Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Κάρφωσα τον διάβολο γιατί μου την έπεφτε»

❱❱ Εκείνη μου έστελνε ερωτικά μηνύματα, λέει ο Καλαματιανός, που πάγωσε το αίμα των γιατρών μόλις τον είδαν με το κουζινομάχαιρο στον λαιμό τουΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 49χρονη που κάρφωσε χωρίς δισταγμό ένα κουζινομάχαιρο στον λαιμό του 45χρονου κουμπάρου της στην Καλαμάτα, φωνάζοντας ότι μαχαίρωνε «τον… διάβολο που έβαλαν στο σπίτι τους»!

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον νονό τού ενός από τα τρία παιδιά της, ο οποίος επέζησε από τύχη, καθώς η λάμα δεν χτύπησε αρτηρία, καρωτίδα ή σπονδυλική στήλη. Ο 45χρονος αρνείται ότι την πίεζε να υποκύψει στον έρωτά του και ισχυρίζεται ότι είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Το αιματηρό περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν το θύμα επισκέφτηκε τον κουμπάρο του στο συνεργείο-βαφείο του στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δυο τους κάθισαν να πιουν καφέ, όταν εμφανίστηκε η 49χρονη, η οποία έβγαλε ξαφνικά το μαχαίρι που έκρυβε σε μία σακούλα.

Η λάμα καρφώθηκε στο αριστερό μέρος του λαιμού του ανυποψίαστου Κώστα κάτω από το αυτί, σε βάθος τεσσάρων εκατοστών.

Έντρομος

Ο 45χρονος Κώστας Φ. άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο και απομακρύνθηκε έντρομος, αλλά η 49χρονη άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί λέγοντάς του «θα σε γ…σω», ενώ στον σύζυγό της, ο οποίος τη ρώτησε έκπληκτος «τι έκανες;» και μονολόγησε «καταστράφηκα…», είπε αγριεμένη: «Εφερες τον διάβολο στο σπίτι μας»!

«Είχα πάθε σοκ και πονούσα, αλλά στεκόμουν όρθιος, παρότι είχα καρφωμένο ένα μαχαίρι στον λαιμό» περιέγραψε ο 45χρονος, ο οποίος έβγαλε με τρομερή ψυχραιμία φωτογραφίες με το μαχαίρι καρφωμένο πάνω του!

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε ο κουμπάρος του και σύζυγος της 49χρονης, ο οποίος, σύμφωνα με το θύμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής δεν τον ρώτησε αν είναι καλά ή αν αντέχει, γεγονός που τον έχει πικράνει και ταυτόχρονα εξοργίσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ακόμη και οι έμπειροι γιατροί του νοσοκομείου «πάγωσαν» μόλις τον αντίκρισαν αιμόφυρτο με το μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του.

Το θύμα υποβλήθηκε σε επέμβαση από χειρουργούς ΩΡΛ και πήρε εξιτήριο, ενώ το νοσοκομείο ενημέρωσε τις Αρχές. Αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Χθες πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο άνδρας της 49χρονης, η σύζυγός του βρισκόταν σε απόγνωση επειδή ο κουμπάρος τους την παρενοχλούσε σεξουαλικά κι εκείνη δεν άντεχε άλλο:

Κλαίγοντας

«Η σύζυγός μου απελπίστηκε γιατί δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση. Το θράσος του είχε ξεπεράσει όλα τα όρια» είπε, διευκρινίζοντας ότι η γυναίκα του τού άνοιξε, κλαίγοντας, την καρδιά της όσο περίμεναν έξω από το ανακριτικό γραφείο, καθώς εκείνος δεν γνώριζε το παραμικρό.

Συγκεκριμένα, του είπε ότι ο Κώστας την απειλούσε πως έχει κάνει φυλακή και πως «αν δεν ενέδιδε στις σεξουαλικές του προτάσεις, δεν θα είχε αίσιο τέλος». Από την πλευρά του, το θύμα ισχυρίζεται ότι η κουμπάρα του πάσχει από ψυχική νόσο, ωστόσο δεν έδειχνε επικίνδυνη.

Όπως υποστήριξε, λίγο αφότου βάφτισε το παιδί σε ηλικία 6 ετών, το 2016, εκείνη του είχε στείλει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου, τα οποία είχε δείξει σε κοινούς φίλους για να επέμβουν και να σταματήσει, όπως και έγινε.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...