Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέο «χτύπημα» για τη Φίνου!

Απανωτά χτυπήματα της μοίρας δέχεται η Καίτη Φίνου, καθώς μετά τη μεγάλη αδελφή της, που «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς τον Νοέμβριο του 2018, αποχαιρέτησε και τη μικρότερη, η οποία πάλευε εδώ και χρόνια με τον καρκίνο! Απαρηγόρητη η ξανθιά ηθοποιός, που άφησε εποχή με τις εμφανίσεις της τη δεκαετία του ’80 και του ’90, ανακοίνωσε την τραγική είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:

«Πάντα θα είσαι το “μικρό” μου. Καλό ταξίδι, αγάπη μου. Έδωσες μεγάλο αγώνα. Είσαι ηρωίδα, καρδιά μου. Καλή αντάμωση…» ήταν το σπαραξικάρδιο μήνυμά της προς την αδελφή της Γιάννα.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το πρώτο ανελέητο χτύπημα της μοίρας για την ταλαντούχα πρωταγωνίστρια της «χρυσής» εποχής της βιντεοκασέτας. Το ημερολόγιο έγραφε 7 Νοεμβρίου του 2018 όταν η «Μαριώ» της, όπως αποκαλούσε τη μεγάλη της αδελφή, μπήκε στο νοσοκομείο με ανακοπή καρδιάς και «έφυγε» το επόμενο πρωί:

«Έτρεξα στο νοσοκομείο και, μόλις έφτασα, βγαίνει ο γιατρός και μας λέει ότι μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Και έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε… Καρδιά μου, αδελφή μου, αγαπημένο μου πλάσμα, πώς να πω αντίο… Πώς να σου πω καλό ταξίδι… Αχ, βρε Μαριώ μου, Μαίρη μου!» έγραφε τότε στο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στο facebook.

Έναν χρόνο έπειτα από αυτό το περιστατικό, που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της, η 60χρονη ηθοποιός θα γινόταν στο ίδιο τραγικό έργο θεατής, καθώς έχασε τη μικρότερη αδελφή της, Γιάννα, που είχε αποκτήσει η μητέρα της από τον δεύτερο γάμο της.

κυκλο τιν μεσαια ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ 1
Η μικρότερη αδελφή της, Γιάννα

Σκληρή μάχη

Η Καίτη Φίνου είχε αναφερθεί στη σκληρή μάχη που έδινε επί σειρά ετών η μικρή αδελφή της με το «θηρίο», γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Σήμερα πήγα τη μικρή μου αδελφή για χημειοθεραπεία. Πέντε χρόνια κρατάει αυτή η “κολόνια”. Παιδιά, δεν θα σας πω πόσοι περίμεναν για θεραπεία τότε που ξεκίνησε. Θα σας πω πως τον τελευταίο χρόνο, αν δεν είναι 6-7 φορές πάνω ο κόσμος που νοσεί, σίγουρα μα σίγουρα έχει πενταπλασιαστεί…».

Εκτός από τον χαμό των δύο πολυαγαπημένων της προσώπων, η Καίτη Φίνου έχει να σηκώσει και το δυσβάσταχτο βάρος των οικονομικών προβλημάτων, που την έσπρωξαν τον Ιανουάριο του 2013 να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο Σπίτι του Ηθοποιού.
«Προσπάθησα να το αποφύγω. Πάλεψα πολύ για να μπορέσω να κρατήσω το σπίτι μου, αλλά δεν είχα άλλον τρόπο» δήλωνε εκείνη την εποχή στην «Espressο».

Τα χρόνια που ακολούθησαν συγκεντρώθηκε στα νέα της βήματα και έκανε διάφορες δουλειές για να ορθοποδήσει, ώσπου ήρθε και το τελευταίο πλήγμα, ο θάνατος της μικρότερης αδελφής της, που την έκανε να «λυγίσει».

κυκλο τιν αριστερα η μεγαλη αδερφη΄
Η Μαρία, που «έφυγε» πέρσι

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....