Ο θεός του Κάτω Κόσμου «τορπιλίζει» το σύμπαν

Σημείο μηδέν: Δραματικές αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο, με «αποκεφαλισμούς» κορυφαίων ηγετών, πτώσεις κυβερνήσεων, πολέμους και συρράξεις από ξηρά, αέρα και θάλασσα είναι τα πρώτα ισχυρά μηνύματα που στέλνει ο Πλούτωνας, ο θεός του Κάτω Κόσμου, σύμφωνα με τη Μυθολογία, ο οποίος στις 12 Ιανουαρίου «πρωταγωνιστεί» στο πιο θεαματικό αστρολογικό γεγονός του μήνα, σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου!

Η φετινή σύνοδος, ή, αλλιώς, μετωπική σύγκρουση των Τιτάνων Πλούτωνα – Κρόνου στον Αιγόκερω φέρνει συνταρακτικές αλλαγές για όλα τα ζώδια που συνδέονται άμεσα με την πανσέληνο στον Καρκίνο, αλλά και την έκλειψη (ματωμένης) Σελήνης του Λύκου (2001) που έλαβαν χώρα χθες! Σήμερα, 11 Ιανουαρίου, και μία ημέρα πριν από το θεαματικό αστρολογικό φαινόμενο, ο Ουρανός τερματίζει την οπισθοδρομική κίνησή του στον Ταύρο.

Προκλήσεις

«Φέροντες τα παρόντα γενναίως», ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης καλείται να αλλάξει τον ρουν της Ιστορίας της χώρας αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των ιαχών ενός πολέμου διαφορετικού από τους άλλους και παράλληλα μιας ασύμμετρης απειλής, διαφορετικής, επίσης. Η χώρα καλείται να ξαναγράψει την Ιστορία της από την αρχή γιατί μας ενώνουν «το ομόθρησκον, το όμαιμον και το ομόγλωσσον». Το ελληνικό πνεύμα κυριαρχεί πάλι μέσα από «ένα καράβι, από ένα αμπέλι και μια ελιά», όπως είπε ο Ελύτης.

Αυτή η περίοδος αποκατάστασης που ολοκληρώνεται βοήθησε να υιοθετήσουμε μια νέα στάση απέναντι στις ρομαντικές σχέσεις και στα παιδιά, να βρούμε έναν νέο τρόπο να εκφράσουμε τον εαυτό μας στην αγάπη, να καταλάβουμε και να γνωρίσουμε κάποια ταλέντα που σχετίζονται με την τέχνη και τη δημιουργικότητα, και να βρούμε νέα χόμπι, τονίζει η κυρία Παπανικολοπούλου!

Όπως δείχνει το ωροσκόπιο, ο Ιανουάριος του 2020 είναι ο μήνας-ορόσημο για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας! Αφήστε το εσωτερικό παιδί να ξεφύγει, να απαλλαγεί από τους περιορισμούς που επιβάλλονται από άλλους ή ακόμη και από τον εαυτό σας.

Μπορεί ο Πλούτωνας να είναι ο θεός του Κάτω Κόσμου, αλλά τι θα ήταν η μέρα χωρίς νύχτα; Τι θα φέρει το φως χωρίς σκιά; Τι θα ήταν η ζωή χωρίς θάνατο;Τελικά, όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τους περιορισμούς μας, επειδή αποτελούν μέρος της ζωής. Ευτυχώς, μερικές φορές το σύμπαν ευθυγραμμίζεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να «συνωμοτεί» για να έρθουν αυτές οι αλλαγές.

Ο συνδυασμός Κρόνου – Πλούτωνα θα φέρει μια βαθιά αναδιάρθρωση στον πυρήνα της ύπαρξής μας. Απλά δεν μπορείτε να υποχωρήσετε σε μια φούσκα και να περιμένετε μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020 (την ημέρα μετά την ακριβή όψη). Δεδομένου ότι πρόκειται να εξελιχθεί ένας νέος κόσμος, ένα νέο που πρόκειται να συμβεί.

Οι ταξιδιάρηδες Τοξότες, οι ανασφαλείς Ταύροι και η ερωτική πρόκληση των Κριών

Κριός

Η λέξη πρόκληση κρύβεται πίσω από τους προσωπικούς σας στόχους και τα ερωτικά σας. Οριοθετήστε ξανά τους στόχους σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί! Στις μελλοντικές σας προσπάθειες αναφορικά με τα επαγγελματικά σας ζητήστε τη βοήθεια ενός συνεργάτη σας, ενώ μη διστάσετε να στηριχτείτε σε έναν φίλο σας. Οποιοδήποτε εμπόδιο θα μπορούσε να ξεπεραστεί με «όπλο» την κατανόηση.

