Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

10.000 ευρώ για την παρθενιά της κόρης της

Οργή και αηδία προκαλεί η αποκάλυψη ότι μια «μητέρα» πούλησε αντί του ποσού των 10.000 ευρώ την… παρθενιά της 12χρονης κόρης της και έκανε για μέρες τα… στραβά μάτια στη σεξουαλική κακοποίηση του ίδιου της του σπλάχνου, δηλώνοντας μάλιστα την εξαφάνιση του κοριτσιού στο αστυνομικό τμήμα!

Οι φρικτές μνήμες από τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του ανήλικου κοριτσιού ξύπνησαν στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, όπου συζητήθηκε η αίτηση αναίρεσης ενός εκ των «απαγωγέων» κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, με την οποία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.

Κανένα ελαφρυντικό

Ωστόσο, οι Αρεοπαγίτες επικύρωσαν την εφετειακή ποινή, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του, ενώ δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό.

Η άτυχη Ρομά ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς και τις τρεις μικρότερες αδελφές της το 2013, σε ηλικία 10 χρόνων. Το βράδυ του Απριλίου του 2015, που έμελλε να χάσει για πάντα την αθωότητά της, βρισκόταν στο σπίτι μόνο με τον πατέρα και τις αδελφές της, ενώ η μητέρα τους απουσίαζε. Όταν κοιμούνταν, ο καταδικασθείς αλλοδαπός με τον οποίο οι γονείς της 12χρονης διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, σε συνεννόηση με την άσπλαχνη μητέρα, βρήκε ευκαιρία να τρυπώσει στο σπίτι και έπεισε την ανήλικη να τον ακολουθήσει στο σπίτι ομοεθνών του.

Εκεί παρέμειναν επί πέντε μέρες και, στη συνέχεια, οδήγησε τη 12χρονη στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με άλλον φίλο του, που γνώριζε την οικογένεια. Στο διαμέρισμα-κολαστήριο ο καταδικασθείς «πήρε» την παρθενιά του άτυχου κοριτσιού και το κρατούσε επί οκτώ μέρες φυλακισμένο για να έρχεται σε επαφή μαζί του κατά φύση, χωρίς προφυλακτικό.

Το πιο εξοργιστικό είναι ότι όλο αυτό το διάστημα η μητέρα προσποιούνταν ότι δεν γνώριζε πού βρίσκεται η κόρη της, αν και την είχε πουλήσει (!) αντί 10.000 ευρώ που θα της κατέβαλλε τμηματικά ο αλλοδαπός! Μάλιστα, επικοινωνούσε καθημερινά μαζί του για να της δίνει 20-30 ευρώ, προκειμένου να εκμεταλλεύεται το παιδί της!

Ο εφιάλτης της 12χρονης τελείωσε όταν η μητέρα είπε στον ανυποψίαστο σύζυγό της πως την εντόπισε στο σπίτι των φίλων τους και δήλωσαν μαζί την εξαφάνιση στην Αστυνομία.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η αδίστακτη γυναίκα έκανε αυτή την κίνηση επειδή νωρίτερα την ίδια μέρα ο «απαγωγέας» είχε αρνηθεί να της δώσει 500 ευρώ που του είχε ζητήσει ως αντάλλαγμα για τις «υπηρεσίες» της κόρης της!

Ο καταδικασθείς, από την πλευρά του, ισχυρίστηκε ότι είχε υποσχεθεί στη μητέρα του κοριτσιού να της δώσει 10.000 ευρώ ως «καπάρο» για μελλοντικό γάμο του με την ανήλικη, όμως δεν έπεισε τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...