Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ένα ζευγάρι που είχε χωρίσει ξανασμίγει

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Instagramικά παιχνιδάκια για Μάστορα και Καληφώνη

Χωρισμός ή απλώς μια κρίση στη σχέση του ζευγαριού;...

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Σκότωσε στο ξύλο τον εραστή της γυναίκας του

Άγριο έγκλημα πάθους με μήλον της Έριδος μια γυναίκα συγκλονίζει την Ιθάκη!

Ένας 40χρονος Βρετανός ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από έναν 54χρονο Έλληνα -διατηρεί σούπερ μάρκετ στο νησί-, ο οποίος πίστευε ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει 42χρονη Νοτιοαφρικανή σύζυγό του και μητέρα της 8χρονης κόρης του.

Ο καβγάς έγινε το μεσημέρι τού Σαββάτου όταν ο επιχειρηματίας άρχισε να γρονθοκοπεί και να κλοτσάει τον άτυχο αλλοδαπό εγκαταλείποντάς τον στη συνέχεια αβοήθητο. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, η γυναίκα του σκόπευε να ακολουθήσει τον εραστή της στην πατρίδα του παίρνοντας μακριά το παιδί τους, κάτι που εκείνος δεν μπορούσε να επιτρέψει!

Σε ξενοδοχείο

Το κακό έγινε σε ξενοδοχείο στο Βαθύ όπου διέμενε από την Πέμπτη ο 40χρονος, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο νησί για να πάρει μαζί του τη 42χρονη Νοτιοαφρικανή και την κόρη της.Ο επιχειρηματίας πήγε και τους βρήκε και αμέσως ξέσπασε έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, παρουσία της πέτρας του σκανδάλου. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και ο εκτός εαυτού 54χρονος κατάφερε δυνατά χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια του στο κεφάλι και στο σώμα του νεότερου άντρα.

Ο Βρετανός έπεσε αιμόφυρτος και αναίσθητος στο δάπεδο, ενώ ο δράστης και η γυναίκα του έφυγαν με ταξί για το σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται σε χωριό του βόρειου τμήματος της Ιθάκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το επόμενο πρωί η γυναίκα επέστρεψε ανήσυχη στο ξενοδοχείο για να δει αν ο φίλος της ήταν καλά. Τον βρήκε στο δωμάτιό του αιμόφυρτο και προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, αλλά είδε ότι δεν αντιδρούσε. Αρχικά νόμιζε ότι κοιμόταν, αλλά, όταν δεν ανταποκρινόταν στα σκουντήματα και στις φωνές της, κατάλαβε ότι είχε συμβεί κάτι κακό. Τότε, ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα και το Κέντρο Υγείας αλλά ήταν αργά, καθώς ο άτυχος Βρετανός είχε υποκύψει στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της νύχτας!

10 11 φ100 75474132 1178272635691894 2382916309009563648 n
Η Νοτιοαφρικανή σύζυγος του δράστη με την κορούλα τους

Ήσυχος άνθρωπος

Περνώντας οι μέρες ανοίγουν στόματα και αποκαλύπτονται πτυχές του εγκλήματος. Άτομα από το περιβάλλον του δράστη μιλούν για έναν άνθρωπο ο οποίος ουδέποτε είχε δώσει δικαιώματα και δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει μία ζωή.

Όπως λένε, είχε αποδεχτεί τον χωρισμό, αλλά όχι το γεγονός ότι η γυναίκα του ήθελε να πάρει μακριά του το παιδί τους, καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του μακριά από τη μικρή. Ο 54χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης, ενώ συνελήφθη και η 42χρονη για έκθεση σε κίνδυνο ζωής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...