Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Παγίδα θανάτου για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θανάση Σιγκάρη

Σε θρίλερ με πολλές ανατροπές και απρόβλεπτο φινάλε εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του 50χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θανάση Σιγκάρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή ενός φίλου του και το πτώμα του βρέθηκε σε χωράφι στο Αμύνταιο Φλώρινας, τον περασμένο Μάιο!

Αν και οι αστυνομικές Αρχές βιάστηκαν να κλείσουν την υπόθεση αποδίδοντας σε τροχαίο δυστύχημα τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ερμή Αμυνταίου, οι οικείοι του 50χρονου πατέρα τριών παιδιών, που δεν πείστηκαν από αυτήν την εξήγηση, άρχισαν έρευνες για να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ της 3ης Μαΐου 2019, που έχασε τη ζωή του ο άνθρωπός τους. Μάλιστα, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής και παρουσίασαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη «δείχνουν» ότι κάποιοι έστησαν «παγίδα θανάτου» στον άτυχο 50χρονο!

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής η σύζυγος του αδικοχαμένου Θανάση Σιγκάρη, πριν από μερικούς μήνες ο άνδρας της είχε διαπληκτιστεί με μία παρέα τριών ατόμων, ενός Έλληνα και δύο Αλβανών, στο καφενείο που διατηρούσε ο κουμπάρος του στο Αμύνταιο.

φ4 6

Όταν οι τρεις άνδρες, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισαν να σπάνε τα πάντα μέσα στο μαγαζί, ο 50χρονος τους ζήτησε το λόγο και τους προέτρεψε να φύγουν, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκειά τους.

«Επειδή τους “την έσπασε” γιατί τους έδιωξε από το καφενείο του φίλου του τού είπαν “αυτό δεν θα το αφήσουμε έτσι”. Το απόγευμα, λίγη ώρα πριν από το μοιραίο δυστύχημα, βρέθηκε σε ένα άλλο καφενείο με έναν άνδρα από αυτή την παρέα. Συνέβη κάτι μεταξύ τους;» αναρωτήθηκε η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Η κόρη του 50χρονου, η οποία είχε μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο το ίδιο απόγευμα που έχασε τη ζωή του κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, υποστήριξε πως κατάλαβε ότι ο πατέρας της ήταν παρέα με κάποιον, με τον οποίο είχε μάλλον διαφορές, επειδή της είπε χαρακτηριστικά ότι «θα του φτιάξει τη γούνα»!

Το «Φως στο τούνελ» αναζήτησε και βρήκε τον έναν από τους άνδρες με τους οποίους είχε διαπληκτιστεί το θύμα, ο οποίος υπέπεσε σε μία σοβαρή αντίφαση. Αν και στην αρχή ισχυρίστηκε πως δεν θυμόταν ότι είχε λογομαχήσει με τον Θανάση Σιγκάρη και πως τον γνώρισε πρώτη φορά το μοιραίο βράδυ, στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο 50χρονος τού ανέφερε τον καβγά που είχε γίνει παλιότερα. «Ένταση, όμως, δεν υπήρχε ανάμεσά μας» πρόσθεσε.

Ο ισχυρισμός

Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι έφυγε από το καφενείο πριν από τον 50χρονο, κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τον ισχυρισμό του ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος ανέφερε ότι πρώτα έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μισή ώρα αργότερα ο άλλος θαμώνας. Στο μεταξύ, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως την επόμενη κιόλας μέρα από τον θάνατο του άτυχου πατέρα τριών παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή του ένας στενός φίλος του, αφήνοντας και ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε πως θα πάει να τον συναντήσει!

Άλλο ένα στοιχείο που, σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου Θανάση Σιγκάρη, χρήζει περαιτέρω έρευνας από την Αστυνομία, έχει σχέση με κάποια ευρήματα που εντόπισε ο διορισμένος τεχνικός σύμβουλος στο μηχανάκι του 50χρονου. Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο Παναγιώτης Μαδιάς βρήκε ίχνη κόκκινης μπογιάς στο μηχανάκι που οδηγούσε το θύμα. Σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, το γεγονός αυτό προκαλεί εύλογα ερωτήματα, δεδομένου ότι ο ιδιοκτήτης της μηχανής τόνισε πως, όταν τη δάνεισε στον άτυχο οικογενειάρχη, τα σημάδια αυτά δεν υπήρχαν!

«Έχω κάνει αίτημα προς την επιληφθείσα αστυνομική Αρχή να στραφεί προς τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προέρχονται τα εντυπώματα κόκκινης απόχρωσης που βρήκα στη μηχανή» ανέφερε ο κ. Μαδιάς, ενώ ο ιδιοκτήτης του δικύκλου, μιλώντας στο «Τούνελ», εκτίμησε ότι το χτύπημα πιθανότατα προκλήθηκε από κάτι βαρύ!

«Μπορεί να έγινε κάπου αλλού και να μεταφέρθηκε»

Κατά τον πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων που διόρισε η οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, το πιθανότερο σενάριο είναι το δυστύχημα να έγινε σε κάποια από τις προηγούμενες στροφές που είναι και πιο απότομες και όχι στον χώρο όπου η μηχανή φέρεται ότι εξετράπη της πορείας της. Σύμφωνα με τον ίδιο, εντύπωση προκαλεί, επίσης, ότι το έδαφος στο χωράφι όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα είναι αμμώδες. Όπως τόνισε, με το βάρος του δικύκλου και του αναβάτη, οι ρόδες της μηχανής θα έπρεπε να είχαν βουλιάξει και όχι να διανύσουν μια απόσταση 70 μέτρων στον ίδιο χώρο!

%CF%863 14

«Εγώ δεν πρόσεξα κανένα φρενάρισμα στον δρόμο. Κάτι έγινε για να βρεθεί εκεί» τόνισε από την πλευρά του ο άνθρωπος που βρήκε τον 50χρονο πεσμένο στο χωράφι και ειδοποίησε τις Αρχές. Το ίδιο ανέφερε και ο κουνιάδος του άτυχου οικογενειάρχη, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας. «Δεν είδα ίχνη διέλευσης της μηχανής. Μπορεί να έγινε κάτι κάπου αλλού και να μεταφέρθηκε εδώ» είπε με νόημα. Ο 50χρονος Θανάσης Σιγκάρης -Σάκης για την οικογένεια και τους φίλους του- ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του συγκλόνισε τους παλαιμάχους του Ερμή Αμυνταίου, του οποίου ήταν ενεργό μέλος ως τον θάνατό του.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...