό στριπτιζάδικο στο Μπουρνάζι, διεκδικώντας έναν ρόλο στη σειρά πορνό που κυκλοφορεί στο σάιτ sugarbabes.tv.

dsc 271701

Ανάμεσα στους υποψήφιους πορνοστάρ που ξεχώρισαν ήταν και ένας… 62χρονος, ο οποίος εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει ως απλός κομπάρσος, αλλά δεν απέρριψε και το ενδεχόμενο να έχει πιο «ενεργό» ρόλο στη σειρά, ένας… πιλότος και μια εκρηκτική παντρεμένη κοκκινομάλλα από τη Μυτιλήνη, η οποία αυτή την περίοδο είναι άνεργη!

dsc 256401

Μάλιστα, η εντυπωσιακή γυναίκα, που είναι λάτρις του swinging, μίλησε στην επιτροπή εκπροσωπώντας και τον… σύζυγό της, ο οποίος δεν μπορούσε να πάει λόγω δουλειάς!

Αφού πήραν αριθμό προτεραιότητας, οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να εμφανιστούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείτο από την «αφρόκρεμα» των πορνοστάρ στην Ελλάδα: τη γνωστή πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Ινα Ινάκι μαζί με τον σύντροφό της Τεό, τη σεξοβόμβα Ελενα Χατζή, την «εκρηκτική» Ρόζα Ροζίτα και τους pornstars Γιάννη Μενιδιάτη και Alex Fire. Μάλιστα, λόγω της πολύωρης αναμονής, κάποιοι δεν δίστασαν να πάρουν έναν… υπνάκο στους καναπέδες του γνωστού στριπτιζάδικου! Όταν, όμως, ήρθε η σειρά τους να ανέβουν στην πίστα, ξαναβρήκαν την όρεξή τους και έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν με τα… προσόντα τους τους κριτές!

dsc 252001

«Κάθε υποψήφιος έπρεπε στην αρχή να δείξει στον φακό την ταυτότητα με τη φωτογραφία του, ώστε να βεβαιωθούμε πως επρόκειτο για το ίδιο άτομο που είχε δηλώσει συμμετοχή» εξήγησε ο Τεό, μιλώντας στην «Espresso».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος άρχιζε να… ξεγυμνώνει τον εαυτό του μπροστά στους κριτές: «Όλοι ανεξαιρέτως γδύθηκαν για να δούμε τα προσόντα τους! Παράλληλα, μας εξηγούσαν τι μπορούσαν να κάνουν στο σεξ. Κάποιοι φόρεσαν μάσκες… Αυτό που μου έκανε, πάντως, εντύπωση ήταν ότι γύρω στα 25 άτομα δήλωσαν πως τους αρέσει το παθητικό σεξ με γυναίκες!» τόνισε ο Τεό, τονίζοντας πως το casting έγινε για να δοθεί η ευκαιρία σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο:

«Πολύς κόσμος θέλει να ξεκινήσει αυτή τη δουλειά. Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα σώματα ή η ηλικία, αλλά ο άνθρωπος που είναι μπροστά στον φακό να έχει πάθος και να γουστάρει αυτό που κάνει»!

dsc 270301

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα βάλουν «Χ» σε όσους δεν πληρούν τα κριτήρια. Μόλις 30 «τυχεροί» θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα. Να σημειωθεί ότι η εταιρία παραγωγής της Ινας και του Τεό ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία πορνό XBIZ, που έγιναν στο Λος Αντζελες, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές.

dsc 270101

dsc 277801

dsc 265101 copy

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...