Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Θρίλερ με νεκρό εραστή σατανικής παπαδιάς!

Σε θρίλερ με πολύ σασπένς εξελίσσεται ο εντοπισμός ενός νεκρού άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στα Κρέστενα Ηλείας, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Και αυτό γιατί, όπως προέκυψε, η σορός ανήκει στον 38χρονο πρώην εραστή της σατανικής παπαδιάς Θεοδώρας Καρβελά, η οποία «σφράγισε» το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του 53χρονου ιερέα συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2012!

Το πτώμα του 38χρονου ανακάλυψαν τυχαία δύο Αλβανοί εργάτες επιστρέφοντας από τη δουλειά τους στα χωράφια, σύμφωνα με το ilianews.gr. Στη θέση Μοσχούλα Κρεστένων, κοντά στον δρόμο προς Καλλίκωμο, οι δύο αλλοδαποί διέκριναν ένα σώμα πεσμένο στο έδαφος και, πλησιάζοντας κοντά για να δουν τι είχε συμβεί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο και αποκρουστικό θέαμα. Ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός και, μάλιστα, η σορός του βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης!

Σε κατάσταση σοκ, οι εργάτες ενημέρωσαν έναν κάτοικο της περιοχής, που με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν λίγο αργότερα στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την κατάσταση της σορού εικάζεται ότι ο 38χρονος βρισκόταν στο σημείο εκείνο τουλάχιστον 10 ημέρες προτού εντοπιστεί.

Την ίδια ώρα η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί δεν παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, φως στα αίτια θανάτου του 38χρονου αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή Πατρών, ο οποίος θα διενεργήσει τη νεκροτομή.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, πάντως, εντοπίζεται στην ταυτότητα του νεκρού, καθώς οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ταυτοποιήσουν τη σορό ανακάλυψαν με μεγάλη έκπληξη πως επρόκειτο για τον 38χρονο Γιάννη Μιχόπουλο, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 53χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου από τους Κρουνούς, το 2012.

Καταδίκη σε ισόβια

Λίγο μετά το έγκλημα ο 38χρονος είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε υποστηρίξει ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει εραστής της διαβολικής παπαδιάς, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια ως ηθική αυτουργός στη δολοφονία του συζύγου της. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι εκείνος ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην 51χρονη και στον συνομήλικό της Νίκο Παναγόπουλο, που πάτησε τελικά τη σκανδάλη, καθώς ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είχε φέρει σε επαφή το σατανικό ζευγάρι.

Όπως είχε πει τότε, ο ίδιος γνώρισε την παπαδιά ενώ βρισκόταν στη φυλακή για ένα έγκλημα που είχε διαπράξει. Εκείνη την περίοδο έκανε τηλεφωνήματα σε ιερείς, ζητώντας τους οικονομική ενίσχυση, και τυχαία κάλεσε και τον αριθμό του σπιτιού του 53χρονου ιερωμένου. Έτσι, ξεκίνησε να μιλάει με την 51χρονη, η οποία ανταποκρίθηκε με προθυμία στην έκκλησή του για βοήθεια και άρχισε να του στέλνει χρήματα στη φυλακή, δίνοντάς του συνολικά 2.300 ευρώ.

Όταν ο 38χρονος αποφυλακίστηκε συνάντησε την παπαδιά και σύναψαν ερωτική σχέση, που όμως δεν προχώρησε πολύ. Ωστόσο, κατά τα λεγόμενά του, το διάστημα που ήταν μαζί, η 51χρονη του ζητούσε να τη βοηθήσει να «βγάλει από τη μέση» τον 53χρονο κληρικό!

f2 Papas kai papadia
Η Θεοδώρα Καρβελά με τον παπά σύζυγό της

Με κυνηγετικό όπλο

Όπως είχε προσθέσει, μάλιστα, κάποιες φορές του έλεγε ότι ο άντρας της τη χτυπούσε, χωρίς ο ίδιος να έχει δει κάποιο σημάδι στο σώμα της. Λίγους μήνες αργότερα η αδίστακτη παπαδιά γνώρισε τον μετέπειτα εραστή της, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2012 θα έπαιρνε το κυνηγετικό όπλο του και θα έστηνε καρτέρι θανάτου στον 53χρονο κληρικό, σε μια πάροδο της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, κοντά στα Κρέστενα.

Ο άτυχος 38χρονος είχε υποστηρίξει ακόμη πως, όταν η 51χρονη βρήκε νέο εραστή, του ζητούσε πίσω τα χρήματα που του είχε δώσει και έβαζε τον μετέπειτα δολοφόνο του συζύγου της να τον χτυπάει. Όμως, ούτε η συμπεριφορά της αυτή αλλά ούτε και όσα αποκαλύφθηκαν στην πορεία για τον ρόλο της στη δολοφονία του συζύγου της έκαναν τον 38χρονο να πάψει να είναι ερωτευμένος μαζί της, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή!

Ο κύκλος του αίματος που άνοιξε το 2004 και τα μυστικά μιας τρώγλης

Ο 38χρονος Γιάννης Μιχόπουλος, το πτώμα του οποίου ανακαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, είχε πίσω του μια τραγική ιστορία, η οποία ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο χωριό Κρουνοί, στα Κρέστενα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το 2004 είχε δολοφονήσει τον πατέρα του μαζί με τον παππού του!

Αφού εξέτισε το μεγαλύτερο μέρος της ποινής του, ο 38χρονος αποφυλακίστηκε με διάταξη το 2011 και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, βάσει των οποίων ήταν υποχρεωμένος να δίνει κάθε τόσο το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Από τότε ζούσε σε μια τρώγλη, απομονωμένος από όλους βυθισμένος στις δικές του σκέψεις και μυστικά. Σε μικρή απόσταση από αυτό το φτωχικό σπίτι βρέθηκε νεκρός από τους δύο περαστικούς.

f4 4
Η τρώγλη στην οποία ζούσε ο 38χρονος

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...