Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Το έπαθλο ρεκόρ ύψους 98 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι...

Κόλαση στο ακροατήριο στην υπόθεση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά και του ταξιτζή που λέει ότι τον βίασε

Μόνο δικαστήριο δεν θύμιζε η επεισοδιακή χθεσινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου δικάζεται ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για τον βιασμό του 24χρονου οδηγού ταξί, καθώς τα έδρανα μετατράπηκαν σε… sex shop με παντός είδους ερωτικά βοηθήματα (!), ενώ η διαδικασία σημαδεύτηκε από άγριους διαπληκτισμούς μεταξύ του φερόμενου ως θύματος και του κατηγορουμένου, βαριές εκφράσεις μεταξύ συνηγόρων, διαρκείς παρεμβάσεις από το ακροατήριο, αλλά και καταγγελίες για… ρυμουλκούμενους μάρτυρες!

«Ήρθε στο εστιατόριο που δούλευα, ήταν σε άθλια κατάσταση, υποβασταζόμενος από τον φίλο του που τον πήρε από το Ιπποκράτειο. Μου είπε ότι ο πελάτης τού έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι, έχασε τις αισθήσεις του και, όταν ξύπνησε, το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο, ενώ είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες» είπε στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η αρραβωνιαστικιά του νεαρού οδηγού ταξί για τη μοιραία νύχτα της 13ης Νοεμβρίου του 2018, τονίζοντας ότι ο σύντροφός της είχε κενά μνήμης και έμοιαζε χαμένος.

Όπως περιέγραψε, το μεγάλο σοκ ήρθε την επόμενη ημέρα, όταν πήγαν να καταθέσουν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα «για απόπειρα κλοπής, αλλά και για την ταλαιπωρία που υπέστη από τον πελάτη».

«Οι αστυνομικοί στο Τμήμα Αμπελοκήπων μάς έστειλαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Όταν πήγαμε, περίμενα έξω από το εξεταστήριο και ξαφνικά ακούω ουρλιαχτά. Βγήκε ωρυόμενος, φώναζε “τι κάνανε σε μένα;”, έκλαιγε, ήταν σε άθλια κατάσταση» περιέγραψε η μάρτυρας, εξηγώντας: «Μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο»! «Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Βγήκε άλλος άνθρωπος από το γραφείο, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες» συνέχισε.

Πάντως, στις επίμονες ερωτήσεις της εισαγγελέως αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ο νεαρός οδηγός δέχτηκε το κέρασμα που του πρότεινε ο ηθοποιός, κλείνοντας μάλιστα το ταξίμετρο, η σύντροφός του χαρακτήρισε αφελή τη συμπεριφορά του και επέμεινε για την αξιοπιστία του. «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνειά του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες» τόνισε, ενώ αναφερόμενη στον κατηγορούμενο, υποστήριξε πως μία ημέρα πριν από το συμβάν «είχε ψάξει στο διαδίκτυο για σκληρό πορνό με ταξιτζήδες», πυροδοτώντας την αντίδρασή του.

«Τα πάντα έψαχνα! Τι λες, κορίτσι μου;» απάντησε με ειρωνικό ύφος ο Γιώργος Καρκάς, ενώ στη συνέχεια παρενέβη η πρόεδρος: «Κύριε κατηγορούμενε! “Κορίτσι μου” τη μάρτυρα;» του είπε σε αυστηρό τόνο, λίγο πριν χρειαστεί να αναλάβει χρέη διαιτητή μεταξύ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, που αντάλλαξαν «φιλοφρονήσεις», όπως «είστε ποταπός», «κι εσείς ανάγωγος»!

«Εμπλοκή με ναρκωτικά»

«Ο Γιώργος δεν έχει πειράξει ούτε μύγα» τόνισε ο πατέρας του ηθοποιού καταθέτοντας στο δικαστήριο και δήλωσε πεπεισμένος για την αθωότητά του. Αναφερόμενος σε όσα του εξιστόρησε ο γιος του για την επίμαχη νύχτα, είπε πως και τρίτο πρόσωπο προσέγγισε το παρκαρισμένο ταξί στο αλσύλλιο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή και συνομίλησε με τον ταξιτζή, ενώ στη συνέχεια ο γιος του και ο οδηγός άφησαν το όχημα και πήγαν «να δουν τι παίζει». «Καθώς προχωρούσαν, ήταν δυο μέτρα πίσω ο οδηγός. Κάποια στιγμή ο Γιώργος τον έχασε. Μετά από 20 λεπτά τον παίρνει τηλέφωνο και απαντά ο οδηγός ότι είχε επιστρέψει ήδη στο ταξί» είπε. Σχετικά με τα κίνητρα της καταγγελίας του νεαρού οδηγού, υποστήριξε ότι όταν ο γιος του έχασε τις αισθήσεις του, ο ίδιος φοβήθηκε λόγω προηγούμενης εμπλοκής του με ναρκωτικά. «Αισθανόταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο ένα νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση» πρόσθεσε.

