Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Το κτήνος με τα μαύρα

❱❱ Παγώνουν το αίμα οι καταγγελίες γονιών για καραφλό ψυχάκια
❱❱ Όλα όσα έζησε η κορούλα υπ. δημοτικού συμβούλου και μοριακού βιολόγουΑπό τη
Νάντια Αλεξίου

Φόβο και τρόμο έχει προκαλέσει στα ανήλικα παιδιά που κυκλοφορούν στα Μελίσσια ένας βίαιος άγνωστος άνδρας, ο οποίος επιτίθεται χωρίς προφανή λόγο και τα χτυπάει αλύπητα! Ηδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει δεχτεί δύο καταγγελίες για επιθέσεις με δράστη έναν εύσωμο φαλακρό άνδρα με μαύρη μπλούζα και τις ερευνά με προσοχή.

Τελευταίο θύμα του αγνώστου ήταν μια 11χρονη μαθήτρια, στην οποία επιτέθηκε την ώρα που βρισκόταν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας της ανήλικης, που επέστρεψε στο σπίτι της τρομοκρατημένη και σε κατάσταση σοκ, ο δράστης τραυμάτισε το άτυχο κορίτσι χτυπώντας το άγρια με γροθιές στο πρόσωπο!

Η έφηβη, που αιφνιδιάστηκε, καθώς δεν περίμενε την αδικαιολόγητη επίθεση, έφυγε τρέχοντας και περιέγραψε φανερά ταραγμένη στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Συναγερμός στις Αρχές

Αμέσως ενημερώθηκε για το περιστατικό η Αστυνομία, στην οποία έδωσαν κατάθεση τόσο η 11χρονη όσο και οι γονείς της. Στις Αρχές σήμανε συναγερμός, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η καταγγελία για την επίθεση στη μαθήτρια ήταν η δεύτερη που δέχτηκε μέσα σε 24 ώρες η ΕΛ.ΑΣ. για την ίδια περιοχή! Το βράδυ της Παρασκευής ένα 16χρονο αγόρι κατήγγειλε ότι υπέστη επίθεση με τον ίδιο τρόπο!

Η μητέρα της ανήλικης Βίκυ Λύγκου, ιδιοκτήτρια κέντρου σπουδών του εξωτερικού και έντονα δραστηριοποιημένη στα κοινά, καθώς είχε κατεβεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Σκορδίλη «Αλλάζω την πόλη μου», δημοσιοποίησε την επίθεση εις βάρος του παιδιού της με ανάρτησή της στο facebook. «SOS τώρα! Η Κλεονίκη μου δέχτηκε επίθεση με μπουνιές από άγνωστο άντρα, χοντρό, με μαύρη μπλούζα, φαλακρό, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στα Μελίσσια. Το παιδί είναι σε σοκ. Εχει κληθεί η αστυνομία. Κοινοποιήστε» έγραψε.

Την ανάρτηση της μητέρας της ανήλικης ακολούθησαν σχόλια συμπαράστασης στην περιπέτεια της 11χρονης από γονείς της περιοχής, οι οποίοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για τον κίνδυνο που απειλεί τα παιδιά τους στη γειτονιά που έως τώρα ήταν ήσυχη: «Όλα τα παιδιά που κάνουν παρέα έχουν πανικοβληθεί. Κάποιος να ελέγξει τι γίνεται. Η κόρη μου γύρισε κατατρομαγμένη, γιατί η φίλη μας τους είπε ότι την ενόχλησε ένας τέτοιος κύριος με αμάξι» σχολιάζει η μητέρα μιας άλλης ανήλικης.

Ο πατέρας της 11χρονης, που είναι μοριακός βιολόγος, κλινικός διατροφολόγος και διδάκτωρ πανεπιστημίου της Ρώμης, έσπευσε να ευχαριστήσει τους φίλους της οικογένειας για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την επίθεση εις βάρος της κόρης του. «Θα τον βρούμε. Εχουμε πλήρη περιγραφή και η Αστυνομία προσπαθεί…» διαβεβαίωσε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...