Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Ο Άγιος Ραφαήλ έσωσε τον Γκλέτσο

❱❱ Το αγροτικό του τούμπαρε πέντε (!) φορές εξαιτίας ενός… αγριογούρουνου
❱❱ Τροχαίο-σοκ για τον ηθοποιό, που γλίτωσε από θαύμα μπροστά σε εκκλησίαΑπό θαύμα γλίτωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, που θα πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του στον άγιο Ραφαήλ! 

Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας έφερε πέντε τούμπες με το αγροτικό του, όταν πετάχτηκε μπροστά του ένα… αγριογούρουνο στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ, στο Αχλάδι Στυλίδας!

Ως εκ θαύματος ο πρωταγωνιστής της TV βγήκε από τις τσαλακωμένες λαμαρίνες σοκαρισμένος αλλά ζωντανός, σχεδόν αλώβητος.

«Κάποιος από κει ψηλά ήθελε να με σώσει. Να μου δώσει λίγη ζωή ακόμα» ήταν τα πρώτα λόγια του μετά το σοβαρό τροχαίο. Καταβεβλημένος και με το δεξί χέρι δεμένο, ο πρώην δήμαρχος της πόλης περιέγραψε καρέ καρέ τις συνθήκες του τροχαίου που συνέβη την περασμένη Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στον παράδρομο της εθνικής οδού και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

20191007 165755

«Πατάω φρένο»

«Ήμουν μια εβδομάδα στην Κύπρο για δουλειά και ήρθα. Εφαγα με τη μητέρα μου κι είχα την επιθυμία να πάω μια βόλτα να δω την περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας κι έπειτα να πιω έναν καφέ στη Γλύφα. Στο Αχλάδι, κάτω από τον Αγιο Ραφαήλ, βλέπω ένα μαύρο πράγμα να κινείται. Συνειδητοποιώ ότι είναι αγριογούρουνο και κάνω παρατιμονιά για να το αποφύγω» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας και συνέχισε: «Βλέπω ότι το αμάξι αρχίζει να “φεύγει”, πατάω φρένο και φεύγει χειρότερα. Στη δεύτερη παρατιμονιά πήρε πέντε τούμπες μέσα στα χωράφια. Αν δεν φορούσα ζώνη ασφαλείας, δεν θα μιλάγαμε τώρα. Δεν ήθελα να σκοτώσω το αγριογούρουνο, να περάσω από πάνω του και να το βλέπω να σπαρταράει».

Όταν το όχημα επιτέλους ακινητοποιήθηκε, ο πρωταγωνιστής της σειράς «8 λέξεις» κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού. «Ανέβηκα σε ένα λοφάκι που έχει εκεί και ύστερα από 10 λεπτά πέρασαν από το σημείο κάποιοι άνθρωποι και δεν θυμόμουν τίποτα να τους πω. Δεν μπορούσα να ξεπεράσω το σοκ. Τους έλεγα μόνο να με πάνε στη Στυλίδα, στο σπίτι μου στον Αγιο Αθανάσιο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει» πρόσθεσε. Αδύναμος και τρομαγμένος από το σφοδρό τροχαίο, δεν ήθελε να πάει σε νοσοκομείο.

Δεν ήθελε να βγει από το σπίτι του. Κάλεσε, όπως είπε, έναν φίλο του ορθοπεδικό που τον εξέτασε, του διέγνωσε το χτύπημα στο χέρι, ενώ σήμερα θα επισκεφτεί κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πάντως, αρκετοί συγχωριανοί του Γκλέτσου έλεγαν πως ο άγιος Ραφαήλ (κοντά στην εκκλησία που είναι αφιερωμένη σ΄εκείνον έγινε το τροχαίο) έσωσε τον πρώην δήμαρχό τους.

Ο άγιος Ραφαήλ είναι γνωστός για τα θαύματα και τη δύναμη της αγάπης που δείχνει στους πιστούς του. Στον Απόστολο Γκλέτσο, έλεγαν, έδειξε πολλή αγάπη, καθώς ο αερόσακος του οδηγού δεν άνοιξε ποτέ.

«Έχω να καταγγείλω, και θα το βρει η Δικαιοσύνη, πως παρά τις τούμπες και τα δυνατά χτυπήματα του μπροστινού μέρους του αυτοκινήτου, ακόμα και σε βράχους, ο αερόσακος δεν άνοιξε» είπε, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά κατά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στη συνέχεια, με ηρεμία κι ένα δειλό χαμόγελο, είπε: «Κάποιος εκεί πάνω αποφάσισε να μου δώσει λίγη ζωή ακόμα»!

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...