Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Κραυγή αγωνίας για τον Πλοιό

❱❱ Τι συμβαίνει με τον πρωταγωνιστή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης
❱❱ Το πρόβλημα υγείας, η εισαγωγή στο νοσοκομείο και το «χτύπημα» που τον τσάκισεΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Κραυγή αγωνίας για τον ηθοποιό Βαγγέλη Πλοιό από τα χείλη της συζύγου του Ρίας Δελούτση, η οποία ήταν η σεξοβόμβα του ελληνικού σινεμά!

«Από τις 4 Σεπτεμβρίου ο Βαγγέλης νοσηλεύεται στον Ερυθρό κι έχω… τρελαθεί με όλα αυτά που συμβαίνουν στον άνθρωπό μου. Τον έφερα στο νοσοκομείο λόγω του ότι έκανε έναν σκούρο εμετό και τελικά δεν του έκαναν μια γαστροσκόπηση, την οποία προγραμμάτιζαν αρκετές μέρες. Τη μια μου λένε ότι μπορεί να έχει αιμορραγία στο στομάχι, την άλλη ότι έχει πρόβλημα στους πνεύμονες και στην κατάποση, ενώ από την κατάκλιση έχουν αποστήματα τα πόδια του, όμως δεν τον είδε ποτέ κάποιος χειρουργός» λέει αποκλειστικά στην «Espresso» η γυναίκα και φύλακας άγγελος του 82χρονου ηθοποιού στη συνάντησή μας μαζί της στο νοσοκομείο, αφού όλο το διάστημα της νοσηλείας του δεν φεύγει στιγμή από το προσκέφαλό του.

«Μέχρι τώρα δεν έχω έρθει σε επαφή με κάποιον αρμόδιο διευθυντή στο νοσοκομείο, παρόλο που του ζήτησα για να πάρω μια επίσημη γνωμάτευση για τον Βαγγέλη μου. Ύστερα από επιμονή μου, κάποιος γιατρός μού είπε ότι όταν θα βγει πρέπει να του χορηγώ οξυγόνο στο σπίτι και να τρέφεται με λεβάιν (που ήδη του έχουν βάλει στο νοσοκομείο), γιατί αλλιώς μπορεί να πνιγεί…» συμπληρώνει με αγωνία. Από τη Μαρία Μπάρκουλη, σύζυγο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη (που τις τελευταίες μέρες είναι μαζί με την κ. Δελούτση στο νοσοκομείο και της συμπαρίσταται), πληροφορηθήκαμε ότι πριν από λίγες μέρες η πίεση της ηθοποιού «είχε ανεβεί στο 17 και με 128 παλμούς από τις φωνές που χρειάστηκε να βάλει με όλα αυτά που συμβαίνουν στον σύζυγό της», όπως μας λέει χαρακτηριστικά.

esr 2309 015 cmyk

«Δεν θέλω ιδιαίτερη μεταχείριση»

Στο ερώτημά μας γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο έκρηξης, η Ρία Δελούτση μάς απαντά με απόγνωση: «Δεν το έκανα γιατί θέλω κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά γιατί η κατάσταση που επικρατεί εδώ δεν είναι σίγουρα η καλύτερη για όλους τους ασθενείς. Υπάρχει ένα έλλειμμα ενημέρωσης και σωστής αντιμετώπισης και, βέβαια, αρκετές ελλείψεις σε διάφορα είδη. Δεν υπάρχουν σεντόνια, υποσέντονα, μαξιλαροθήκες, πετσέτες και άλλα είδη που απαιτούνται για την περίπτωση του άντρα μου, όπως το αερόστρωμα, τα οποία έφερα από το σπίτι μου… Θέλω όμως να τονίσω ότι δεν αναφέρομαι στις νοσοκόμες και στους νοσοκόμους, που, αν και ελάχιστοι, κάνουν ό,τι μπορούν και πολλές φορές και με ηρωικό τρόπο… Και καλό είναι για όλα αυτά να ενημερωθεί και ο νέος υπουργός Υγείας, ο κύριος Κικίλιας» μας λέει. 

Ο Βαγγέλης Πλοιός είναι ακόμη και σήμερα ένας από τους πλέον αγαπητούς ηθοποιούς, με πολλά… χιλιόμετρα στο θέατρο, πολλά από αυτά στο πλευρό του Ντίνου Ηλιόπουλου, του οποίου υπήρξε αδελφικός φίλος.

Ο πολύς κόσμος όμως τον έχει στο μυαλό του μέσα από χαρακτηριστικούς ρόλους του στο σινεμά («Η κόμισσα της Κέρκυρας», «Πατέρα, κάτσε φρόνιμα», «Ένας ήρως με παντούφλες») και στην τηλεόραση. Ποιος δεν θυμάται την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του στο «Παρά 5», όταν υποδυόταν τον πατέρα του Δημοσθένη Πολίτη, ενός εκ των δολοφόνων της ιστορίας;

tdr

Τον πήρε η κάτω βόλτα μετά τον τραγικό θάνατο του μοναχογιού του σε τροχαίο

me ton gio tis otan itan 14

Σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψε η Ρία Δελούτση, η οποία πρώτη φορά μιλάει δημόσια για προσωπικά τους θέματα, η υγεία του συζύγου της πήρε την κάτω βόλτα ύστερα από τον θάνατο του 38χρονου γιου τους Γιώργου σε αυτοκινητικό δυστύχημα, το 2010, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του για να πάει στη δουλειά του στην ΕΡΤ, όπου εργαζόταν ως ηλεκτρονικός στα βαν.

Επιβαρύνθηκε

«Μετά τον θάνατο του γιου μας επιβαρύνθηκε η υγεία του Βαγγέλη μου. Το να χάσουμε έτσι ξαφνικά στην άσφαλτο το μοναχοπαίδι μας ήταν και είναι και για τους δυο μας μεγάλος γολγοθάς. Ομως, εγώ τον έβγαζα τον πόνο μου, έκλαιγα και συνεχίζω να κλαίω και να χτυπιέμαι, ενώ εκείνος δεν έβγαζε δάκρυ.
Τουλάχιστον μπροστά μου. Μόνο σε ένα από τα δικαστήρια που είχαμε για το θέμα τον είδα μετά το τέλος της ομιλίας του στο βήμα να δακρύζει. Κρατούσε αυτή τη στάση για να μου δίνει δύναμη.Τελικά, όπως φάνηκε, όλο αυτό του “κράτημα” τού βγήκε σωματικά, κλονίστηκε η υγεία του. Εκτός από κολπική μαρμαρυγή, του παρουσιάστηκε και το Πάρκινσον.

Κατάκοιτος

Εδώ κι ενάμιση χρόνο δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του, του έπεφτε απότομα η πίεση και λιποθυμούσε, και τον είχα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Τους τελευταίους πέντε έξι μήνες είναι κατάκοιτος» μας λέει και προσθέτει ότι πλέον χαρά τής δίνουν τα δύο εγγονάκια της, ο Βαγγέλης και η Ελευθερία, καθώς και η νύφη της, που την έχει σαν κόρη της.

to paidi tis o giorgos 1 0

offer


{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...