Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

Έμπνευση & έρωτας με φόντο τον Νείλο για την Ευγενία Νιάρχου

Η jetsetter, σχεδιάστρια κοσμημάτων και «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου...

«Με έγδυσαν αστυνομικοί» καταγγέλλει ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου

«Οι φρουροί της διμοιρίας των ΜΑΤ μού φέρθηκαν βίαια, με έσπρωξαν, με έγδυσαν στη μέση του δρόμου και μου επιτέθηκαν στη γειτονιά όπου ζω εδώ και πολλά χρόνια».

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλλει μέσω της «Espresso» ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου. Παρότι ο ίδιος έχει παίξει σε πολλά σίριαλ με ευφάνταστα σενάρια, όπως η «Λάμψη», «Ελλάς, το μεγαλείο σου» και «Το τρίτο στεφάνι», ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα του συνέβαινε (χθες το πρωί) και στην πραγματικότητα κάτι που θα έμοιαζε με ακραίο σενάριο. Και μάλιστα στη γειτονιά του, συγκεκριμένα στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη, στα Εξάρχεια, τα οποία είναι το άντρο των μπαχαλάκηδων.

«Καθώς περπατούσα στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου είχα δώσει ραντεβού με τη σύζυγό μου (σ.σ.: την ηθοποιό Στάμυ Κακαρά), διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας με έναν φρουρό έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Κι ενώ προχώρησα μερικά μέτρα και χωρίς να συμβεί τίποτα μεταξύ μας, θεώρησε σωστό να βάλει κάποιους συναδέλφους του να με σταματήσουν για έλεγχο. Αρνήθηκα ευγενικά γιατί δεν ήθελα αυθαίρετα να δώσω τα στοιχεία μου στον οποιονδήποτε. Εκείνοι μου επιτέθηκαν, με έσπρωξαν και με το πρόσχημα ότι εγώ αρνήθηκα την έρευνα μου έκαναν όσα σας προείπα.

Εγώ ο ίδιος μάλιστα ζήτησα να πάμε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ ζήτησα να έρθει και ο αστυνομικός, ο οποίος έδωσε την εντολή για όλα τα παραπάνω. Καθώς περίμενα για αρκετή ώρα να έρθει το περιπολικό από το Α.Τ. Εξαρχείων, με έγδυσαν για να με ελέγξουν. Όλα αυτά -τονίζω- έγιναν μέσα στον δρόμο με το πρόσχημα ότι με θεώρησαν ύποπτο» περιγράφει στην «Espresso» φανερά ταραγμένος ο ηθοποιός, ενώ, όπως καταγγέλλει, ο αστυνομικός που δημιούργησε το θέμα, καθώς και ο διοικητής της διμοιρίας των ΜΑΤ, που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο Α.Τ. Εξαρχείων».

Η ηθοποιός Στάμυ Κακαρά, επίσης θορυβημένη, μας μιλά κι αυτή για το συμβάν στα Εξάρχεια: «Ο άντρας μου κι εγώ δεν είμαστε τρομοκράτες. Αντιθέτως, ζούμε στα Εξάρχεια και είμαστε κατά των μπαχαλάκηδων και υπέρ της ηρεμίας. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να ξεγυμνώσουν τον σύζυγό μου μέσα στην ίδια μας τη γειτονιά για έλεγχο. Αισθάνθηκα ντροπή και μόνο που το άκουσα από τα χείλη του. Όταν τον μετέφεραν στο Α.Τ. Εξαρχείων, επειδή οι άνδρες εκεί μας γνωρίζουν, μας φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαριστούμε θερμά» αναφέρει.

Προσαγωγή στο Α.Τ.

Από την άλλη πλευρά, αστυνομικές πηγές δίνουν στην «Espresso» τη δική τους εκδοχή για το γεγονός: «Οι αστυνομικοί της διμοιρίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από επεισόδιο με τον πολίτη, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Ωστόσο, ο ίδιος δεν είχε μαζί του ΔΑΤ. Για την εξακρίβωση στοιχείων του ο επικεφαλής της δύναμης επικοινώνησε με το Κέντρο και ζήτησε τη συνδρομή περιπολικού για να τον προσαγάγουν στο τμήμα. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα φιλικός με το πλήρωμα του περιπολικού. Στο Α.Τ. Εξαρχείων και μετά την εξακρίβωση στοιχείων του, καθώς δεν προέκυψε οτιδήποτε επιβαρυντικό σε βάρος του, αφέθηκε ελεύθερος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

Ο αδερφός της Νταϊάνα κακοποιήθηκε στα 11 του

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ενήλικη γυναίκα έπεσε ο μικρότερος...