Ταύρος

Τα καλά νέα σχετικά με επενδύσεις σας φτάνουν παρά την όποια ανησυχία σας! Κάποιος θα σας δώσει διαβεβαίωση σε σχέση με τα εσωτερικά σας αισθήματα ανασφάλειας και θα σας κρατήσει πίσω σε αυτό το θέμα. Θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι στον χώρο εργασίας σας, ενώ θα πρέπει να έχετε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με συνεργάτες σας. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία όποιες συγκρούσεις έρθουν στη δουλειά σας.

Δίδυμοι

Οι κοινές πηγές εσόδων σας βρίσκονται στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα αν ακούσετε με προσοχή τις συμβουλές του ή της συντρόφου σας. Ενας παλιός φίλος θα μπορούσε να είναι μέρος αυτής της «εικόνας» και θα φέρει κάποια καλά νέα σε αυτή την κατάσταση . Φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι. Θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Φαίνεται να βρίσκεστε σε ευνοϊκό κλίμα για να αυξήσετε το προσωπικό σας εισόδημα. Η σκληρή δουλειά θα αναγνωριστεί. Ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης μπορεί να σας φέρει κάποιες περιττές ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά σας. Η έλλειψη πανεπιστημιακών σπουδών ενδέχεται να φέρει κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό σας δρόμο, όμως οι εμπειρίες της ζωής θα μπορούσαν να είναι «σύμμαχός» σας.

Λέων

Η επιθυμία να ταξιδέψετε σε ένα μακρινό μέρος φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα, αν και οι συνθήκες εργασίας ίσως είναι ανασταλτικός παράγοντας. Πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως όλα γίνονται στο σωστό timing. Η επικοινωνία με τον σύντροφο ή τη σύντροφό σας μπορεί να γίνει πολύ ζωντανή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε πράγματα σε λάθος χρόνο. Μπορεί να έρθουν παρεξηγήσεις που θα δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση σας.

Παρθένος

Το επίκεντρο αυτόν τον μήνα είναι τα οικονομικά σας. Μη διστάσετε να διαπραγματευτείτε για να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Εστιάστε σε αυτό και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι. Αναζητήστε την αρμονία ανάμεσα σε εργασία και προσωπικά (χωρίς το ένα να λειτουργεί εις βάρος του άλλου) και αρπάξτε τη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά σας με γνώμονα τη βελτίωση των οικονομικών σας.

Ζυγός

Οι φίλοι σας ενδέχεται να σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση που θα μπορούσε να δημιουργήσει αναταραχή στον τομέα των σχέσεων. Η επικοινωνία είναι το όπλο για να ξεπεράσετε τις διαφωνίες που θα προκύψουν με τον σύντροφο ή τη σύντροφό σας. Εικασίες και λανθασμένα συμπεράσματα δημιουργούν ανάχωμα στα ερωτικά σας. Δράστε γρήγορα, διαλύστε τις γκρίζες ζώνες και δείτε με άλλο μάτι τα συναισθηματικά σας χωρίς να σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά.

Σκορπιός

Οι αρμονικές συνθήκες που δημιουργούνται αυτόν τον μήνα αναφορικά με τα εισοδήματά σας ανοίγουν νέους ορίζοντες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά με επιμονή και σκληρή δουλειά. Θα σκάσουν στα αυτιά σας ειδήσεις που σχετίζονται με μια καλή πηγή χρημάτων. Μη βιαστείτε να πετύχετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.

Τοξότης

Ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής σε ένα μακρινό μέρος θα μπορούσε να είναι για αυτόν τον μήνα μια ευχάριστη νότα στη ζωή σας. Μπορεί να ανησυχείτε ότι αυτό θα… ελαφρύνει το πορτοφόλι σας, αλλά η επιθυμία σας να αποδράσετε από την καθημερινότητα θα υπερισχύσει και θα βρείτε τον τρόπο να φτιάξετε τις βαλίτσες σας. Το 2020 μπορεί να φέρει απροσδόκητα νέα σχετικά με τον σύντροφο ή τη σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Η προσωπικότητά σας κυριαρχεί αυτό τον μήνα. Θα κριθείτε από τους γύρω σας σύμφωνα με όσα αποφασίζετε να πράξετε. Μια απροσδόκητη ευχάριστη εξέλιξη μπορεί να σας εκπλήξει. Προσαρμογές στα εργασιακά σας με γνώμονα το κέρδος. Η συναισθηματική επιθυμία να επιλυθούν ορισμένα ζητήματα στο σπίτι θα κάνει αισθητή την παρουσία της, ενώ η κατανόηση πρέπει να κυριαρχήσει για να αποφύγετε περιττές προστριβές.

