Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Ο Ραούλ Μπράβο έβαλε να «φάνε» τον Κοβάσεβιτς!

Σαν βόμβα μεγατόνων «έσκασαν» ξένα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Σέρβου άσου των γηπέδων Ντάρκο Κοβάσεβιτς μπορεί να κρύβεται ο παλαίμαχος Ισπανός αμυντικός και πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό Ραούλ Μπράβο, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή ως «εγκέφαλος» κυκλώματος που έστηνε «κομπίνες» με παράνομο στοιχηματισμό αγώνων στην πατρίδα του!

Αφορμή για να ξανάρθει στο προσκήνιο το όνομα του 38χρονου Ισπανού -με αρνητικό τρόπο και αυτήν τη φορά!- στάθηκαν κυρίως δημοσιεύματα σερβικών ΜΜΕ, σύμφωνα με τα οποία ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι η πιθανή εμπλοκή του Ραούλ Μπράβο πίσω από τη μαφιόζικου τύπου ενέδρα που στήθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου έξω από το σπίτι του παλαίμαχου επιθετικού των «ερυθρολεύκων».

Δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας Blic, που επικαλείται ως μία από τις πηγές της την telegraf.rs (η οποία με τη σειρά της επικαλείται πληροφορίες από την Αθήνα), αναφέρει συγκεκριμένα:

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Σε μια από αυτές, σύμφωνα με την telegraf.rs, σχετίζεται άμεσα ο Ραούλ Μπράβο με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 ως το 2009».

Άγριο παρασκήνιο

Στα δημοσιεύματα υπενθυμίζεται ότι ο Μπράβο, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ και Αουγκοστίν Λάσος, ήταν τρεις από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για συμμετοχή στο κύκλωμα που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες και ξέπλενε μαύρο χρήμα. «Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν ως συμπαίκτης του 38χρονου αλλά και στην Ισπανία για εννέα χρόνια. Αυτός αποκάλυψε άθελά του τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις» τονίζεται με νόημα.

Αν επαληθευτεί, πάντως, κάτι τέτοιο, θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα και τεράστιο σοκ για τους ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο Ισπανός άσος, ο οποίος αγωνίστηκε επίσης στη Ρεάλ Μαδρίτης και την αγγλική Λιντς Γιουνάιτεντ, εκτός από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μοιραζόταν με τον Κοβάσεβτις και μια δυνατή φιλία.

«Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να πιστέψει» καταλήγει με σιγουριά το δημοσίευμα της Blic.
Η δολοφονική απόπειρα σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έγινε στις 21.15 την Τρίτη 7 Ιανουαρίου έξω από το σπίτι του, στη Γλυφάδα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» είχε μπει με το αυτοκίνητό του στο υπόγειο γκαράζ για να παρκάρει και, μόλις βγήκε από αυτό, τον πλησίασε ένας ψηλός άνδρας που φορούσε καπέλο τζόκεϊ και πυροβόλησε εναντίον του.

σμαρτ
Το καμένο smart που χρησιμοποίησε ο δράστης

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο μάρκας smart και τράπηκε σε φυγή. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που δεν τραυματίστηκε από τα πυρά, ειδοποίησε σε κατάσταση σοκ τις αστυνομικές Αρχές.

Λίγη ώρα αργότερα το smart του δράστη βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Γκολφ της Γλυφάδας. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν άμεσα στο σημείο σε μια προσπάθεια να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.Οι έρευνες γύρω από την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, αν και οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής «βλέπουν» προειδοποιητικό μήνυμα και όχι συμβόλαιο θανάτου πίσω από την επίθεση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...