Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Δεν αυτοκτόνησε ο Ηλίας Σπαντιδάκης! Τον σκότωσαν

Σε ασύλληπτο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 33χρονου βενζινοπώλη Ηλία Σπαντιδάκη στο Ρέθυμνο, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι στην αποθήκη του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρούσε στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Αρκαδίου, λίγο έξω από το χωριό Λούτρα.

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία, όμως από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του υποστηρίζει με σθένος ότι ο 33χρονος δολοφονήθηκε. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια ταινιών του Bollywood Σοφία Σπαντιδάκη, που είναι εξαδέλφη του, «απασφαλίζει» αποκαλύπτοντας ότι ο νιόπαντρος πρατηριούχος δεχόταν απειλές από έναν Ηρακλειώτη επιχειρηματία και ότι δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε σε ραντεβού θανάτου.

Ο Ηλίας Σπαντιδάκης είχε παντρευτεί μόλις τον περασμένο Ιούνιο και η οικογένειά του υποστηρίζει ότι δεν είχε λόγους να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας. Σε αυτή την εικασία τούς οδηγεί κυρίως το γεγονός ότι τα τελευταία λεπτά πριν από τον θάνατό του απενεργοποίησε για άγνωστο λόγο τις κάμερες που κατέγραφαν εικόνα στο εσωτερικό του πρατηρίου.

«Υπήρχε κάμερα με καταγραφικό υλικό, η οποία δεν έχει καταγράψει το επίμαχο δεκάλεπτο. Αυτό έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του θύματος, το οποίο φαίνεται στην κάμερα να βγάζει την παροχή και να κλείνει την καταγραφική συσκευή» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Βουλγαράκης.

Το μυστήριο εντείνει ακόμη περισσότερο η παρουσία δύο ανθρώπων στο πρατήριο που διατηρούσε το θύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το υλικό που πρόλαβαν να καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας δεν φαίνεται ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ τους. Πάντως, είναι άγνωστο τι μπορεί να συζήτησαν με τον 33χρονο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο πρατήριο, αφού οι κάμερες δεν καταγράφουν ήχο. Ωστόσο, ένας από τους δύο άνδρες φαίνεται ότι παρέμεινε για πάνω από μία ώρα στον χώρο…

Η Σοφία Σπαντιδάκη ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή να πρωταγωνιστήσει στην ινδική ταινία «The war of eyes», μαζί με τον αστέρα του Bollywood Salman Khan. Tην ταινία υπογράφει και σκηνοθετεί ο βραβευμένος Ινδός σκηνοθέτης Jeet Rajasthani, με 150 ταινίες στο Bollywood και 27 βραβεία. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν στην Κρήτη και όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» η ηθοποιός, που βιώνει το δικό της δράμα, θα έκανε guest εμφάνιση και ο εξάδελφός της, με τον οποίο ήταν σαν αδέλφια.

«Eίχαμε καθημερινή επαφή και είχαμε τεράστια αδυναμία ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, ήταν να παίξει και στην ταινία μου που θα γυριστεί στην Κρήτη. Ήταν ένας πολύ αισιόδοξος άνθρωπος με όρεξη και όνειρα για τη ζωή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει αυτοκτονήσει. Είμαι 100% σίγουρη» λέει η Σοφία Σπαντιδάκη.

6 7 Φ3 DSC065962
Σε βίντεο κλιπ με Ινδό συνάδελφό της

Για το θρίλερ με τον θάνατο του 33χρονου, η εντυπωσιακή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι πίσω από τον θάνατο του Ηλία κρύβεται ένας επιχειρηματίας από το Ηράκλειο που φέρεται ότι τον εκβίαζε.

«Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι τον εκβίαζαν. Μου είχε πει ότι είχε κάποιους διαπληκτισμούς με κάποιον επιχειρηματία από το Ηράκλειο που τον εκβίαζε συνεχώς για οικονομικούς λόγους. Υπήρξε ένας πολύ έντονος καβγάς μεταξύ τους λίγο καιρό πριν βρεθεί νεκρός. Μάλιστα, είχαν και δικαστική διαμάχη με μηνύσεις. Το λάθος του Ηλία ήταν ότι είχε παιδική ψυχή και δεν πίστευε ποτέ ότι κάποιος θα έφτανε στο σημείο να τον σκοτώσει. Πλήρωσε την αθωότητά του» υποστηρίζει.

Η Σοφία Σπαντιδάκη υποστηρίζει πως ο άνδρας που συνάντησε τον Ηλία στο βενζινάδικο λίγο πριν βρεθεί νεκρός ήταν αυτός που τον δολοφόνησε κατ’ εντολήν του επιχειρηματία.

«Η οικογένειά μας πιστεύει ότι αυτός που τον επισκέφθηκε στις 9 το πρωί ήταν άνθρωπος του επιχειρηματία από το Ηράκλειο που τον εκβίαζε και είναι ο δολοφόνος του. Μάλιστα, ακόμη ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία είναι ότι ο Ηλίας έχει χτυπηθεί πίσω στο κεφάλι, τον πυροβόλησαν από πίσω. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα εγκληματολογικά αποτελέσματα, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και στην ελληνική Δικαιοσύνη» καταλήγει η όμορφη ηθοποιός.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Αντώνη Βουλγαράκη, το πρωινό πριν από την τραγωδία ο 33χρονος βενζινοπώλης έφτασε στην επιχείρηση και συνομίλησε με τον παππού και τη γιαγιά του, οι οποίοι διαμένουν πάνω από το πρατήριο, ενώ ο άνδρας που βρισκόταν για πάνω από μία ώρα μαζί του στο κατάστημα κατέθεσε ότι ο Ηλίας δεν φαινόταν θλιμμένος ή σκεπτικός.

«Ακόμη και σε εκείνον φαίνεται μη εξηγήσιμο το γεγονός» σημείωσε ο συνήγορος.
Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση αναμένοντας τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα διευκρινίσουν τις συνθήκες θανάτου του 33χρονου.

6 7 Φ2 o 16
Το βενζινάδικο όπου βρέθηκε νεκρός ο Ηλίας Σπαντιδάκης

Τα «πάρε δώσε» με τη Δικαιοσύνη, τα καλάσνικοφ και ο πυροβολισμός άνδρα στα πόδια

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πάντως, ο Ηλίας Σπαντιδάκης είχε πρόσφατα εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη για διάφορες ποινικές υποθέσεις και, μάλιστα, είχε καταδικαστεί πρωτόδικα. Πριν από έναν μήνα είχε εμπλακεί στην υπόθεση με το φορτηγό που μετέφερε τέσσερα καλάσνικοφ και 122.566 σφαίρες, ενώ λίγο καιρό πριν φέρεται ότι είχε πυροβολήσει έναν άνδρα σε βενζινάδικο στο Ηράκλειο τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Η οικογένεια του θύματος δεν αποκλείει ο θάνατός του να σχετίζεται και με αυτή την υπόθεση, καθώς ένας εκ των δύο ανδρών που βρίσκονταν στο πρατήριο λίγο πριν από τον θάνατό του είναι φίλος του ανθρώπου που είχε πυροβολήσει.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...