Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Στα δίχτυα ζευγαριού σκλάβες του sex

❱❱ Ανήλικες ανάμεσα στα κορίτσια που πουλούσαν τη σάρκα τους με τη βία
❱❱ Τα σπίτια-φυλακές και η κόλαση στους οίκους ανοχής με 50 πελάτες την ημέραΣυντρίμμια γίνονταν τα όνειρα φτωχών κοριτσιών από τη Μολδαβία, που πίστευαν τις «κούφιες» υποσχέσεις ενός σατανικού ζευγαριού Αλβανών ότι θα τους έβρισκαν αξιοπρεπή δουλειά στην Ελλάδα. 

Όταν έπεφταν στα δίχτυα τους, μετατρέπονταν σε σκλάβες του sex, καθώς τις κρατούσαν φυλακισμένες και τις υποχρέωναν με βία, απειλές και απάνθρωπη συμπεριφορά να εκδίδονται σε οίκους ανοχής και να πηγαίνουν ως και με 50 άνδρες την ημέρα, ακόμα κι όταν αντιμετώπιζαν γυναικολογικά προβλήματα!

Το ροζ κύκλωμα που «ξεδόντιασε» η Ασφάλεια Αττικής δρούσε επί τέσσερα χρόνια παρασύροντας στη δίνη του trafficking εμφανίσιμες αλλά φτωχές αλλοδαπές, ακόμη και ανήλικες κοπέλες!

Πλήρες δίκτυο

Οι αδίστακτοι «εγκέφαλοι», ένας 37χρονος Αλβανός που συνελήφθη και η 33χρονη ομοεθνής σύζυγός του που διέφυγε στην Αλβανία αλλά έχει εντοπιστεί, είχαν στήσει ένα πλήρες δίκτυο εκμετάλλευσης και τις έφερναν στη χώρα μας δήθεν για να εργαστούν ως αποκλειστικές νοσοκόμες και για να φροντίζουν ηλικιωμένους ή παιδάκια. Με αυτό το «δόλωμα» τις παρέσυραν στην Αθήνα και τις φυλάκιζαν σε έξι διαμερίσματα-κολαστήρια που νοίκιαζαν και επόπτευαν οι συνεργοί τους.

Εκεί άρχιζαν οι απειλές και οι ξυλοδαρμοί, ώσπου να «σπάσουν» οι κοπέλες και να οδηγηθούν στους δέκα παράνομους οίκους ανοχής που διαχειριζόταν το κύκλωμα στο κέντρο της Αθήνας, όπου αναγκάζονταν να προσφέρουν «υπηρεσίες» ακόμα και επί 14 ώρες την ημέρα! Οι δράστες «χρέωναν» τις κοπέλες με ένα τεράστιο ποσό, δήθεν για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς από τη Μολδαβία και της διαμονής τους στη χώρα μας, και τους έδιναν ψίχουλα από όσα έβγαζαν από τα ερωτικά ραντεβού για να ξεχρεώσουν.

Για 20 ευρώ

Οι κοπέλες, που είχαν ιδιαίτερη… ζήτηση, έρχονταν σε ερωτική επαφή έως και με 50 πελάτες την ημέρα, αντί μόλις 20 ευρώ! Μία από αυτές υπέστη πολύ σοβαρές γυναικολογικές βλάβες, όμως είχε «φέρει» στο σατανικό κύκλωμα γύρω στα 100.000 ευρώ (!) και για τους αδίστακτους μαστροπούς ήταν σημαντικότερο από την υγεία της να συνεχίσει να «δουλεύει»!

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο διάστημα από 7 έως 20 Σεπτεμβρίου η απάνθρωπη «φάμπρικα» απέφερε στο κύκλωμα 38.400 ευρώ!

Για να εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο στις… σκλάβες του, το ζευγάρι των Αλβανών τις παρακολουθούσε με κάμερες και GPS, και κρατούσε τα διαβατήρια και τα κινητά τους, ώστε να μην μπορούν να ειδοποιήσουν ούτε γιατρό όταν ήταν άρρωστες.

