Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

«Φουρτούνες» στον γάμο του Φράγκου

Κρίση στον γάμο τους φημολογείται ότι βιώνουν ο γνωστός και πολυσυζητημένος εφοπλιστής Γιάννης Φράγκος και η καλλονή σύζυγός του Ζελιάνα Χωρέμη, γεγονός που συζητιέται έντονα στους ναυτιλιακούς κύκλους το τελευταίο διάστημα.

Ένα ζευγάρι που, παρά την έντονη κοσμική ζωή του στο παρελθόν, με highlight τα μεγάλα πάρτι που οργάνωνε στα «υπερπαραγωγή» σπίτια του στην Αθήνα και στο Πόρτο Χέλι, διατηρεί low profile στάση τα τελευταία χρόνια, αποφεύγοντας τα φλας. Φράγκος και Χωρέμη, που είναι γονείς δύο παιδιών που σπουδάζουν στη Νέα Υόρκη, καθώς διαθέτουν διαμέρισμα και στο ξενοδοχείο «Plaza», προτιμούσαν να ταξιδεύουν στο Λονδίνο και το Μόντε Κάρλο όταν δεν βρίσκονταν στην Αθήνα, ενώ καταφύγιό τους αποτελούσε το υπέροχο σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι, στο οποίο φιλοξενούσαν αγαπημένους τους φίλους, όπως την Τζένη Μπαλατσινού, αλλά και το μήκους 30 μέτρων σκάφος τους, με το οποίο επισκέπτονταν τα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, ο χωρισμός τους είναι «βελούδινος» και διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Σε αντίθεση με τον χωρισμό του Φράγκου από τη γλυκιά «πριγκίπισσα των τάνκερ» Κλέλια Χατζηιωάννου, με την οποία είχε συνάψει γάμο -με τους καλύτερους οιωνούς- το 1990, που όμως έληξε άδοξα τρία χρόνια αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Φράγκος είχε ερωτική σχέση με την ιδιαιτέρα του, Ζελιάνα Χωρέμη, την οποία μετέπειτα παντρεύτηκε. Άλλωστε, το διαζύγιο Φράγκου – Χατζηιωάννου κατέληξε σε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, με πολλές προεκτάσεις. Και φτάσαμε στο σήμερα, που ο εφοπλιστής οδεύει προς νέο διαζύγιο, αν και οι φίλοι του ζευγαριού εύχονται Φράγκος και Χωρέμη να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Έναν γάμο που είχε τα πάντα: λάμψη, ταξίδια και κοσμικά gala.

f3 ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΖΕΛΙΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥΒΒΒ

Ανέμελα βράδια

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την παρουσία τους στις δημοπρασίες των οίκων Sotheby’s και Christie’s, στα ντεφιλέ της Σήλιας Κριθαριώτη, στη Ράτκα κάποια ανέμελα βράδια, συντροφιά με τους φίλους τους Γιάννη και Πηνελόπη Μαύρη και τα ζεύγη Δημήτρη Δαλακούρα, Δημήτρη Φιλίππου και Έντι Σαραντόπουλου. Άλλωστε, οι δυο τους ως ζευγάρι ήταν fans της καλής ζωής. Τα καλοκαίρια λάτρευαν να κάνουν yachting στον Αργοσαρωνικό, στη Χίο και την Πάτμο και τον χειμώνα να πετάγονται για σκι στο Κουρσεβέλ και το Γκστάαντ ή το Μόντε Κάρλο, για να παρακολουθήσουν Formula 1…

To πρώτο στεφάνι με τη «βασίλισσα των τάνκερ» και η δικαστική διαμάχη με «φόντο» εκατομμύρια δολάρια

Αν όντως επέλθει ο οριστικός χωρισμός μεταξύ του Γιάννη και της Ζελιάνας Φράγκου, αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιο στο… βιογραφικό του γνωστού εφοπλιστή, καθώς στα μέσα της δεκαετίας του ’90 η πρώτη σύζυγός του Κλέλια Χατζηιωάννου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Μονακό, προκειμένου να λύσει τον σύντομο γάμο της με τον εφοπλιστή.

Ήταν 23 Σεπτεμβρίου 1990 όταν τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών με δόξα και τιμή ο γάμος της κόρης του Λουκά Χατζηιωάννου, Κλέλιας, και του νεαρού γιου του καπετάν Νίκου Φράγκου, Γιάννη. Ένας παραμυθένιος γάμος, που, εκτός από δύο πολύ νέα και όμορφα παιδιά, ένωνε και δύο ισχυρές εφοπλιστικές οικογένειες. Ο χωρισμός ήρθε πολύ γρήγορα και τον Ιανουάριο του 1994 ο Γιάννης Φράγκος αποχώρησε από τη συζυγική εστία στο Παλαιό Ψυχικό, καθώς ένα νέο πρόσωπο είχε κλέψει την καρδιά του: η γραμματέας του Ζελιάνα Χωρέμη. Το 1994 έκαναν την εμφάνισή τους τα οικονομικά προβλήματα για τον πρώην γαμπρό του Λουκά Χατζηιωάννου, αλλά και η σκληρή «μάχη» για την «προίκα» των 49.000.000 δολαρίων της Κλέλιας Χατζηιωάννου. Συγκεκριμένα, όταν η Κλέλια Χατζηιωάννου ήταν παντρεμένη με τον Φράγκο, ο αείμνηστος πατέρας της είχε δώσει στον γαμπρό του 49.000.000 δολάρια προκειμένου εκείνος να αναπτυχθεί αυτόνομα στον ναυτιλιακό τομέα.

για εντηετο klelia

Μετά τη λύση του γάμου ο Λουκάς Χατζηιωάννου ζήτησε την επιστροφή των χρημάτων, αίτημα το οποίο απέρριψε τότε ο Γιάννης Φράγκος, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα αυτά αποτελούσαν δωρεά. Oριστικό τέλος στη δικαστική διαμάχη που διήρκεσε σχεδόν 15 χρόνια μεταξύ των δύο εφοπλιστικών οικογενειών έδωσε το 2008 ο Άρειος Πάγος, ο οποίος απέρριψε την προσφυγή της πλευράς Φράγκου κατά απόφασης του Εφετείου Πειραιά, οπότε ο Γιάννης Φράγκος υποχρεώθηκε να επιστρέψει σχεδόν 120.000.000 δολάρια, καθώς τα χρήματα αυτά δεν αποτελούσαν δωρεά και έπρεπε να επιστρέψουν στην πλευρά Χατζηιωάννου, με τους τόκους…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...