Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Ξεχασμένη στο ψυγείο η Ρένα Πάντα

Η Ρένα Πάντα βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών. Η σπουδαία τραγουδίστρια, που έφυγε από τη ζωή άδικα και πρόωρα, σε ηλικία μόλις 61 ετών, καθώς δεν είχε κανέναν συγγενή στη ζωή, παραμένει άθαφτη, στα ψυγεία του νεκροτομείου, για πέμπτη συνεχή ημέρα, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η κηδεία της.

Από τον ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Την παραπάνω τραγική είδηση φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Espresso», με σχετικές αποκαλύψεις που μας κάνουν κατ’ αποκλειστικότητα ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που πρόσφερε χρήματα για να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτό το μακάβριο δράμα, που σίγουρα δεν αξίζει στη σημαντική καλλιτέχνιδα, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στο πεντάγραμμο. Δυστυχώς, όταν τα φώτα σβήνουν πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν αυτή την κατάληξη, μένοντας μόνοι και ξεχασμένοι ακόμη και στο… τελευταίο τους ταξίδι.

f4 KOSTAS VENETSANOS
Ο Κώστας Βενετσάνος

«Η Ρένα δεν είχε κανέναν στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα, ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης μας» δηλώνει συγκινημένος στην «Espresso» ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος παραδέχεται πως ο πρώτος που ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμά του ήταν ο συνάδελφός της Ρένας Πάντα, Δάκης.

f3 SPIROS MPIMPILAS
Ο Σπύρος Μπιμπίλας

Μιλώντας για το εν λόγω απίστευτο γεγονός και ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρει πως είναι ό,τι πιο φρικτό θα μπορούσε να συμβεί σε έναν τόσο αξιοπρεπή άνθρωπο, όπως ήταν η συγκεκριμένη τραγουδίστρια.

«Με ενημέρωσαν ο Κώστας Βενετσάνος και ο Σπύρος Μπιμπίλας γι’ αυτή τη μακάβρια εξέλιξη. Εκείνο που έχω μάθει με έχει σοκάρει και δεν μπορώ να το ξεπεράσω είναι ότι για πέμπτη ημέρα η Ρένα βρίσκεται στο ψυγείο και περιμένουν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να γίνει η κηδεία της. Αν είναι δυνατόν!» λέει ο Δάκης στην «Espresso» και συνεχίζει αναπολώντας κάποιες από τις στιγμές του παρελθόντος που τους ένωσαν καλλιτεχνικά.

«Η Ρένα ήταν ένα σπουδαίο κορίτσι, μια υπέροχη φωνή, που δεν της έπρεπε ένα τέτοιο άδοξο τέλος. Νομίζω ότι η Ρένα Πάντα και η φωνή της δεν αντιμετωπίστηκαν όπως έπρεπε. Είχε επιτυχία τη δεκαετία του ’80. Είχαμε κάνει ένα τραγούδι για το φεστιβάλ της Eurovision, το “Μόνο εσύ”, και είχαμε κάνει και έναν δίσκο, με τίτλο “Πέθανε η αγάπη για εμάς”. Επίσης, μου είχε κάνει σεκόντο σε διάφορα τραγούδια. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν σε μια βραδιά που είχε διοργανώσει πέρυσι το ΤΑΣΕΗ στο θέατρο Βέμπο. Εκεί τραγουδήσαμε μαζί και είπαμε μάλιστα να βρεθούμε και να συνεργαστούμε ξανά. Δυστυχώς, όταν εμείς κάνουμε όνειρα ο Θεός γελάει» καταλήγει ο Δάκης.

f2 RENA PANTA DAKIS
Αγκαλιά με τον Δάκη

Η Ρένα Πάντα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στα Πατήσια, την περασμένη Παρασκευή από την Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η οποία ανησύχησε επειδή είχε δύο μέρες να τη δει. Αν και συνεργάστηκε με πολλά μεγάλα ονόματα των 70s και 80s, η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της, χωρίς δουλειά και φίλους.

Η ίδια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. «Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα κι όλοι κάνουμε λάθη» είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, πέρυσι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...