Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Γαμπρός από το facebook ο καζανόβας της TV!

❱❱ O γόης των 80s Νίκος Ζιάγκος ξάφνιασε φίλους και γνωστούς ανακοινώνοντας ότι παντρεύεται

Παντρεύεται και το ανακοίνωσε (πρωτοτυπώντας) στο facebook! Ο 63χρονος Νίκος Ζιάγκος, ένας από τους καρδιοκατακτητές της δεκαετίας του ’80, παντρεύεται την αγαπημένη του Δάφνη!

Ο ηθοποιός με τη θυελλώδη ζωή έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, και εκείνη του απάντησε θετικά. «Μου είπε ”ναι”!» έγραψε περιχαρής σε δημόσια ανάρτησή του και έπειτα φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να του ευχηθούν. Ο καζανόβας της TV, που παραμένει εξίσου γοητευτικός, είναι ερωτευμένος και, ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια από τον πρώτο του γάμο, σε ηλικία 27 χρόνων, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

φ2 4

Ο Νίκος Ζιάγκος ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο κι έπειτα πέρασε στο θέαμα. Ήταν από τους δημοφιλείς ηθοποιούς, με ρόλους σε δεκάδες σειρές, και από τους πρώτους που πόζαραν γυμνοί για το «Playboy», ενώ το 1984 υποδύθηκε τον Σπύρο Λούη στην αμερικανική τηλεταινία «First Olympic Games».

1986 ΤΟ ΜΑΝΟΥΛΙ Ο ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ

Η ζωή του ήταν sex, drinks και πολλή δουλειά, όπως έχει δηλώσει! «Στα 24 μου πήγαινα με τρεις γκομενίτσες την ημέρα, αλλά γρήγορα κατάλαβα πως αυτό είναι ένα άδειασμα και δεν σου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Το κρυφό μου βίτσιο ήταν να πηγαίνω σε οίκους ανοχής» αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή του στην «Espresso». Βάσει υπολογισμών του, στα 37-39 του χρόνια είχε πάει με 3.200 γυναίκες. «Μετά έγινα πιο επιλεκτικός, οπότε το πολύ να έχω πάει με 3.800. Με έχει φάει για 200 ο Σπαλιάρας» είχε πει γελώντας. «Στη μονοκατοικία που νοίκιαζα με φίλους έρχονταν οι γυναίκες είκοσι είκοσι και γίνονταν όργια. Μέχρι που βαρούσαμε τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλο σεξ και το σκάγαμε από την πίσω πόρτα και φεύγαμε» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας πως οι γυναίκες τού έσκιζαν τα πουκάμισα και τον κυνηγούσαν, ενώ αρνήθηκε να παίξει σε ταινία πορνό με αμοιβή (με σημερινά λεφτά) 1.000.000 ευρώ.

Λόγω εγκυμοσύνης

Με την πρώτη του σύζυγο Στέλλα παντρεύτηκαν λόγω της εγκυμοσύνης που προέκυψε και, παρότι ήταν πολύ ερωτευμένοι, έμειναν μαζί μόνο 6 μήνες.

Το αγοράκι που απέκτησαν, ο Γιάννης, στην εφηβεία του έμπλεξε με τα ναρκωτικά. Σήμερα ο Ζιάγκος junior, ύστερα από σειρά απεξαρτήσεων σε Ιταλία και Ισπανία, είναι καλά στην υγεία του και οι σχέσεις του πρωταγωνιστή με εκείνον και την τέως σύζυγό του είναι πολύ καλές.

Το 1987 ο άλλοτε ζεν πρεμιέ απασχόλησε τα media, όταν μια γυναίκα τον κατηγόρησε πως της έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό και της πήρε 10.000 δραχμές, ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, η ιστορία ήταν «στημένη» για να επωφεληθούν κάποιοι οικονομικά λόγω της φήμης του. Αργότερα λαχτάρισε τους θαυμαστές του με ένα τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του και αναγκαστικά έμεινε για καιρό εκτός δράσης. Δεν είχε, ωστόσο, χρήματα να πληρώσει το νοσοκομείο, παρότι έπρεπε να χειρουργηθεί. Δήλωσε άνεργος και ανασφάλιστος, κι αφού τον έβαλαν να υπογράψει πως θα τους τα χρωστάει του έκαναν την επέμβαση.

Οι περιπέτειές του όμως δεν είχαν τελειωμό. Οικονομικές δυσκολίες από δάνεια που δεν μπορούσε να ξεπληρώσει για ένα μπαρ στη Ναύπακτο το οποίο δεν πήγε καλά τον οδήγησαν να πουλήσει το πατρικό του. Άστεγος το 2014 φιλοξενήθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να ξανασταθεί στα πόδια του, να βρει τη ζωή του, αλλά κι έναν νέο έρωτα!

1985 ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...