Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

«Έχει ξεφύγει»!

❱❱ Οι… απειλές και το «πρόσωπο που πρέπει να μπει στη θέση του»!
❱❱ Απασφαλισε ο «ΑΡΝΙ»: «Εκανα τον Μ@@@@α μια ζωη, θα απαντησω»Σούσουρο και ερωτήματα προκάλεσε το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική του εκπομπή, όταν ζήτησε να «μπει στη θέση της» κάποια που έχει «ξεφύγει», χωρίς όμως να την κατονομάσει! 

«Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ@@α μια ζωή. Άκουγα, άκουγα, άκουγα… Το καλό παιδί που άκουγε. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!» είπε διά μικροφώνου, αφήνοντας την αίσθηση ότι μιλούσε για τη Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα να… ανάψει αμέσως το κουτσομπολιό για την ξανθιά οικοδέσποινα του ΑΝΤ1!

Ως αφορμή γι’ αυτή την on air δήλωση του «Αρνί» λέγεται ότι λειτούργησε η αντίδραση της Φαίης στην εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή, όταν έπαιξε το θέμα της «κόντρας Λιάγκα – Αρναούτογλου» για τον Γιώργο Λιανό και την παρουσίαση του «Voice» στον Σκάι.

«Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε» είχε πει τότε στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης, κάνοντας σαφές έπειτα από λίγες ώρες στον Γιώργο Λιάγκα με μήνυμα που του έστειλε ότι επρόκειτο για… πλάκα.

Απειλές

Η Σκορδά, ωστόσο, είχε προλάβει νωρίτερα να σχολιάσει τα γεγονότα μέσω του «Πρωινού», λέγοντας ότι ο Αρναούτογλου απειλεί: «Κι εσάς δεν πήρε μια μέρα τηλέφωνο ο Γρηγόρης και απειλούσε, Άρη μου και Δημήτρη μου;» ρώτησε η παρουσιάστρια τους συνεργάτες της, οι οποίοι εμφανώς αμήχανοι προσπάθησαν να υπεκφύγουν.

Η παρουσιάστρια ωστόσο επέμεινε: «Ποιον απείλησε; Εμένα; Πείτε μου αυτό μόνο. Δεν σας πήρε και σας απείλησε;»

Είναι κοινό μυστικό στην τηλεοπτική πιάτσα ότι πολλά χρόνια τώρα οι δύο Θεσσαλονικείς παρουσιαστές δεν τρέφουν και τα καλύτερα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια.

Πάντως, το μακρινό 2006, όταν η Φαίη μετακόμισε στην Αθήνα κι από το πρωινό του Μακεδονία TV ανέλαβε το μεσημεριανό του Alter, είχε δώσει μία συνέντευξη σε τηλεοπτικό περιοδικό όπου άφηνε αιχμές και έκανε παράπονα για τον συμπατριώτη της Γρηγόρη.

Δέκα χρόνια μετά, τον Γενάρη του ’16, κι ενώ η Φαίη παρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα το «Πρωινό» στον ANT1, καλεσμένος τους πήγε ο Γρηγόρης και οι δυο τους είχαν μια δημόσια κόντρα: «Εσύ πάντα δικαιολογείς! Εσύ θες να τα πας καλά με όλους. Δεν σπας αβγά με κανέναν! Οπότε πάω να πω μια κακή κουβέντα για κανέναν, αμέσως πας να το σώσεις. Εγώ είπα δημοσίως και για τον Περρή ακόμα. Καλύτερα ο Περρής που λέει τι πιστεύει και τι νιώθει από κάποιους άλλους που λένε άλλα από πίσω κι άλλα από μπροστά» της είπε ο «Αρνι» και η Φαίη απάντησε: «Με έχεις πετύχει να λέω από πίσω; Τώρα μου το πας επί προσωπικού». Λίγη ώρα αργότερα, προτού ολοκληρωθεί η εκπομπή, η Φαίη έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το πλατό.

Ενάμιση χρόνο μετά, τον Σεπτέμβριο του ’17, με αφορμή ένα βίντεο του Γρηγόρη από το «Nomads», η παρουσιάστρια δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού» τον επαγγελματισμό του Αρναούτογλου, αλλά και την αντιπάθεια που του έχει: «Μπορεί πάντως να κάνει μια εκπομπή από το τίποτα! Με μία κάμερα από το κινητό, ρε παιδιά, εντάξει… Που δεν είναι -το ξέρουμε όλοι-, δεν είναι και η μεγαλύτερή μου συμπάθεια ο Γρηγόρης, αλλά το ταλέντο είναι ταλέντο» είχε αναφέρει τότε.

Χθες όμως σχολιάζοντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την ατάκα του Αρναούτογλου ότι «κάποια έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της» ειπώθηκε ότι πέρυσι ο παρουσιαστής είχε καλέσει τη Φαίη Σκορδά στο «The 2night show», αλλά εκείνη προτίμησε να πάει στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, γεγονός που τον ενόχλησε. To be continued…

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...