Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Οι Τούρκοι απειλούν, οι Κύπριοι γλεντούν!

❱❱ Χλιδάτα γενέθλια για την κόρη του Νίκου Αναστασιάδη στο νέο ξενοδοχείο των rich & famous στη Λεμεσό

Μπορεί η Κύπρος να ζει εδώ και μήνες υπό τις τουρκικές απειλές και το κλίμα τρομοκρατίας από την πλευρά του «σουλτάνου» Ερντογάν αναφορικά με τις γεωτρήσεις σε Οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ, όμως καταπώς φαίνεται στο νησί της Αφροδίτης η κοσμική ζωή καλά κρατεί και μάλιστα με πρωταγωνίστρια την… κόρη του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λοιπόν, η Λεμεσός έζησε στους ρυθμούς κοσμικών εκδηλώσεων χολιγουντιανών προδιαγραφών, με καλεσμένους μάλιστα και από την Ελλάδα. Με γλέντια και… δόξα η εταιρία Stademos Hotels PLC, που ιδρύθηκε το 1989 από τον Σταύρο Δημοσθένους, εγκαινίασε στη Λεμεσό τη λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου «Amara».

AMARA Hotel

75210293 1122895684585568 7462721610575773696 n
Οι ροτόντες στον χώρο του ξενοδοχείου

Διαμορφωμένο στην αμμώδη παραλία του αριστοκρατικού αρχαίου βασιλείου της Αμαθούντας, το ξενοδοχείο προσφέρει όλα τα κομφόρ για τα εκλεπτυσμένα γούστα και τον απαιτητικό ουρανίσκο των πελατών. Spa και τρία εστιατόρια (το Matsuhisa Limassol, το ιταλικό Ristorante Locatelli και το Armyra by Papaioannou του Έλληνα μάστερ των θαλασσινών Γιώργου Παπαϊωάννου) είναι στις υπηρεσίες όλων εκείνων που θα διαβούν το υπερπολυτελές λόμπι. Στα εγκαίνια, μάλιστα, του ξενοδοχείου βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, τον οποίο, όπως και τους εκατοντάδες καλεσμένους, υποδέχτηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Stademos Hotels PLC Δήμος Δημοσθένους, έχοντας στο πλευρό του την καλλονή σύζυγό του Νίμη Δημοσθένους.

Οι καλεσμένοι

Ο Γιώργος και η Αλίνα Μινέττα, ο σχεδιαστής Λάσκαρης Βαλαβάνης, ο Σαμ και η Χρυσούλα Κέρος, όπως και η Μάγδα Μπαλτογιάννη βρέθηκαν στην Κύπρο για τα grande εγκαίνια. Μάλιστα, ο διάσημος σεφ Nobu Matsuhisa πέταξε από το Λονδίνο στη Λεμεσό για να εγκαινιάσει το ένατο στη σειρά των διεθνών εστιατορίων του Matsuhisa Limassol, ενώ επιμελήθηκε και το μενού των εκλεκτών προσκεκλημένων. Από τη βρετανική πρωτεύουσα ήλθαν, επίσης, οι σχεδιαστές Dsquared2.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΝΑ ΜΙΝΕΤΤΑ 2
Γιώργος και Αλίνα Μινέττα

f7 ΣΑΜ ΚΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ
Σαμ και Χρυσούλα Κέρος

Φ2 Ο σεφ nobu με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Δήμο Δημοσθενους
Ο σεφ Matsuhisa με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Δήμο Δημοσθένους

Φ3
Οι σχεδιαστές Dsquared2 το έριξαν στον χορό

Η νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά, ενώ το χολιγουντιανό πάρτι δόθηκε γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου, με τις χορευτικές αρχικά μουσικές του dj Vageli Val. Από τα κλου της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο διεθνούς φήμης μουσικός από την Παραγουάη Victor Espinola με το συγκρότημά του.

74908178 707655249741280 7107486050934587392 n
O Victor Espinola με το συγκρότημά του

Ο κοσμικός, όμως, πυρετός είχε και συνέχεια, μια και την Κυριακή τα φώτα ήταν στραμμένα στη δικηγόρο κόρη του Προέδρου Αναστασιάδη, Έλσα, η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιάννη Λούτσιο της A. Loutsios & Sons. Στον χώρο του ξενοδοχείου και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Matsuhisa δόθηκε το πριβέ πάρτι των γενεθλίων της με guest τους Dsquared2 και τον Ηλία Ψινάκη (σ.σ.: Σιγά μην έλειπε ο Μάρτης από τη… Σαρακοστή)

Φ8
Έλσα Αναστασιάδη, Γιάννης Λούτσιος

Φ1
Ο Νίκος Αναστασιάδης με τον Ηλία Ψινάκη

Κεράκια

Η ίδια, μάλιστα, προσπάθησε να κρατήσει το πάρτι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να αποφύγει τυχόν αντιδράσεις, μια και η χρονική συγκυρία και όσα διαδραματίζονται στο νησί δεν «ευνοούν» τέτοιου είδους happenings. Η εορτάζουσα, λοιπόν, έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της, πλαισιωμένη από τους γονείς της, τον σύζυγό της, τα παιδιά της, την αδελφή της Ινώ Αναστασιάδη Μισιρλή, τον Γιάννη Μισιρλή και φίλους από την Ελλάδα, όπως η Μαρίνα Βερνίκου, η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου, ιδιοκτήτρια του μυκονιάτικου ξενοδοχείου «Cavo Tagoo», η Κάτια Θεοδότου με τον γιο της Γιώργο Θεοδότου και η Τερέζα Ηλιάδη.

Φ9 Κατια θεοδοτου και Μαρίνα Βερνίκου
Κάτια Θεοδότου, Μαρίνα Βερνίκου

ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ 1
Σούλα Λιάκου

Το δείπνο εξελίχθηκε σε χορευτικό πάρτι γύρω από την πισίνα-υπερπαραγωγή του ξενοδοχείου, με πρωταγωνιστές στο κέφι τους σχεδιαστές Dsquared2, Dean & Dan Caten, αλλά και τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος, ανεβάζοντας μία selfie δήλωσε μάλιστα θαυμαστής του πατέρα της, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Οι Κύπριοι είναι τυχεροί που έχουν έναν τόσο χαρισματικό ηγέτη σε τόσο δύσκολους καιρούς…» Αυτό που έχει ενδιαφέρον πλέον είναι αν θα υπάρξουν αντιδράσεις στην Κύπρο για την επίδειξη μεγαλείου από την κυρία Έλσα Αναστασιάδη…

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...