Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στο «My Style Rocks» η Κιάρα Μαρκέζη για να κάνει περήφανο τον παππού Τσοχατζόπουλο

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου ετοιμάζεται να ριχτεί στη… μάχη όχι της πολιτικής, όπως έκανε κάποτε ο πολυσυζητημένος παππούς της, αλλά σε εκείνη του καλύτερου στιλ, παίρνοντας μέρος στο φετινό «My Style Rocks» που θα παρουσιάζει η Κατερίνα Στικούδη.

Η 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη από την Αθήνα είναι κόρη του γιου του Άκη, Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, από τον πρώτο γάμο του με τη φωτογράφο Μαρία Μαρκέζη.

Το εγγόνι του γνωστού πολιτικού, ο οποίος το 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών (επικαλούμενος προβλήματα υγείας αποφυλακίστηκε τελικά στις 2 Ιουλίου 2018), ασχολείται με το μόντελινγκ τα τελευταία χρόνια.

Έχει μάλιστα συμμετάσχει σε επιδείξεις του Βασίλη Ζούλια, στο Athens Xclusive Designers Week. Παράλληλα, πέρασε από οντισιόν για το «Greece’s Next Top Model» τον Νοέμβριο του 2018, αλλά κόπηκε λόγω των τατουάζ της, παίρνοντας δύο «όχι» από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

φ3 1

«Δεν έχεις ούτε σώμα ούτε πρόσωπο για μοντέλο» της είχαν πει στην κριτική τους. «Δεν στενοχωρήθηκα. Απλώς ένιωσα ότι με αδίκησαν, γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα ως μοντέλο… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα. Τους δείχνουν ότι το μόντελινγκ θα πρέπει να είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι» είχε πει λίγο μετά την απόρριψή της σε συνέντευξή της.

Τώρα λοιπόν αποφάσισε να βαδίσει στα… χνάρια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και της Ραμόνας Βλαντή, δοκιμάζοντας την τύχη της στο reality μόδας του Σκάι, το οποίο επιστρέφει στους δέκτες μας στις 13 Ιανουαρίου.

«Η οικογένειά μου, και συγκεκριμένα ο παππούς μου, έχει μια μεγάλη ιστορία στον χώρο της πολιτικής. Παρ’ όλα αυτά, εγώ μεγάλωσα κανονικά και λατρεύω τη μόδα και το μόντελινγκ» δηλώνει στο τρέιλερ της εκπομπής.

Bullying λόγω επιθέτου

Η Κιάρα, που υπογράφει στο διαδίκτυο και ως Barbie Tings, γεννήθηκε την 1η Μαρτίου 2000, όταν ακόμα ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Κράτησε ωστόσο το όνομα της μητέρας της, καθώς, όπως έχει δηλώσει, δεχόταν bullying στο σχολείο εξαιτίας του επιθέτου της: «Στο σχολείο, τα πράγματα για μένα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου».

Ωστόσο, εκφράζει συχνά τα αισθήματα που τρέφει για τον παππού της. «Τον αγαπώ πολύ και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει» έχει πει. Να τον συμβουλεύτηκε, άραγε, και για το «My Style Rocks»;

φ2

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...