Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Τρόμος για τον «βασιλιά των χαλιών»

❱❱ Οι κακοποιοί τον έδεσαν και τον φίμωσαν μαζί με τις δύο υπηρέτριες και πήραν 100.000 €, 1.500 λίρες Αγγλίας και κοσμήματαΣτη δύση της ζωής του έμελλε να ζήσει εφιαλτικές στιγμές ο υπερήλικας «βασιλιάς των χαλιών», ο οποίος βρέθηκε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, που εισέβαλαν το πρωί της Πέμπτης στο πολυτελές διαμέρισμά του, σε συγκρότημα κατοικιών στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, τον φίμωσαν και έδεσαν σαν σαλάμι τον ίδιο και τις δύο αλλοδαπές οικιακές βοηθούς του!

Οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι, που φαίνονταν «καλά διαβασμένοι» και έτοιμοι για όλα, αφού προσποιήθηκαν τους κλειδαράδες, κατάφεραν να μπουν γύρω στις 11.30 στο διαμέρισμα όπου κατοικεί ο 93χρονος Νικόλαος Νικολαΐδης, ιδρυτής της Nikotex Carpets (ενός εκ των μεγαλύτερων εργοστασίων χαλιών και μοκετών στην Ελλάδα), δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους ενοίκους.

Γνώριζαν ότι δεν θα έβρισκαν αντίσταση από τον κατάκοιτο επιχειρηματία, ενώ και οι δύο γυναίκες από την Αλβανία και τη Γεωργία που αποτελούν το υπηρετικό προσωπικό ήταν εύκολοι στόχοι.

Τους ακινητοποίησαν

Μόλις εισέβαλαν στο διαμέρισμα, κατευθύνθηκαν με γρήγορες κινήσεις προς τον ηλικιωμένο εργοστασιάρχη και τις οικιακές βοηθούς, αναλαμβάνοντας καθένας τους από ένα θύμα. Τους ακινητοποίησαν, δένοντας και φιμώνοντάς τους, τους κλείδωσαν στην τουαλέτα και έπειτα πήγαν να βρουν το χρηματοκιβώτιο, στο οποίο γνώριζαν ότι υπήρχε «χρυσό» περιεχόμενο σε μετρητά και τιμαλφή.

Το πήραν μαζί τους και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας τα θύματα δεμένα και κλειδωμένα. Οπως έγινε γνωστό από πηγές της Αστυνομίας, το χρηματοκιβώτιο περιείχε 100.000 ευρώ, 1.500 λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας!

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση των ληστών μία από τις οικιακές βοηθούς κατόρθωσε να λυθεί και να τηλεφωνήσει στην κόρη του 93χρονου, η οποία με τη σειρά της επικοινώνησε με τους γείτονες ζητώντας τους να πάνε στο σπίτι του πατέρα της για να βοηθήσουν τον ίδιο και τις αλλοδαπές.

Ο υπερήλικας εργοστασιάρχης και οι δύο οικιακές βοηθοί βρέθηκαν σε κακή κατάσταση και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για να τους παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Ο γνωστός επιχειρηματίας και μία από τις δύο αλλοδαπές εξακολουθούν να παραμένουν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο διαμέρισμα για επιτόπια έρευνα, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών. Παράλληλα, αναζητούν πλάνα που ενδέχεται να κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος και μαρτυρίες για τον τρόπο διαφυγής των τριών άγνωστων κακοποιών.

4 5 f2 magazi

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....