Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Γυμνασιάρχης στην Ρόδο: «Φοράς κόκκινο στρινγκ ή λεοπάρ;»

Απίστευτες καταγγελίες 14χρονης για τον γυμνασιάρχη του σχολείου της στη Ρόδο! Τα σεξιστικά σχόλια, τα αγγίγματα και τα φιλιά στο ντεκολτέ της!

Κόμπο στο στομάχι προκαλούν όσα φρικιαστικά κατήγγειλε μια μαθήτρια για τον γυμνασιάρχη του σχολείου στο οποίο πήγαινε στη Ρόδο, καθώς, όπως είπε, της έκανε σεξιστικά σχόλια, την άγγιζε στο στήθος και τη φιλούσε στο ντεκολτέ της!

Ο 57χρονος, ο οποίος πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή, θα καθίσει δεύτερη φορά στο εδώλιο, αυτή τη φορά του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, κατηγορούμενος για προσβολή της αιδούς ανήλικης μαθήτριας κατ’ εξακολούθηση.

Ο μαθηματικός, που ήταν και διευθυντής του γυμνασίου, κατηγορήθηκε και απολογήθηκε αρχικά για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, αλλά από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργήθηκε και από τη μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου δεν προέκυψε η τέλεση της συγκεκριμένης πράξης. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η έρευνα σε βάρος του 57χρονου προέκυψε έπειτα από καταγγελία της εν λόγω μαθήτριας, σύμφωνα με την οποία από τα τέλη του 2012 ο καθηγητής άρχισε να την αποκαλεί «μωρό μου», να της κάνει αισχρά κομπλιμέντα για τα εσώρουχά της, να τη φιλάει στο ντεκολτέ και να την τραβάει πάνω του πιάνοντας από πίσω το στήθος της.

Στον θώρακα

Συγκεκριμένα, ο γυμνασιάρχης κατηγορήθηκε ότι στα τέλη του 2012, όταν η 14χρονη μπήκε στο γραφείο για να ζητήσει ένα αναλγητικό χάπι, εκείνος τη ρώτησε αν φορούσε κόκκινο σουτιέν και αν το στρινγκ της ήταν χρώματος κόκκινου ή λεοπάρ!

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν η ίδια πήγε ξανά στο γραφείο του για να ζητήσει το κλειδί της τουαλέτας, εκείνος -πάντα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαθήτρια- της είπε να τον πλησιάσει για να της πει κάτι και τότε τη φίλησε στον θώρακα, πάνω από το δεξί στήθος.

Γύρω στα μέσα Ιανουαρίου του 2013 η κοπέλα είχε πάει ξανά στο γραφείο για να πάρει το κλειδί της τουαλέτας, και τότε μπήκε ο διευθυντής και την πλησίασε τόσο πολύ, ώστε κόλλησε το σώμα του πάνω της βάζοντας τα χέρια του στο στήθος της.

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, αστυνομικοί πήγαν στο γραφείο του μαθηματικού και κατέσχεσαν μια κεντρική μονάδα υπολογιστή, δύο προφυλακτικά και τρεις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (usb). Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του 57χρονου. Ο ίδιος, πάντως, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η μαθήτρια τον κατήγγειλε για λόγους εκδίκησης, κι αυτό επειδή της έκανε παρατήρηση ότι φαίνονταν τα εσώρουχά της και την απέβαλε.

Έξωση από το σπίτι

Είπε, επίσης, ότι όλα τα χρόνια της καριέρας του ουδέποτε απασχόλησε τις Αρχές, παρά μόνο για μια έξωση που του έκαναν από το σπίτι όπου διέμενε, επειδή αρνήθηκε να βάλει καλύτερους βαθμούς στην κόρη του ιδιοκτήτη. Επίσης, είπε πως δεν θώπευσε το στήθος της μαθήτριας, αλλά, επειδή είχε χτυπήσει το κουδούνι, την άγγιξε στον ώμο ζητώντας της να μπει με τη φίλη της στην τάξη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...