Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Πάτος! Στην ουρά 5.000 Έλληνες για το «Big Brother»

«Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω» είχε γράψει η συγγραφέας Γαλάτεια Καζαντζάκη. Κι είχε απόλυτο δίκιο, καθώς οι αξίες της ελληνικής κοινωνίας φαίνεται πως συνδέονται πλέον με το εύκολο χρήμα και τη γρήγορη δημοσιότητα. Κι αυτό με οποιοδήποτε τίμημα…

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια: στις 5.000 έφτασαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο «Big Brother», το πρώτο reality της ελληνικής τηλεόρασης, που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Σκάι, κατά πάσα πιθανότητα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.

Εύκολη λύση

Μόλις άρχισε να προβάλλεται το τρέιλερ και έγινε γνωστό ότι ο νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο της τάξεως των 100.000 ευρώ, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά, το ίδιο και τα πληκτρολόγια, με τις αιτήσεις να στέλνονται μαζικά στο κανάλι του Φαλήρου.

Το γεγονός δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι μπροστά σε ένα τέτοιο ποσό είναι χιλιάδες οι Έλληνες που δεν έχουν πρόβλημα να κλειστούν σε ένα σπίτι με ένα… μάτσο άλλους αγνώστους, όπου κάθε κίνησή τους θα καταγράφεται από τις κάμερες.

Την ώρα που κάποιοι κάνουν δύο και τρεις δουλειές προκειμένου να επιβιώσουν, μια μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας επιλέγει τη λύση της… κλειδαρότρυπας για να βγάλει λεφτά, φανερώνοντας -δυστυχώς- πως είμαστε… για κλάματα! Όπως ακούγεται, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την παρουσίαση του νέου «Big Brother» είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη (έχει γίνει εξπέρ στα… realities), ενώ πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου να προσφέρουν γην και ύδωρ στον πρώτο οικοδεσπότη του reality επί ελληνικού εδάφους Ανδρέα Μικρούτσικο, για να επιστρέψει στη σύγχρονη βερσιόν του φιλόδοξου πρότζεκτ ως η φωνή του «Μεγάλου Αδελφού».

Τα στούντιο

Να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες αναμένεται να κλειστεί και η συμφωνία με την παραγωγό εταιρία, που θα αναλάβει την κατασκευή του σπιτιού του «Big Brother».

Σε περίπτωση που δεν φτάσει ο χρόνος για να γίνει αυτό μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου -το πολύ αρχές Μαρτίου-, οι Έλληνες συμμετέχοντες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία, όπου ήδη υπάρχει έτοιμη η εγκατάσταση και η πολωνική βερσιόν του παιχνιδιού θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Πάντως, η επιθυμία των στελεχών του Σκάι είναι η οικία του «Μεγάλου Αδελφού» να βρίσκεται στην Αττική, αφού κάτι τέτοιο θα εξυπηρετεί καλύτερα και άλλες εκπομπές του σταθμού, που θα τροφοδοτούνται με θέματα από το άγριο reality.
Ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος έχει τα Κάπα Studios, στα Σπάτα, θεωρείται από τους επικρατέστερους παραγωγούς για το εν λόγω τηλεοπτικό εγχείρημα.

Μόνο που σε περίπτωση που το αναλάβει, το σπίτι του «Big Brother» θα γειτονεύει πιθανότατα με το Διαφάνι, το χωριό της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, και ο Φίλιππος Βρυώνης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διαθέσει τα ιδιόκτητα στούντιό του στα Μελίσσια (Στούντιο Άλφα) για να δημιουργηθεί το σπίτι του «Big Brother».

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σύντομα, αφού έχει δοθεί οδηγία από τους ιθύνοντες του Σκάι ν’ ανάψουν στο φουλ οι… μηχανές για την υλοποίηση του νέου «Big Brother». Περίπου δύο μήνες μετά την παρουσίαση του φετινού προγράμματος του καναλιού, όπου είχε γίνει λόγος για στρατηγική επένδυση στη μυθοπλασία, η «κλειδαρότρυπα» παίρνει και πάλι τη σκυτάλη μπας και ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης στην prime time ζώνη! Τώρα, πώς μπορεί να συνδυαστεί μια ποιοτική σειρά, όπως το «Λόγω Τιμής», με ένα trash reality, που βάζει τις προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων στην «κρεατομηχανή», είναι… άλλου παπά ευαγγέλιο, όπως λέει και ο σοφός λαός μας.

Η «Espresso» λέει

Στον βωμό της τηλεθέασης κάποιοι επέλεξαν να επαναφέρουν στις οθόνες μας το πιο trash reality που έχει εισβάλει ποτέ στα σπίτια των Ελλήνων! Στην περίπτωση του reality όπου βασιλεύει η κλειδαρότρυπα, στ’ αλήθεια ως κοινωνία πιάσαμε πάτο…

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...