Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Ποιοι πήγαν να κάψουν καλλονές «φωτιά»

Το όνομα του ελληνικού συγκροτήματος Μωρά στη Φωτιά θα μπορούσε να ταιριάζει στις υποθέσεις εμπρησμού στο πολυτελές «Athenaeum Palace» της λεωφόρου Συγγρού το μεσημέρι της Πέμπτης, με τα «μωρά» της ομορφιάς να τρέχουν αλαφιασμένα να γλιτώσουν από τις φλόγες και τους καπνούς.

Όμως, τα πράγματα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τόσο ευχάριστα και… μελωδικά!
Ο ήχος από τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων που ούρλιαζαν στον δρόμο, τόσο επί της λεωφόρου Συγγρού όσο και επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, συνθέτουν ένα σκηνικό με μυστήριο, μπιτόνια με πετρέλαιο και γυναίκες «φωτιά και λάβρα», που βρίσκονται στο επίκεντρο ενός αθέατου πολέμου! Τρεις υποθέσεις, με κοινό παρονομαστή κοπέλες από το εξωτερικό που βρέθηκαν στην Ελλάδα, είναι σοκαριστικές: Δύο εμπρησμοί (στην Αθήνα και στη Γλυφάδα), αλλά και μια περίεργη δολοφονία στα δυτικά προάστια μόνο ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν!

Όλα όσα εκτυλίχτηκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού μοιάζουν με σενάριο χολιγουντιανής ταινίας. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων 30 (!) καλλίγραμμες νεαρές, βγήκαν έντρομοι από τα δωμάτια του πρώτου ορόφου, που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, και απομακρύνθηκαν έγκαιρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι πανέμορφες κοπέλες, που ήρθαν -όχι για διακοπές- στην Ελλάδα από το εξωτερικό, βρέθηκαν στη δίνη ενός «πολέμου» με παράπλευρες απώλειες! Μάλιστα, φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας τις αισθησιακές φωτογραφίες μιας κοπέλας από τα παραλίγο θύματα, της όμορφης Μιλένα, που έζησε εφιαλτικές στιγμές προσπαθώντας να μην καεί ζωντανή!

Όπως επιβεβαίωσε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής, η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό και τα ευρήματα δεν αφήνουν αμφιβολία ότι οι ηθικοί αυτουργοί της ήθελαν ανθρώπινα θύματα! Γι’ αυτό άλλωστε την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

4973330

Εύφλεκτο υγρό

Στο διάδρομο του πρώτου ορόφου βρέθηκαν υπολείμματα από πλαστικό δοχείο με εύφλεκτο υγρό, ενώ ήταν έντονη η οσμή της βενζίνης στα δωμάτια! Το πιο ανατριχιαστικό όμως είναι ότι έξω από τα δωμάτια 201 και 202 του δεύτερου ορόφου βρέθηκαν μπιτόνια γεμάτα πετρέλαιο! Το ξενοδοχείο διαθέτει σε όλους τους ορόφους καταγραφικό σύστημα ασφαλείας, ωστόσο οι κάμερες στον πρώτο όροφο είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας, άγνωστο από ποιον και πότε!

Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από κουζίνα του πρώτου ορόφου, εξαπλώθηκε ραγδαία και ο καπνός αναδύθηκε εσωτερικά στο ξενοδοχείο έως τον έκτο όροφο, καθώς όλα τα παράθυρα ήταν κλειστά.

Το σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης στο ισόγειο λειτούργησε με επιτυχία, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν ενεργοποιήθηκαν οι πυρανιχνευτές στους υπόλοιπους ορόφους, στους οποίους καταγράφονται πολύ εκτεταμένες καταστροφές.

Οι Αρχές εξετάζουν μια μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία τα μπιτόνια με το πετρέλαιο μεταφέρθηκαν στο δωμάτιο του πρώτου ορόφου τυλιγμένα σε σεντόνια. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, στη ρεσεψιόν βρίσκονταν δικαστικοί επιμελητές με εντολή να σφραγίσουν το ξενοδοχείο, μια και υπάρχουν οφειλές ενοικίων προς τον ιδιοκτήτη από τους διαχειριστές.

Πολυτελής θαλαμηγός

Η «περίεργη» υπόθεση έχει πολλά κοινά σημεία με την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της 14ης Νοεμβρίου σε πολυτελή θαλαμηγό, που ήταν αγκυροβολημένη στη Δ’ μαρίνα Γλυφάδας και επεκτάθηκε αμέσως σε άλλα δύο πολυτελή σκάφη. Και τότε είχαν κινδυνεύσει να καούν ζωντανές αιθέριες υπάρξεις! Μάλιστα, μια 22χρονη από το Βέλγιο, που κοιμόταν όταν η καμπίνα της τυλίχτηκε στις φλόγες, βούτηξε σχεδόν ημίγυμνη στο νερό από το φινιστρίνι και κολύμπησε έως το σκάφος του Λιμενικού, ενώ άλλες τέσσερις κοπέλες οι οποίες βρίσκονταν στην άλλη θαλαμηγό, η οποία υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, είχαν προλάβει να βγουν εγκαίρως.

4952734

Στην κατάθεσή της τότε η 22χρονη Βελγίδα είχε αναφέρει ότι είχε φτάσει αεροπορικώς από τη Σόφια για να συμμετάσχει σε μίνι κρουαζιέρα στα νησιά του Σαρωνικού μαζί με τον πλοιοκτήτη.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα στοιχεία ταυτότητας των άλλων τεσσάρων καλλονών δεν έχουν καταγραφεί επίσημα από τις λιμενικές Αρχές… Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν την παρουσία ενός γνωστού επιχειρηματία σε παρακείμενο σκάφος, στο οποίο έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

Στο κάδρο της έρευνας των δύο υποθέσεων έρχεται να προστεθεί και η παράμετρος μιας δολοφονίας που έγινε πριν από έναν μήνα στα δυτικά προάστια, όπου εξετάζονται οι σχέσεις του θύματος με νεαρές καλλονές από το εξωτερικό. Μάλιστα, από την έρευνα των Αρχών έχουν προκύψει οικονομικές δοσοληψίες του θύματος, για τις οποίες εκτιμάται ότι ήρθε σε σύγκρουση με κάποιους…

4952794

Screenshot 20191115 110640

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...