Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Παπάς με τα όλα του ο Χορταρέας

❱❱ Από την εξαπάτηση κερατωμένων γυναικών και το «θρίλερ» της χειροτόνησής του σε μοναστήρι, στη λειτουργία μέσα στο ιερό!Το αμαρτωλό παρελθόν με τα χρέη, τις απάτες και την κατάσχεση της πανάκριβης Ferrari του ανήκει πλέον στην… ιστορία για τον πρώην αστρολόγο – μέντιουμ Νίκο Χορταρέα, ο οποίος έχει αφοσιωθεί στον Θεό και έχει γίνει παπάς με τα… όλα του, ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό με τα ράσα! 

Όπως μαρτυρά η φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά η «Espresso», ο 63χρονος πρώην «αναλυτής σχέσεων» ιερουργεί σε χωριό του Λαγκαδά, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του.

Στο ενσταντανέ διακρίνεται ο Νίκος Χορταρέας να στέκεται στο ιερό βήμα δίπλα στην αγία τράπεζα, φορώντας τα άμφια των κληρικών, δηλαδή φαιλόνιο και πετραχήλι.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το πρώην μέντιουμ, με το χαρακτηριστικό μούσι των ιερέων, τα ατημέλητα μαλλιά και τα γυαλιά, δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό εαυτό του, όταν έβγαινε σε μεταμεσονύκτιες εκπομπές της trash TV με προσεγμένη ξανθιά κώμη και φανταχτερή ρόμπα με… αστεράκια!

Τα σκάνδαλα

Η είδηση ότι ο μπλεγμένος σε σκάνδαλα πρώην αστρολόγος – μελλοντολόγος απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να αφιερωθεί στον Θεό είχε κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης όταν είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία του με γένια πολλών ημερών και καμηλαύκι.

Τότε, τα ζητήματα της χειροτονίας του και πού ανήκει είχαν φτάσει να γίνουν… σίριαλ, καθώς δημοσιεύματα ήθελαν τον 63χρονο τηλεαστρολόγο να ετοιμάζεται τον περασμένο Αύγουστο να καρεί μοναχός με το όνομα Κυπριανός (από τον άγιο που ήταν ειδωλολάτρης και μάγος στην εποχή του, αλλά αφοσιώθηκε στον Θεό), ενώ υπήρχε και μια διαφωνία σχετικά με το αν διακονεί στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου ή στη Μητρόπολη Λαγκαδά.

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου αναγκάστηκε να εκδώσει οργισμένη ανακοίνωση, στην οποία διέψευδε κατηγορηματικά ότι είχε την παραμικρή σχέση με τον εκκεντρικό πρώην τηλεαστέρα, ενώ και ο μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης είχε ξεκαθαρίσει μέσω της «Ορθόδοξης Αλήθειας» πως ο 63χρονος δεν είναι κληρικός της μητρόπολης και πως απλώς δέχτηκε να τον δει, όπως κάνει με όλους τους πιστούς.

Σύμφωνα, ωστόσο, με νεότερες πληροφορίες από κύκλους της Μητρόπολης Λαγκαδά, ο Νίκος Χορταρέας «εδώ και χρόνια φοράει το μοναχικό σχήμα». Μάλιστα, ως έμπρακτη απόδειξη της μετάνοιάς του και στη μνήμη της μητέρας του που πέθανε πριν από δύο χρόνια είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει να δημιουργηθεί στον Λαγκαδά ένα ίδρυμα για ηλικιωμένους.

Όμως μετά τον σάλο που ξέσπασε υπαναχώρησε, ενώ «κλονίστηκε η ψυχική του υγεία». Η ίδια πηγή, πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το πρώην μέντιουμ να ασκεί καθήκοντα κληρικού, όπως φανερώνουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Χρέη και απάτες

Ο Νίκος Χορταρέας είχε απασχολήσει τις Αρχές με συλλήψεις για χρέη, απάτες και με την κατάσχεση του πανάκριβου supercar που οδηγούσε για ένα διάστημα! Το 2011 κατασχέθηκε η αστραφτερή κόκκινη Ferrari που είχε αγοράσει έναν χρόνο πριν, επειδή δεν είχε πληρώσει τα γραμμάτιά της!

Τρία χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή ύψους 710.000 ευρώ, ενώ τον Μάιο του 2016 συνελήφθη στη Λεμεσό για απάτη και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, καθώς «ψάρευε» πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στην Κύπρο, αλλά και μέσα σε γνωστή καφετέρια της Λεμεσού.

Η πρώτη επίσκεψη κόστιζε 50 ευρώ και στη συνέχεια φέρεται ότι ζητούσε 2.000 ευρώ δήθεν για να αποκαλύψει σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους και τα ονόματα γυναικών που υποτίθεται ότι τους πολιορκούσαν!

Ωστόσο, μετά τον θάνατο της μητέρας του, τον οποίο δεν ξεπέρασε ποτέ, ο 63χρονος αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στον Θεό.

f2 614

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...