Υδροχόος

Μια ασαφής κατάσταση φαίνεται να σας παρεμποδίζει, καθώς τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν για πάντα. Αυτές οι αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν πολύ ευνοϊκές για εσάς. Συνεργαστείτε με αδέλφια ή στενούς συγγενείς για να επιτευχθούν οικονομικές συμφωνίες. Γύρω στα μέσα του Ιανουαρίου θα υπάρξει ένταση και αβεβαιότητα στα ερωτικά σας, αλλά δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Ιχθύες

Μια ρεαλιστική προσέγγιση στο θέμα των οικονομικών σας είναι επιβεβλημένη. Η αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης θα πρέπει να έρθει στην πρώτη γραμμή σε αυτό το θέμα. Ο χώρος εργασίας σας μπορεί να είναι πεδίο ανησυχιών. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι για να ξεπεράσετε όποια εμπόδια.

{{-PCOUNT-}}34{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

«Πήγε να με βιάσει μέσα στο καμαρίνι»! Νέα σοκαριστική καταγγελία σε βάρος του Φιλιππίδη

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η νέα σοκαριστική καταγγελία που κατατέθηκε στις...

«Ρόκι Μπαλμπόα» ο Κώστας Δόξας

Μήνυση από την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή για ξυλοδαρμούς ακόμα και...

Τρίτη μήνυση κατά του Λιγνάδη! Τον «ψάρεψε» στο Μεταξουργείο και τον βίασε

Νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά, σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη...

«Τέρας» στο Παίδων κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοριτσάκια 6 και 8 ετών

Φρίκη και οργή προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 50χρονος τραυματιοφορέας, που...

Η «Μπλε Φάλαινα» σκότωσε 15χρονο μαθητή στο Κερατσίνι!

Στους σκοτεινούς λαβυρίνθους του διαδικτύου αναζητούν οι αστυνομικοί τον υπαίτιο για...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μανώλης Δερμιτζάκης: Τα μέτρα έχουν φέρει αντίθετα αποτελέσματα!

Ακόμη ένας επιστήμονας τάσσεται κατά του lockdown, όπως εφαρμόζεται, αφού φαίνεται ότι έχει χαθεί ο έλεγχος. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Ιατρικής του πανεπιστημίου της Γενεύης...

«Εμφύλιος» επιστημόνων για το εάν ο σεισμός στην Ελασσόνα προήλθε από το ρήγμα του Τυρνάβου

Την ώρα που εκατοντάδες οικογένειες στην Ελασσόνα και στα γύρω χωριά δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίναι μετά το χτύπημα των Ρίχτερ, οι σεισμολόγοι...

Ο Τζώρτζογλου θέλει να γίνει ξανά πατέρας!

Mπορεί σε λίγες ημέρες οι τηλεθεατές να τον βλέπουν να... τσαπίζει και να αρμέγει στο αγρόκτημα της τηλεοπτικής «Φάρμας», όμως ο Στράτος Τζώρτζογλου (που...

Η Οικονομάκου, που θα βιώσει τη μητρότητα για δεύτερη φορά, πετά στα σύννεφα!

Τα 35 της χρόνια έκλεισε η Αθηνά Οικονομάκου και πετούσε στα σύννεφα! Η δημοφιλής ηθοποιός είναι πολύ ευτυχισμένη αυτή την περίοδο, καθώς με τον...

ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ: Η Euroleague στο μικροσκόπιο του Θοδωρή Παπαλουκά

Μια ξεχωριστή ανάλυση των αγώνων Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μακάμπι και Ολυμπιακός-Ζενίτ από τον Legend της EuroleagueΟ Θοδωρής Παπαλουκάς, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα την πορεία του...

Βολιδοσκόπηση της Σπυροπούλου από τον Σκάι για την παρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Θα το ρίξει στις διαφημίσεις μετά το σποτάκι με τους χαλβάδες; Θα συνεχίσει ανέμελη να σπάει το lockdown και να χαλαρώνει σε σαλέ στον...