Άλλωστε, οι ίδιοι έδιναν την έγκριση στους συνεργούς τους να χορηγούν φάρμακα στις κοπέλες για να αποκλείσουν οποιαδήποτε επαφή τους με τον έξω κόσμο και να επιστρέψουν γρήγορα στους οίκους ανοχής! Είναι ενδεικτικό ότι ακόμα και τη διαδρομή από τα διαμερίσματα-φυλακές στα «σπίτια» του έρωτα και την επιστροφή τους την αναλάμβανε οδηγός για να μη διαφύγει κάποια από αυτές.

Ο πακτωλός χρημάτων που απέφεραν οι άτυχες Μολδαβές στο κύκλωμα ξεπλενόταν μέσω της αγοράς πολυτελών εστιατορίων σε Μήλο και Αθήνα, με αγορές ακινήτων, όπως ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο στα Χανιά, ακόμη και των οικημάτων που στέγαζαν τους οίκους ανοχής!

Μάλιστα, τα μέλη του φρόντιζαν να βρίσκουν κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών και να τα αγοράζουν, εμφανίζοντας τα κέρδη ως νόμιμα. Η αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για την εξάρθρωση του κυκλώματος έγινε το περασμένο Σάββατο, όταν μια κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει συγγενή της στη Μολδαβία.

Η έφοδος οδήγησε στην απελευθέρωση έξι γυναικών, στις οποίες παρέχεται αρωγή και προστασία, και αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες, μεταξύ αυτών δύο κορίτσια 16 και 18 ετών!

Συνελήφθησαν 15 μέλη της οργάνωσης που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ κατασχέθηκαν 72.000 ευρώ, τέσσερα αυτοκίνητα, δύο μοτοσικλέτες και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Πλαστές ταυτότητες και σύμφωνα συμβίωσης με… τοξικομανείς

24092019parousiasi003

Το ζευγάρι των Αλβανών μαφιόζων, που από τα κολαστήριά τους υπολογίζεται ότι πέρασαν αρκετές κοπέλες, είχε προνοήσει για κάθε λεπτομέρεια που θα τους βοηθούσε να μαζεύουν ζεστό χρήμα.

Τις ανήλικες, όπως τις δύο που συνελήφθησαν, τις κάλυπταν δίνοντάς τους πλαστές ταυτότητες, ενώ έλυναν το πρόβλημα της παραμονής για όλες με… σύμφωνα συμβίωσης!

Καθώς είχαν φροντίσει να μάθουν τα πάντα για τη νομοθεσία, βρήκαν στο σύμφωνο συμβίωσης τη λύση στην παράταση της διαμονής των γυναικών. Ετσι, οι συνεργοί των μαστροπών έβγαιναν στις πιάτσες εξαρτημένων από τα ναρκωτικά και αναζητούσαν άτομα που θα δέχονταν να συνάψουν σύμφωνο με τις κοπέλες αντί αμοιβής.

Στους τοξικομανείς έδιναν από 1.000 ως 2.000 ευρώ, ενώ είχαν και δικλίδα ασφαλείας με κλεμμένες άδειες παραμονής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι από τις σπάνιες φορές που πέφτει στα χέρια των Αρχών ο «εγκέφαλος» ενός τέτοιου πολυδαίδαλου κυκλώματος με συνεργούς στη Μολδαβία και σε όλες της ενδιάμεσες χώρες, οι οποίοι μετέφεραν τις κοπέλες ως την Αθήνα.

Για να καταφέρνει να δρα ανενόχλητο και να συγκεντρώνει καθημερινά άφθονο χρήμα, το σατανικό ζευγάρι είχε χωρίσει το κύκλωμα σε υποομάδες, καθεμία από τις οποίες είχε αναλάβει να φέρνει σε πέρας τα καθήκοντά της με χειρουργική ακρίβεια.

24092019parousiasi001

offer


{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...