Ο πατέρας του ηθοποιού έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών, που δεν κατάσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ, για το οποίο ο οδηγός ταξί ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος του έριξε σε αυτό ναρκωτική ουσία. Τέλος, αναφέρθηκε στα σεξουαλικά βοηθήματα που είχε στην τσάντα του ο ηθοποιός και τόνισε πως «πολλοί ευυπόληπτοι κύριοι έχουν και σεξουαλικά βοηθήματα σπίτι τους και βίντεο πορνό», ενώ πρόσθεσε ακόμα ότι «μέσα σε δυο ημέρες μετά το συμβάν, μαζεύτηκαν περίπου 500 υπογραφές συμπαράστασης από συναδέλφους του ηθοποιούς», πολλοί από τους οποίους, άλλωστε, ήταν παρόντες στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα.

Η τοποθέτηση της ψυχολόγου και τα… ερωτικά βοηθήματα

Πεπεισμένη για τον βιασμό του οδηγού ταξί εμφανίστηκε στην κατάθεσή της η διορισμένη από την πολιτική αγωγή ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου, υποστηρίζοντας ότι ο νεαρός υπέστη τρία διαδοχικά σοκ.

«Είχε στο ταξί έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν γνωρίζει αν είναι ζωντανός ή έχει πάθει κάτι, και μετά μαθαίνει ότι υπήρχαν κάποιες ουσίες που μπορεί να έχει πιει και αυτός με τον καφέ του και έχουμε τον εγκέφαλο να διεγείρεται για δεύτερη φορά. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι ελεγχόμενη και στην πορεία το τρίτο σοκ έρχεται όταν μαθαίνει ότι έχει βιαστεί, σύμφωνα με την ιατροδικαστική απόφαση» ανέφερε, τονίζοντας ότι ο 24χρονος «είχε μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματά του διαφοροποιούνται όταν φέρνει ξανά στη μνήμη του το περιστατικό». «Για κάποιον που έχει υποστεί αυτά τα τραύματα, η περιγραφή των γεγονότων είναι θραύσματα, κομμάτια που έρχονται» πρόσθεσε.

Σαδομαζοχιστική συμπεριφορά

Ένταση, ωστόσο, προκάλεσε στο ακροατήριο η προσπάθεια της ψυχολόγου να σκιαγραφήσει το προφίλ του κατηγορουμένου, κάνοντας λόγο για σαδομαζοχιστική συμπεριφορά! Μάλιστα, περιέγραψε εκτενώς τη χρήση των σεξουαλικών βοηθημάτων που βρέθηκαν στην τσάντα του, αλλά και το περιεχόμενο από το μαύρο μπουκαλάκι με τον «χυμό της ζούγκλας». «Το πόπερ (jungle juice) χρησιμοποιείται για να χαλαρώνει τους μυς για την πρωκτική διείσδυση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, με την υπεράσπιση του κατηγορουμένου να επιδεικνύει στη συνέχεια, ζητώντας της να αναγνωρίσει, μία… πρωκτική σφήνα, ένα εργαλείο διάνοιξης κοιλοτήτων και μία ζώνη παρθενίας!

«Το θλον όργανο, που είναι αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός, δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκειμένου του πόθου» ανέφερε η κυρία Αντωνοπούλου, με την υπεράσπιση να αντιδρά.

«Δεν έχετε εξετάσει καν τον κ. Καρκά, πώς λέτε τέτοια πράγματα, πού βασίζετε τα συμπεράσματα αυτά;» ρώτησε ο συνήγορος του ηθοποιού.

Νέα ένταση προκλήθηκε μεταξύ κατηγορουμένου και πολιτικώς ενάγοντος, με αφορμή τη χρήση ουσιών στην οποία αναφέρθηκε η ψυχολόγος.

-Καρκάς: Ποιες ουσίες;

-Ταξιτζής: Αυτές που πίνεις.

-Καρκάς: Κι εσύ πουλάς.

-Ταξιτζής: Μη σου γαμ@@@, που θα μου πεις ότι πουλάω, μαλ@@@ιστηρι!

-Ακροατήριο: Κάτσε κάτω, τραμπούκε!

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...