Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Μπήκε ο δαίμονας μέσα της! Κατακρεούργησε με μαχαίρι τη μητέρα της

Αδιέξοδο συναντούν αστυνομικοί και ψυχολόγοι στην προσπάθειά τους να λύσουν τον «γόρδιο δεσμό» στο μυαλό ενός 14χρονου κοριτσιού, το οποίο βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ για άγνωστη αιτία και κατακρεούργησε τη 48χρονη μητέρα της την ώρα που κοιμόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, στα Καμίνια του Πειραιά.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Η παρ’ ολίγον μητροκτόνος εμποδίστηκε την τελευταία στιγμή από τη δίδυμη αδελφή της να αποτελειώσει τη μητέρα τους, ωστόσο παρουσιάζει κενό μνήμης και δεν μπορεί να εξηγήσει πώς «μπήκε ο δαίμονας μέσα της» και αν επηρεάστηκε από το βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε επί ώρες στο τάμπλετ προτού πέσει για ύπνο, για το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν ωμής βίας!

Δύσκολα περιγράφουν οι λέξεις όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο μικρό διαμέρισμα της οδού Μπούρα, περασμένες 2 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, και θυμίζουν «Ψυχώ».

Οι δίδυμες κοιμούνταν όταν ξαφνικά η Λ. πετάχτηκε από το κρεβάτι της και πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι μήκους 23 εκατοστών, πλησίασε το ράντσο στο οποίο κοιμόταν η μητέρα της στο σαλόνι και άρχισε να το ανεβοκατεβάζει με μανία στο κορμί της!

Οι κραυγές πόνου και αγωνίας της 48χρονης μητέρας αναστάτωσαν την ήσυχη γειτονιά στα Καμίνια και ξύπνησαν τη 14χρονη Α., η οποία «πάγωσε» βλέποντας τη δίδυμη αδελφή της να κρατάει σαν χαμένη το αιματοβαμμένο μαχαίρι και την αιμόφυρτη μητέρα της να καλεί σε βοήθεια!

Ξύπνησε από εφιάλτη

Αμέσως πήρε το μαχαίρι από τα χέρια της Λ. και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Την ίδια στιγμή, σαν να ξύπνησε από έναν εφιάλτη, η Λ. τηλεφώνησε κλαίγοντας στον σύντροφο της μητέρας της που κατοικεί πολύ κοντά και του ζήτησε βοήθεια, με αποτέλεσμα να φτάσει έντρομος στο διαμέρισμα μαζί με τον 15χρονο γιο του.

Ασθενοφόρο παρέλαβε την καταματωμένη μητέρα και τη μετέφερε στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα και στην κοιλιά, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για σπληνεκτομή. Η άτυχη γυναίκα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη, είχε συνολικά τρία τραύματα στον αριστερό βραχίονα και ένα στον ώμο, δύο στον μαστό και τέσσερα στην κοιλιά, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκε και η 14χρονη Λ., καθώς πάνω στην ορμή με την οποία μαχαίρωνε τη μητέρα της έχει τραυματιστεί και η ίδια στο χέρι, στο γόνατο και στον μηρό. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο πήγαν στο διαμέρισμα και κατέσχεσαν το μαχαίρι και ό,τι άλλο βρήκαν στον χώρο ως πειστήρια, ενώ έλαβαν καταθέσεις από τις οποίες προέκυψε ότι οι δίδυμες είχαν άριστη σχέση τόσο με τη μητέρα τους και τον πατέρα τους, από τον οποίο η 48χρονη έχει πάρει διαζύγιο, όσο και με τον σύντροφο της τραυματισμένης γυναίκας.

Με εντολή εισαγγελέα η έφηβη παρέμεινε σε προστατευτική φύλαξη και την εξέτασε παιδοψυχίατρος, ο οποίος όμως δεν εντόπισε προβλήματα ψυχικής υγείας. Η ίδια η Λ., που είναι άριστη μαθήτρια, εξακολουθεί να μη βρίσκεται σε θέση να εξηγήσει τι την οδήγησε στη φρικιαστική πράξη της.

Από την κατάθεση της δίδυμης αδελφής της προκύπτει ότι η 14χρονη φέρεται ότι έπαιζε ως αργά βιντεοπαιχνίδια προτού ξαπλώσει στο κρεβάτι της, χωρίς ωστόσο ο ψυχίατρος που την εξέτασε να διαπιστώσει διασύνδεση με όσα ακολούθησαν.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ με εντολή του εισαγγελέα η έφηβη αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας της ενώπιον επιμελητή και ορίστηκε η αξιολόγησή της με νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...