Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Ερμής χτυπά τα τύμπανα του πολέμου!

Ηχούν εκκωφαντικά τα τύμπανα του πολέμου εν όψει του σκληρού αστρολογικού φαινομένου που θα συμβεί τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου κι έχει ταυτιστεί με σημαντικά και άγρια παγκόσμια γεγονότα, όπως συρράξεις, συγκρούσεις και κατάχρηση εξουσίας.

Η διέλευση του Ερμή, του ψυχοπομπού που έπαιρνε τις ψυχές από την Αχερουσία λίμνη μπροστά από τον Ήλιο, στις 14.00 ώρα Ελλάδος (ορατή και στη χώρα μας) με ολοκλήρωση στις 15.30 της ίδιας ημέρας συνδέεται άρρηκτα με τη ζωή και τον θάνατο.

Αυτό, σύμφωνα με την πολιτική και κοινωνική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, προκύπτει και από την πρόσθεση των αριθμών της συγκεκριμένης ημερομηνίας (11/11/2019) με άθροισμα τον αριθμό 33, γνωστό και ως δάσκαλο των δασκάλων.

Η διέλευση – έκλειψη του Ερμή πραγματοποιήθηκε τα έτη 1789 (συντέλεσε στην αρχή της Γαλλικής Επανάστασης με το σύνθημα «Ελευθερία, ισότης, αδελφότης») 1927, 1937, 1940, 1953, 1957 (ΕΟΚ), 1960, 1973 (άνοιξε τον δρόμο για την πτώση της χούντας), 1986 (Τσερνόμπιλ), 1993 (συνέπεσε με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη), 1999 (κραχ του Χρηματιστηρίου στην Ελλάδα, σεισμοί με νεκρούς σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα), 2003 και 2006.

4939476

Επανάσταση

Η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers προβλέπει μεγάλες αλλαγές σε όλο τον πλανήτη: «Οι επαναστάσεις των λαών απέναντι στην παγκόσμια δικτατορία θα αλλάξουν τον πλανήτη και η αναμέτρηση Φωτός και Σκότους θα είναι στα στενά των… Δαρδανελίων»!

Η χώρα μας είναι αυτή που θα καθορίσει την αναγέννηση των λαών και της Ιστορίας. Όπως λέει ο Κωστής Παλαμάς, «Βοσκοί στη μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι! Οι λύκοι. Στα όπλα, Ακρίτες. Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί, καλαμαράδες και δημοσκόποι και μπολσεβίκοι, για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί».

Ασφυκτικός κλοιός από Μεταναστευτικό, σεισμούς και εκλογικούς αιφνιδιασμούς

4912091

Η Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers, έρχεται αντιμέτωπη με μια μορφή πολέμου χωρίς όπλα, με ακραία καιρικά φαινόμενα, πλημμύρες και σεισμούς, αλλά και πολιτικά φαινόμενα, όπως ανασχηματισμός της κυβέρνησης και πιθανός διπλός εκλογικός αιφνιδιασμός το 2020.

«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας καλείται πλέον να λύσει το Μεταναστευτικό, το οποίο θα προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις επηρεάζοντας τις διπλωματικές σχέσεις, ενώ στην οικονομία υπάρχει βαθιά ανάσα. Η τρομοκρατία αναπτύσσεται στην Ευρώπη μαζί με φονικές καταστροφές, όπως έχω ήδη δημοσιεύσει σε προηγούμενα φύλλα της “Espresso» λέει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει:

«Ο οπισθοδρομικός Ερμής συνδέεται γενικά με τις καταστροφές της επικοινωνίας και της τεχνολογίας, με νευρικό άγχος, καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και χαμένα αντικείμενα. Εντούτοις, προσφέρει φιλική κοινωνική επιρροή, επειδή βρίσκεται δίπλα στην Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ειρήνης. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα είναι σε κατάσταση ροής κατά την οπισθοδρόμηση, οπότε αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων. Ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες δεν θα είναι ακόμα διαθέσιμες και άλλες μπορεί να είναι αναξιόπιστες ή ανέντιμες. Εάν πηγαίνετε σε ένα οδικό ταξίδι, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εκ των προτέρων συντηρήσει το αυτοκίνητό σας».

Η «πανσέληνος του πάγου» πυροδοτεί εξεγέρσεις

ESR 0911 0111 CMYK

Στις 12 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται μια ισχυρή πανσέληνος σε ένα βίαιο ζώδιο Ταύρου – Σκορπιού, που είναι γνωστή και ως «πανσέληνος του πάγου». Οι εξεγέρσεις νέων θα αποτελέσουν αφετηρία για την αναγέννηση, ενώ δυναμώνουν ο φυλετισμός, ο εθνικισμός και άλλες προκαταλήψεις. Οι χρηματιστηριακές αγορές θα εξακολουθήσουν να είναι απρόβλεπτες, ενώ, σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου, ετοιμάζεται παγκόσμιο κραχ.

«Η Τουρκία είναι το κράτος που θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και από επιθέσεις. Η ίδρυση του κουρδικού κράτους σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή. Ο εμπορικός πόλεμος μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας θα συνεχίσει να εκκρεμεί και να συζητείται ως τις 3 Δεκεμβρίου, όταν ο Δίας μπαίνει στο εμπορικό ζώδιο του Αιγόκερου για έναν κύκλο 12 μηνών. Το Κογκρέσο θα επιδιώξει με σθένος τη διαδικασία επιβολής. Ωστόσο, η Γερουσία των ΗΠΑ θα αποτελέσει το μπλοκάρισμα οποιασδήποτε αμφισβήτησης του προέδρου Τραμπ».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...