Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Κόλαση με παντρεμένη νυμφομανή

Το ένα σπίτι πίσω από το άλλο κλείνει με την αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητά της μια νυμφομανής 40χρονη λογίστρια που, αν και παντρεμένη, έχει κάνει άνω κάτω ένα ολόκληρο χωριό στην Αιτωλοακαρνανία, το οποίο έχει μετατραπεί σε νέα «Σόδομα και Γόμορρα», με τους κατοίκους του να έχουν χάσει τον ύπνο τους, τρέμοντας τις… αποκαλύψεις!

Εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, στο κατά άλλα ήσυχο χωριό, τα διαζύγια λόγω μοιχείας διαδέχονται το ένα το άλλο και ο δικηγόρος που τα αναλαμβάνει έχει περιλάβει σε όλα το ίδιο όνομα: αυτό της μελαχρινής καλλονής, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που είναι η «πέτρα του σκανδάλου» και, όπως συζητιέται σε καφετέριες και καφενεία, δεν έχει αφήσει… άνδρα για άνδρα! Το «ρεπερτόριό» της περιλαμβάνει από παντρεμένους μέχρι 20χρονους νεαρούς, που επιστρέφουν στο πατρικό τους όταν υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία

Επ’ αυτοφώρω

Το… διαρκές σκάνδαλο μπορεί να ψιθυρίζεται εδώ και χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες, ωστόσο τον τελευταίο μήνα φαίνεται πως έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, μετά την επ’ αυτοφώρω «σύλληψη» της 40χρονης «επί τω έργω» με έναν παντρεμένο επιχειρηματία.

Μόλις η εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα πήγε τα παιδιά της στο σχολείο, άνοιξε το φοροτεχνικό της γραφείο για να πιάσει δουλειά. Όμως, λίγη ώρα αργότερα, την επισκέφθηκε εκεί ο συνομήλικός της επιχειρηματίας, δίχως να φαντάζεται ότι είχε γίνει «σκιά» του η σύζυγός του, καθώς είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά της.

Ακατάλληλες σκηνές

Η 38χρονη γυναίκα άφησε λίγο χρόνο να κυλήσει κι έπειτα «μπούκαρε» μαινόμενη στο γραφείο, όπου έπιασε το παράνομο ζευγάρι σε σκηνές… ακατάλληλες δι’ ανηλίκους! Οι φωνές της απατημένης ξεσήκωσαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο και αρκετοί περαστικοί, που ανησύχησαν, μπήκαν στο γραφείο για να δουν τι είχε συμβεί… Όσα εκτυλίχθηκαν είναι αδύνατον να περιγραφούν με λόγια. Οι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να τραβήξουν τα χέρια της έξαλλης «κερατωμένης» από τα μαλλιά της λογίστριας και να την οδηγήσουν στο σπίτι της.

Εκεί, όπως πληροφορήθηκε η «Espresso», κατέφθασαν αργά το απόγευμα και οι γονείς της «πέτρας του σκανδάλου», παρακαλώντας τη να μη δώσει συνέχεια στο περιστατικό για να μη φτάσει στα αυτιά του γαμπρού τους. Την επομένη, η 38χρονη μάζεψε τα πράγματά της και πήγε στην Αθήνα μαζί με τα παιδιά της για να μείνουν στους γονείς της, ενώ ο «άτακτος» επιχειρηματίας έκλεισε πριν από λίγες ημέρες την επιχείρησή του και τους ακολούθησε στην Αθήνα, ελπίζοντας ίσως να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το πρώτο σπίτι που προσπάθησε να κλείσει -ή έκλεισε- η ξαναμμένη μελαχρινή παντρεμένη. Πριν από περίπου δύο χρόνια, η κουμπάρα της -η οποία τής έχει βαφτίσει ένα από τα ανήλικα παιδιά της- βρήκε στο κινητό του συζύγου της φωτογραφίες της 40χρονης σε άκρως ερωτικές πόζες! Ξαπλωμένη στο κρεβάτι και φορώντας μόνο το σουτιέν της, η 40χρονη καλούσε τον κουμπάρο για μία ακόμη βραδιά γεμάτη σεξ και πάθος. Μετά το σοκ που υπέστη, η νονά κατέφυγε στον δικηγόρο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η οποία αναμένεται να συζητηθεί σε λίγες ημέρες.

Την ίδια κατάληξη είχαν και τα ερωτικά παραστρατήματα ενός λογιστή και ενός οδηγού ταξί, που μαγεύτηκαν από τα κάλλη της 40χρονης λογίστριας και ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ορέξεις τόσο της ίδιας όσο και τις δικές τους. Μάλιστα, ο τελευταίος καταστράφηκε, αφού η γυναίκα του έμαθε τα πάντα και φρόντισε να του πάρει ακόμη και το ταξί, μια και η άδεια ήταν στο όνομά της!

Άξιου απορίας, πάντως, είναι το γεγονός ότι η «καυτή» ερωτική ζωή της 40χρονης δεν έχει φτάσει ακόμη στα αυτιά του συζύγου της! Αλλά, όπως λένε και οι συγχωριανοί τους, «ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος», καθώς κανείς δεν τολμά να του πει το παραμικρό!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...